Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
günaydın kızla sayfa epey ilerlemiş herkes iyidir inşallah okuyamadım tüm sayfaları

Kizimda bizde alya koyucaktik. Sonradan Kumsal koyduk. 2.kız olursa Alya koyariz dedik. Kumsal alya uyumlu gibi. Güneş isminide begeniyorum

bende ali düşünüyorum ama yanına bi isim daha istiyorum bulamadım
Ali Asaf çok koyuldu ama bilmiyorum ben Asaf istiyordum çok yaygın olduğunu görünce vazgeçtim oğluma Yusuf Yekta koyduk bu kız gibi dedi doktor Asya ismini çok severdim önceden netleşsin bakmaya başlarım

Selamlar kızlar. Dün doktora gittim ikili testim iyi çıktı. Doktorum dün fetal dna testini söyledi. Yatırabilirsin diye. Var mı aranızda yaptıran? Ankarada güvenilir bir yer var mi? Yaptırıp yaptırmama konusunda hiç emin değilim....

asaf çok evet bende düşünmüştüm vazgeçtim asya ismide çok güzel benimde kızım var eslem zümra adı :)

unutulanlar varsa tekrar bana bildirirsiniz .konu adı için mesaj attım 2020 mayıs anneleri ve bebekleri olsun diye cevap bekliyorum.bugün ekleme yapamayabilirim dışar da işlerim var.

Kombine riskiniz ne kadar çıktı, eğer düşük gruptaysa yaptırmayın derim.

2li güzelse fazlası nedenmiş? Yani merak ettim,neden dna yı aklına sokuyor doktor?

Kan sulandirici kullanan anneler bakabilir mi
az once iğnemi yaparken başligini cikarirken ucundan 3 4 damlası boşa aktı bsey olur mu acaba sanki yarisi boşa gtti gibi icim rahat etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…