Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaslar gunaydinnnn, benim gobegim seyriyor. Seyrimeyle uyandim. Karnimi doyurana kadar pıt pıt pıt atip durdu. Sonra durdu. Annemle konustuk bebekler icerde hareket ediyolar ilk seyrime seklinde hissedilir erken hissedilirse erkk derler dedi. Bilemiyorum. Fikri olan varmi

kilo vermek aslinda kolay.
Aksam 7den sonra yemeyince kilo veriyorum ben.
Aksam yemegi cok sisiriyo.
Ama gobegi toparlamak zaman aliyor.
Platese, spora gitmistim bi zaman.
Evde platese devam etmistim.
Sıkılasmak icin.
Illa o gobek bi bıngıldıyo

ya progestan çok fena ilk hamileliğimde kullandım ama bildiğin baygın düşüyordum eşimin ödü kopuyordu
doktora söyledim fitil olarak kullan dedi ama onu da sevmedim zaten az bi süre içtim bıraktım
Ben ilk ogluma hamileyken 6ay kullandim fitil olarak boyle yapmiyordu ya

Valla canim ben 12haftalikken boyle hissettim doktora da söyledim bebeğini hissetmissin ama cok erken olmus dedi

12haftalikken boyle gidiklar gibiydi simdi az da olsa hissediyorum canim hatta ultrasona girmeden önce doktora dedim su an hareketli diye bakti gerçekten kipir kipirdi cok şaşırmışti hissetmeme

ya progestan çok fena ilk hamileliğimde kullandım ama bildiğin baygın düşüyordum eşimin ödü kopuyordu
doktora söyledim fitil olarak kullan dedi ama onu da sevmedim zaten az bi süre içtim bıraktım
Beni eşim yatağa taşıyordu yatağın kenarına bırakıyordu. Kafam yatakta Ayağımı kaldırsana diyordum konuşmam da bozuluyordu benim şimdi sadece akşam alıyorum doktorum öyle dedi.

Bende oğlumda öyle hissettim cnm hıçkırık tutunca bebişi :)

Bende oğlumda öyle hissettim cnm hıçkırık tutunca bebişi :)
Hickirik mi oluyor yani o boyle ayni goz seyrimesi gibi sol tarafimdaydi. Yatarken baya yandaydi oturunca gobek deligimin tarafina dogru geldi orda da atmaya devam etti. Ama surrekli de degil 5 saniye oluyo bitiyo 1 dk sonra tekrar oluyo.. hickirik mi bu ben valla kaslarim diye dusunmustum ama

Kızlar ben bu sabah çok ağladım hatta dün gece de ağladım bi şeye çok üzüldüm ve hrm ağladım hem çok üzgünüm, şişen gözlerim, kısılan sesim hiç önemli değil de aklım fikrim bebeğimde, ona dokunur mu bu ya da dokunmuş mudur?

Canım sen sıkma canını. Hayat bazen kötü olabiliyo ama artık önceliklerimiz değişiyo yavaş yavaş. Ama sürekli olan bi durum değilse bebeğe bi zararı olacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…