İsim araştırmalarına başladınız mı hanımlar ? İlk kızçemin adı Alya İlkim ikinci kızçeye bir isim bulamadım. İçime sinen bir şey olmadı hala daha. Yardımlaşsak mı ki bu konuda da
Ali Asaf çok koyuldu ama bilmiyorum ben Asaf istiyordum çok yaygın olduğunu görünce vazgeçtim oğluma Yusuf Yekta koyduk bu kız gibi dedi doktor Asya ismini çok severdim önceden netleşsin bakmaya başlarım
Selamlar kızlar. Dün doktora gittim ikili testim iyi çıktı. Doktorum dün fetal dna testini söyledi. Yatırabilirsin diye. Var mı aranızda yaptıran? Ankarada güvenilir bir yer var mi? Yaptırıp yaptırmama konusunda hiç emin değilim....
Ali Asaf çok koyuldu ama bilmiyorum ben Asaf istiyordum çok yaygın olduğunu görünce vazgeçtim oğluma Yusuf Yekta koyduk ❤ bu kız gibi dedi doktor Asya ismini çok severdim önceden netleşsin bakmaya başlarım
unutulanlar varsa tekrar bana bildirirsiniz .konu adı için mesaj attım 2020 mayıs anneleri ve bebekleri olsun diye cevap bekliyorum.bugün ekleme yapamayabilirim dışar da işlerim var.
unutulanlar varsa tekrar bana bildirirsiniz .konu adı için mesaj attım 2020 mayıs anneleri ve bebekleri olsun diye cevap bekliyorum.bugün ekleme yapamayabilirim dışar da işlerim var.
Selamlar kızlar. Dün doktora gittim ikili testim iyi çıktı. Doktorum dün fetal dna testini söyledi. Yatırabilirsin diye. Var mı aranızda yaptıran? Ankarada güvenilir bir yer var mi? Yaptırıp yaptırmama konusunda hiç emin değilim....
Yalan yok ben dedim 20 kisi anca oluruz heralde tablo yaptikca anneler.ortaya cikti yoruldum ama guzel oldu tablo tamamen bitene kadar icim.rahat etmez
Yalan yok ben dedim 20 kisi anca oluruz heralde tablo yaptikca anneler.ortaya cikti yoruldum ama guzel oldu tablo tamamen bitene kadar icim.rahat etmez
Kan sulandirici kullanan anneler bakabilir mi
az once iğnemi yaparken başligini cikarirken ucundan 3 4 damlası boşa aktı bsey olur mu acaba sanki yarisi boşa gtti gibi icim rahat etmedi