Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya Bi 4 saat önce bir damla kahverengi akıntı geldi adet mi olacam diye düşündüm hala kanamam olmadı ve ayaklarım çok üşüyor ısınamıyorum gebelik olma ihtimali var mı acaba
İhtimal hep var böyle durumda. Son sözü gebelik testi söyler.

Ya Bi 4 saat önce bir damla kahverengi akıntı geldi adet mi olacam diye düşündüm hala kanamam olmadı ve ayaklarım çok üşüyor ısınamıyorum gebelik olma ihtimali var mı acaba
Yerleşme kanaması olabilir de adette olabilir siz onu takip edin

Bu ağrıların sebebi nedir ? Sanki hiç gecmeyen ağrılarım var gibi :/ doktor bana kanaman olmadığı sürece normal dedi ama bu haftaya kadar normal olmasi ilginç
Rahim büyüyor o yüzden kasıklarda ağrı oluyor dedi doktor bendede dün gece sol kasikbölgem baya ağrıdı dua edip uyudum ...ama geçmeseydi doktora mecbur görünürdüm...ayaklarını sıcak tut insaAllah geçer

Biraz yağlı ve çok yedim acaba onu yapti :/ ne yiyeceğini şaşırdım su içsem gaz yapıyor ağrı yapıyor

Daha önceki haftalarda hep normal dediği için tekrar gitmek istemedim normalde tutunma ağrısı diyordum ama 13 haftada genelde oluyorsa rahim genişlemesi olabilir ahh bir buyuyemegi karnim..

Benjmde agrilarim var bugun kizlar sanirim rahim genisliyor ara ara oluyor.rabbim kolaylik versin hepimize.

Kizlar bir kuru kayısı yedim 3 saat önce o beni rahatlattı daha iyim
Birde tuvaletim renkli olmaya başladı koyu yeşil :/ önce korktum sonra demirden olabilir diye düşündük yaşayan var mı ?

Evet benim hep öyle kan ilaci yapiyor. bende kan ilacimi icmeyince kabiz oluyorum ne ilginc kadinim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…