Beslenmiyor ama 12 haftada tat duyusu gelişiyor ve yediğin herşeyin tadını alıyor yoksa doğana kadar yediğimizi değil kanımızdan besleniyor, yine de dikkat etmek lazım. Sakatat ve dip balığından kaçınmalı onlar riskli gruplar.
kızlar benim bu arda ikili tarama test sonucum <1:10.000 bu düşük riski ifade eder diyor daha dr göstermedim.Ama sanırım 10binde 1 ihtimalden daha düşük bir risk.
bende ikili tarama testi için 30 ekimde kan verdim. doktorum 1 ay sonra kontrole gelmemi söyledi.Tarama testinin 1 hafta içinde çıkacağını olumsuz bir durumda bana ulaşacağını,olumsuzluk olmadığı sürece Kontrole geldiğimde de ikili test sonucumu dosyaya ekleyeceğini söyledi.
Kızlar mutlaka herkes doğrusunu biliyordur ancak benim annem kardeşime 5-6 aylık hamileyken bir gün ev oturmasında epeyce acı biber yemiş ve bebek 2 gün hiç hareket etmediğinden dr.a gitmiş. Bilginiz olsun istedim..
kızlar benim bu arda ikili tarama test sonucum <1:10.000 bu düşük riski ifade eder diyor daha dr göstermedim.Ama sanırım 10binde 1 ihtimalden daha düşük bir risk.
Kızlar mutlaka herkes doğrusunu biliyordur ancak benim annem kardeşime 5-6 aylık hamileyken bir gün ev oturmasında epeyce acı biber yemiş ve bebek 2 gün hiç hareket etmediğinden dr.a gitmiş. Bilginiz olsun istedim..
Herseyin fazlasi zarar ya hele hamilelikte daha dikkat etmemiz lazim.hergun ceviz yogurt muz yiyorum ben mandalina meyve yiyorum.mutlaka sizde ceviz yiyin bebek icin cok faydali aslinda yicecek icecek vb seylerde tavsiyeler guzel olur
Herseyin fazlasi zarar ya hele hamilelikte daha dikkat etmemiz lazim.hergun ceviz yogurt muz yiyorum ben mandalina meyve yiyorum.mutlaka sizde ceviz yiyin bebek icin cok faydali aslinda yicecek icecek vb seylerde tavsiyeler guzel olur
Benim ilk hamileliğimde bebeği anne karnında sağlıklı kilo aldıran besinleri dr.um ve diyetisyenim muz,süt,kabak çekirdeği ve ceviz demişti. Kızımda çok dikkat ediyordum ama bunda istikrarlı değilim bugünden itibaren daha dikkat edicem bende
Beslenmiyor ama 12 haftada tat duyusu gelişiyor ve yediğin herşeyin tadını alıyor yoksa doğana kadar yediğimizi değil kanımızdan besleniyor, yine de dikkat etmek lazım. Sakatat ve dip balığından kaçınmalı onlar riskli gruplar.
ya ben öyle zararlı şeylerden kaçınıyorum ama öyle aman aman dikkat edemiyorum
mesela ilk hamileliğimde çok fena dondurma yemiştim
bazen canım cips isterdi ki yemem normalde yani ama insanın canı istiyo cidden
ama eni sonu al doğdu 3 yaşı bitti çocuk yemek yemiyo doğru düzgün
bu ara çok sinirliyim bu konuya ben paketli gıda vermem bi de versem ne olacaktı acaba
unutulanlar varsa tekrar bana bildirirsiniz .konu adı için mesaj attım 2020 mayıs anneleri ve bebekleri olsun diye cevap bekliyorum.bugün ekleme yapamayabilirim dışar da işlerim var.
Benim ilk hamileliğimde bebeği anne karnında sağlıklı kilo aldıran besinleri dr.um ve diyetisyenim muz,süt,kabak çekirdeği ve ceviz demişti. Kızımda çok dikkat ediyordum ama bunda istikrarlı değilim bugünden itibaren daha dikkat edicem bende
Ben normal besleniyorum asiri istahimda yok hamilelik öncesi nasilsam öleyim sadece smdi ara öğün sabahtan yoğurt yada kuruyemiş öğleden sonra meyve muz elma armut fln ekledim ama 13+5 deyim 3 kilo almışım
Kilolu degilimm ama böle giderse doğuma vinçle gidicem
Ben normal besleniyorum asiri istahimda yok hamilelik öncesi nasilsam öleyim sadece smdi ara öğün sabahtan yoğurt yada kuruyemiş öğleden sonra meyve muz elma armut fln ekledim ama 13+5 deyim 3 kilo almışım
Kilolu degilimm ama böle giderse doğuma vinçle gidicem
Bende 58le hamile kalmıştım 75le doğuma gittim eve geldiğimde 63tüm. Bunda da 56yla hamile kaldım 13+2 şu an 58kiloyum. Bunda da min 75 olcam sanırım sürekli hamurişi yiyorum inşallah bu defada eve gelince 10 kilo gitmiş olur. Açıkçası canım istediğinde yiyorum hayatımız boyunca yiyipte vicdan yapmayacağımız sadece 9ayımız var keyifle geçirelim bence:) sağlığımızı riske atmadığımız sürece..
Bende yarın pazardan muz ve marketten kabak çekirdeği alıcam evde ceviz ve süt var. Bu 4besini hergün almaya özen göstericem. Dr Kızımda 40. Haftaları bulursan bebek belki 4kilo civarına ulaşır normal doğumu zorlar demişti 37de 3300 doğdu ama bu besinleri hergün almıştım. Bunda daha ne süt ne muz ağzıma sürmedim. Bugünden itibaren dikkat edicem.