Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kan sulandirici kullanan anneler bakabilir mi
az once iğnemi yaparken başligini cikarirken ucundan 3 4 damlası boşa aktı bsey olur mu acaba sanki yarisi boşa gtti gibi icim rahat etmedi

Ben de hergün zaten havasını alırken 3_4 damla boşa akıtıyorum,bişey olmaz derim ben gönlünü ferah tut

canım allah korusun inşallah bebeğiniz sizi bırakmaz ne kadarlık oldu
Daha yeni ama beta yukselisleri azar azar artiyo mesela 16 sinda gittim 201 cikti 18 inde gittim 307 kusur çıktı doktor carsamba tekrar gel dedi yarin gidicen bakalim 2. Dusjk olcak herald

unutulanlar varsa tekrar bana bildirirsiniz .konu adı için mesaj attım 2020 mayıs anneleri ve bebekleri olsun diye cevap bekliyorum.bugün ekleme yapamayabilirim dışar da işlerim var.
ilk bebeğim, sat 19 ağustos, tahmini doğum tarihi 25 mayıs, cinsiyet belli değil :)

Henüz cinsiyet belli değil ama erkek hissediyorum. Kız hissetsem ismi hazır ama erkek için fikrim bile yok. Biraz öneride bulunur musunuz bana

Daha yeni ama beta yukselisleri azar azar artiyo mesela 16 sinda gittim 201 cikti 18 inde gittim 307 kusur çıktı doktor carsamba tekrar gel dedi yarin gidicen bakalim 2. Dusjk olcak herald
Genede bir artis var insallah dahada artar degeriniz rabbim hakında hayırlı olani versin

2'li testimde guzel cikti.
Cok sukur yarabbim.
Yahu 1 haftasi gecti diyordum kaldi 3 hafta
Bugunde bir sikinti olmazsa eger 1 ay sonra goruselim dedi
Ama niye niye niye diyeceğdim.
Ben 1 ay baby goremeyecekmiyim

Ins canm cok istiyorum 1.5 yillik evliym cok uzuluorum milletin lafi yedi bitirdi beni ama olmayincs olmuyo napalim
Bosver cnm insanlari ben 6 yil cocuk yapmadim neler soylediler.hep konusurlar susmazlar.1 tane yaparsin ikinci ne zaman derler hep derler.ama sen hamile kaliyorsun cnm eger buna bir sey olursa iyi bir dr git araştirsinlar allahin izniyle olur.üzülme cnm

Cok sukur yarabbim.
bebekler büyüdükçe doktorların çağırma haftaları o kadar ileri gidiyor bana 9 hafta sonra gel dedi... detaylı ultrasında 5 hafta içinde olcağı için gelmene gerek yok dedi. özlesem de bekliyorum ama geçmiyor asllaaaaaaaaaaa

Cok sukur yarabbim.
Masallah .uclu test zamani cagirmis bende o sekilde gidiyorum cnm kritik donemler gecince azaliyor gitmeler birde doguma yakin cok gidliyor.

Ins cnm bakalim herseyin hayirlisi

merhabalar ; benimde sat 24 ağustos, tahmini doğum 28 ,30 mayıs gibi. dün cinsiyeti öğrendik. kız dedi doktorumuz

kizlar 2li tarama yaptirmak istemiyorum benim gibi yaptirmayan var mi
merhaba canım ilk hamileliğimde de yaptırmadım hiç bir tarama testini
bunda da yaptırmıcam
şeker yüklemesi de yaptırmıyorum mesela ben
şeker aleti var babamda alıyorum kendim bakıyorum doktora liste yapıp veriyorum

Ayy cok severm aci biber nasl canm istedi ama yedikten sonra minnacik bebegimede bu aciyi yedirdgm icn pisman oluyorm
bebek ilk aylar bizden beslenmiyo
ben var ya dünyanın turşusunu acısını yiyorum
birinci de kokoreç falan yemiştim acılı acılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…