Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kombine riskiniz ne kadar çıktı, eğer düşük gruptaysa yaptırmayın derim.
Biyokimyasal risk 1/445 diyor o heralde. Tarama testi 1/3540. Yaştan dolayı artıyor heralde kombine risk. Düşük risk demis test sonucunda. Ya da 3lu yaptır dedi doktor ama onu hele hiç istemiyorum ayaptirmak

Sorma ya resmen kafamı karıştırdı. Ya da 3lu test yaptır ama onda da yüksek risk çıkabiliyor falan dedi. Pufff
Yaş yüzünden diyorlarmış,zaten ayrıntıda gözüküyor heryeri ,doğuştan geleni göremiyoruz demişti dr

ben kız bebek bekliyorum ama Bahar ismi doldu onu ben kaptım şaka bir yana ben de Bahar koyucam Allah nasip ederse. Eşimle yıllardır tek isim tercihimizdi.

Kızlar sabahtan bu yana sol kasigima bıçak saplanır gibi ağrı oluyor 10 dakikada bir normal bir durum mu acaba bu korkutmaya başladı beni

Doktorum kullanmana gerek yok dedi ama perinatologa da gidicem biraz karisik bir konu suan
Hastane de 4 kadın doğum uzmanı var prof olan Perinatoloji bakıyormuş evet
Himm o zmn simdiden perinatolog bulmam lazim benim gittigim ozel hastane olmasina ragmen orda yok bildigim kadariyla

Kizlar catlaklar icin bir peelig tarifim var ben deneyecegm umarm sizede iyi gelir kahve telvesine, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı ya da tatlı badem yağı ekleyerek banyo sonrasında, gözenekleri iyice açılmış cildinize, çatlak oluşumunun en yoğunlaştığı ya da yoğunlaşması muhtemel bölgelerinize 15 dakika boyunca hafifçe masaj yaparak sürün. Ardından ılık suyla akıtın ve iyi bir nemlendirici kullanarak tüm vücudunuzu kremleyin.

Iyi aksamlar tabloya eklemeleri yarin yapacagim ben bu gece istanbuldayim .yarin evime gecicem insallah.

Günaydınlarr hanımlar.. ankarada detaylı ultrason için nereyi düşünüyorsunuz? Ben geçen sefer ali ipeke yaptrmistim servet unsal tıp merkezinde. Aynı zamanda atatürk hastanesindeydi. Ama ikisinden de ayrılmış kendi yerini açmış sanırım. Devlette önereceğiniz varsa şimdiden randevu alsam iyi olur

Doktorum kullanmana gerek yok dedi ama perinatologa da gidicem biraz karisik bir konu suan

Himm o zmn simdiden perinatolog bulmam lazim benim gittigim ozel hastane olmasina ragmen orda yok bildigim kadariyla
İstanbul anadolu yakasında iseniz bülent kars'ı önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…