Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Benim de düşüğüm ve kilom var bu sebeple önce seni göbeğinden öperim :)

Başlaman gerekirmiydi? Bence de evet. Ama şu ana kadar bir sorun yaşamamışsın çok şükür. Zararın neresinden dönersen kar diye düşün,bende oksapar 6000 kullanıyorum,üstelik rapor bile çıkarttı doktorum son ana kadar devam dedi, içini ferah tut şifa niyetine başla gitsin :)

Yaşasın göbekli hamileler sendede o değere bakıldı öyle mi karar verilsi
Canım yoksa sadece kilodan mı başladı? Raporu bana birkaç haftaya çıkaracakmış çünkü riskli gebeliğin yazması gerekiyomuş
İnanılmaz gıcık bi
Doktor vardı ordada

Bana düşükten sonra tahlil yapıldı (tüp bebek tedavisinin muhteşem sıralaması) pıhtılaşmam yok ama önlem amaçlı oluyorum. Ayrıca riskli gebelik diye bir mevzuyu ilk duydum,bana reçete yazar gibi 2 tuşa basarak rapor çıkarttı doktor,hiç ayrıntı yoktu. Devlet hastahanesi ise gittiğin ondan belki böyle bir ifade gereklidir.

Ben zaten hiç bir şey anlamadım. Bakalım bugün kendi doktorum ne diyecek o da kullanma derse al başına belayı Ankara da ki büyük doğum diye tabir edilen Zekai tahir burak gittiğim yer o da şehir hastanesi oldu enteresan bi sistem

Peki tam olarak ne yapiliyor

Pıhtılaşma sorunu görünmemiş demek ki genlerde bir mutasyon yok. Sırf kilolu diye iğneye başlanması çok saçma bence. Kilolu hamilelik yaşayan bir sürü kişi var. O zaman hepsinin iğne kullanması gerekirdi. Bence ya asıl doktorunuzun görüşüne uyun ya da içiniz rahat etmiyorsa üçüncü bir görüş alın. Her gün iğne kullanmak da kolay bir şey değil sonuçta.

Kullanmanı öneririm. Ama tabi doktoruna güveniyosan zaten seni ikna edecek bir açıklaması olacaktır. Bize de yazarsın sonucu.

Bir günaydın da benden herkese bulantım geçse keşke hayatın tadı gelecek bir de bebişin cinseyetini öğrensem. İkili testin sonucunu bekliyorum ama araştırma hastanesinde yapıldı açmıyorlar telefonu, kan sonucu çıktığı halde risk analizini alamadım henüz. O da bitse özelde devam edeceğim artık, bebişi görmek istiyorum rahat rahat.

Kızlar merhaba aranızda ikinci çocuğu doğucak olan varmı
merhaba canım benimde 2. bebeğim oğlum şuan 13 aylık,araları sanırım 19 ay olacak :) çok heyecnlıyım nasıl karşılayacak merak ediyorum şu an bişey anlamıyor tabide

Canım gebe polikinliğine gittiğinde SSK gerekmiyor. Devlet parasız olarak bunu yapıyo. Sıkıntı yapmana gerek yok

Canim harfi harfine aynisindan bende
Ama benim bebekler ikiz. Kan sonuclari yanlis cikiyormus ancak yinede yapti doktorum analizi pazartesi ogrenecegim. Belki cinsiyetleride ogrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…