benimde çocuğum olmadan hep diyordum kızım olmasa üzülürüm ama oğlum olmasa üzülmem diye şimdi buna da erkek deyince hiç üzülmedim sağlıkla gelsin kız olsun diye çok isterdim yoksa üzülürdüm ama demek Allah kalbimize rıza veriyor hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun diyorum herkes bana diyor inş. bi kızın olur bi anaya bi kız lazım vs dedim kısmet
Pıhtılaşma sorunu görünmemiş demek ki genlerde bir mutasyon yok. Sırf kilolu diye iğneye başlanması çok saçma bence. Kilolu hamilelik yaşayan bir sürü kişi var. O zaman hepsinin iğne kullanması gerekirdi. Bence ya asıl doktorunuzun görüşüne uyun ya da içiniz rahat etmiyorsa üçüncü bir görüş alın. Her gün iğne kullanmak da kolay bir şey değil sonuçta.
Pıhtılaşma testinde çıkmadı ama hamilelikte yapılan lupus diye bi test var o pozitif çıktı. Tüm enteresan durumlar olduğu gibi bu enteresanlıkta benim başıma gekdi
Senden aldığımız ilhamla biz alışverişi yaptık ama tam bir izdiham tam bir kaos var,sen öğle arasında bence git bak. Üstün performansından dolayı da mr_ca
hanımı tebrik ediyorummm,zira arkasında gözü yaşlı kadınlar bıraktı ahahahaha
Senden aldığımız ilhamla biz alışverişi yaptık ama tam bir izdiham tam bir kaos var,sen öğle arasında bence git bak. Üstün performansından dolayı da mr_ca
hanımı tebrik ediyorummm,zira arkasında gözü yaşlı kadınlar bıraktı ahahahaha
hanımefendi haykırmalarını önemsemeden oğlum için tüm anaçlığımı gösterdim savaşı kazandım her ne kadar kovamı unutsamda görmesem de pusuyu küvete kurmuştum kazaannddııımmmmmmmmmmm kazanddııımmmmmmmm güvenlik kameralarına el sallasaydım keşke anı olurdu onlarada
hanımefendi haykırmalarını önemsemeden oğlum için tüm anaçlığımı gösterdim savaşı kazandım her ne kadar kovamı unutsamda görmesem de pusuyu küvete kurmuştum kazaannddııımmmmmmmmmmm kazanddııımmmmmmmm güvenlik kameralarına el sallasaydım keşke anı olurdu onlarada
Ben zaten hiç bir şey anlamadım. Bakalım bugün kendi doktorum ne diyecek o da kullanma derse al başına belayı Ankara da ki büyük doğum diye tabir edilen Zekai tahir burak gittiğim yer o da şehir hastanesi oldu enteresan bi sistem