Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
AMAN ALLAHIM ERKEKLER ÖNE GEÇİYOR gizli erkek anneleri ortaya çıkıyor:))bende kız senesi diye seviniyordum
Canım merhaba listede ben ekliydim ama şuan kendimi göremiyorum 15 ağustos son adet tarihi 13.05.2020 doğum dedi ama öne gelebilir dedi bebeğimin cinsiyeti erkek ve ikinci gebeliğim ilkinde kürtaj oldum

Canım merhaba listede ben ekliydim ama şuan kendimi göremiyorum 15 ağustos son adet tarihi 13.05.2020 doğum dedi ama öne gelebilir dedi bebeğimin cinsiyeti erkek ve ikinci gebeliğim ilkinde kürtaj oldum
Yani ilk bebek olacak degilmi cnm

Evet bir hafta on gün yoğun bir kanama oluyor, hastanede hasta bezi istiyorlar evde lohusa pedi kullanmak daha rahat oluyor. ya da lohusa külodu da varmış. benim 30 gün sonra bitmişti kanamam.
İnşallah agrılı gecmez ya hamilelikten önce ilaçla ayakta duruyordum şimdi ne yapacaz bilmem

Bende depend aldım. Ilk dogumum da tecrübeli degildim normal gece ped i goturdum. Hemsireler bebek bezini kenarlari kesip ustune kilot giydirmisti.

26 agustos 30 Mayıs belli değil

26 Ağustos 30 Mayıs ilk bebeğim cinsiyet belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…