Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Bnde faktor 5 var ona ragmen 0.4 kullaniyorum
Sen sırf kilolusun die 0.6 verilir mi pihtilasmanda yokmuş
Bşka doktorlarada git görüşünü al vakit kaybetmeden

E devlet şifresi ile e nabızdan bakmayı dene istersen canım. Sonuç çıktıysa orada görürsün

Slm arkdslar Hamile tayt i sipariş vermek istiyorum bildiğiniz site varmi ..ve bide bedeni nasıl ayarlicaz benim karnım baya bir cıktı

Slm arkdslar Hamile tayt i sipariş vermek istiyorum bildiğiniz site varmi ..ve bide bedeni nasıl ayarlicaz benim karnım baya bir cıktı
Normalde hemen her şeyi internetten alırım ama hamilelik bedenlerine çok yabancıyım deneyip almayı tercih edicem sanırım. Eşofman alıcam ben de lcw’ye bakıcam.

Şu an işteyim iş çıkışı gidicem umarım küvet kova maşrapa bırakır bana analar analarımızz

Senden aldığımız ilhamla biz alışverişi yaptık ama tam bir izdiham tam bir kaos var,sen öğle arasında bence git bak. Üstün performansından dolayı da mr_ca hanımı tebrik ediyorummm,zira arkasında gözü yaşlı kadınlar bıraktı ahahahaha

Normalde hemen her şeyi internetten alırım ama hamilelik bedenlerine çok yabancıyım deneyip almayı tercih edicem sanırım. Eşofman alıcam ben de lcw’ye bakıcam.
Bende deneyip alayım dedim ama cevremde bulamadim ...çarşıya inmem lazım bakalim nasip

ilki kız kuzum bunda gönlüm erkekten yana yalan yok yüzde 100 dedi erkek diye ama değişirmi bilmiyorum valla

benimde çocuğum olmadan hep diyordum kızım olmasa üzülürüm ama oğlum olmasa üzülmem diye şimdi buna da erkek deyince hiç üzülmedim sağlıkla gelsin kız olsun diye çok isterdim yoksa üzülürdüm ama demek Allah kalbimize rıza veriyor hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun diyorum herkes bana diyor inş. bi kızın olur bi anaya bi kız lazım vs dedim kısmet

E devlet şifresi ile e nabızdan bakmayı dene istersen canım. Sonuç çıktıysa orada görürsün
Kan sonucunu görüyorum cnm ama biyokimya laboratuvarı o verileri yaş ense kalınlığı ile birleştirerek bir olasılık yapıyor ya ondan haber alamadım aradım açmıyorlar. Kanı verirken de iki hafta sonra buradan al demişlerdi on gün oldu diye bekliyorum ama sıkıldım

Şu anda giydiğin beden m ise aynı alıyorsunuz cnm ama ben hep bir büyük aldım son aylarda idare edeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…