Kızlar mutlaka herkes doğrusunu biliyordur ancak benim annem kardeşime 5-6 aylık hamileyken bir gün ev oturmasında epeyce acı biber yemiş ve bebek 2 gün hiç hareket etmediğinden dr.a gitmiş. Bilginiz olsun istedim..
Doğumla ilgili kitapta okudum aci yemek bebeğin hateketlerini kisitliyormus. Hatta nts giren hamilelere tatli birseyler veriyorlarmis bebeğin hareketlerini daha iyi gözlemlemek icin. Herşeyin fazlasi zarar, ben aci tuzlu ve eksiyi cok az dönüşümlü tuketiyorum. Şekerli gidanin bebege zaten faydasi fazla yok. Fazla yağlı ve karbonhidrat yemekte annede kilo yapıyor. Dikkat etmekte fayda var ❤
Fetal dna yaptırılacaksa ikiliye gerek yokki. Tek testle hersey cikiyor. Hatta cinsiyet bile en bastan belli ama ulkemizde yasal olmadigi icin o kisim kapali oluyor. Test ücretleri sordugum kadariyla 2bin ve 4bin araliginda degisiyor. Benim dr bilgi verdi ama son muayenede gerek yok bence fatale, 2li yeter dedi.
Evet o zaman gidilmesi mantikli bana birsey soylemedi daha bir ay sonra gel demisti son randevudayken. Ama ben iki hafta dolunca gidicem galiba cunku igneyi de kullanmiyorum surekli kontrol halinde olasim var
Doğumla ilgili kitapta okudum aci yemek bebeğin hateketlerini kisitliyormus. Hatta nts giren hamilelere tatli birseyler veriyorlarmis bebeğin hareketlerini daha iyi gözlemlemek icin. Herşeyin fazlasi zarar, ben aci tuzlu ve eksiyi cok az dönüşümlü tuketiyorum. Şekerli gidanin bebege zaten faydasi fazla yok. Fazla yağlı ve karbonhidrat yemekte annede kilo yapıyor. Dikkat etmekte fayda var ❤
Evet canım keşke dört dörtlük beslenebilsek ama nefsimize hakim olamıyoruz bazen, ben şu an karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum ancak temel şeylerden uzak durmak gerek, şeker aşırı tuz paketli gıdalar acı sakatat pişmemiş et dip balıkları vs
Evet o zaman gidilmesi mantikli bana birsey soylemedi daha bir ay sonra gel demisti son randevudayken. Ama ben iki hafta dolunca gidicem galiba cunku igneyi de kullanmiyorum surekli kontrol halinde olasim var
Kan sulandırıcı iğnemi?eğer oysa neden kullanmıyosun? Ben de malesef en az 2 haftada bir dr gitmeden içim rahatlamıyo. Zaten şurda bikaç hafta kaldı inşallah hareketlerini tam olarak hissedince dr.a gitme telaşımız kısmen sona erecek. Tavsiyem 21.hafta civarı ayrıntılı için randevu alman.
Üçlü tarama testi (Triple test), bütün hamile anne adaylarına, hamilelik döneminin 16.ile 18. haftaları arasında tavsiye edilen bir kan testidir. 2 li yapulmadi diye bunyapilcak
benim ikinci cocugum olucak Allahin izniyle cinsiyet belli degil kiz olursa ismini ben koyucam ilk cocuguma isim esim koymustu erkek olursa esim ariyip bulcak tabiki birbirimize danisiyoruz ama ikilemde kalmamak adina boyle ayarladik bende kiz olursa Bahar yada Elvan dusunuyorum diger kizimin adi Yaren nasil sizce teyzeleri ?