Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktorum kullanmana gerek yok dedi ama perinatologa da gidicem biraz karisik bir konu suan

Himm o zmn simdiden perinatolog bulmam lazim benim gittigim ozel hastane olmasina ragmen orda yok bildigim kadariyla
Her şehirde yok canım neredesin bilmiyorum ama internette arattığın zaman bulabiliyorsun.

Üçlü tarama testi (Triple test), bütün hamile anne adaylarına, hamilelik döneminin 16.ile 18. haftaları arasında tavsiye edilen bir kan testidir. 2 li yapulmadi diye bunyapilcak

hımm anladım teşekkürler

akademide bu nuri bey ve yaşar beyi iyi manada çok duyuyorum evet,içine siniyorsa sonuna kadar sağlıkla git inşallah. allah nasip ederse bir kızım olacak :)
kızımda ona gitmiştim nuriyede gitti iyi doktorda çok memnun kalmadım kızımda medikalde funda/gökhan/yasemin hepsine gittim 1 kere bi senin doktoruna gitmemişim artık yaşarda kaldım devam :) kızını rabbim sağ salim kucağında nasip etsin

aaa 2inci çocuğun ne kadar güzel, benim ilk ancak nasip oldu. sadece 1 kez çok eskiden Gökhan'a muayene için gitmiştim ama hiç elektrik almadım, ümit hanımla 1.5 sene önce kötü bir zamanda tanıştım ama kadın doktordan asla hazzetmeyen biri olmama rağmen enerjisini ve tecrübeli halini seviyorum. inşallah eli de uğurlu gelir. inşallah sen de yeni bebeğini sağlıkla al da kocaelinin nüfusuna katkıda bulunalım :)

eksik bildirim yapma lütfen... pehlivanlarrrrrr diyarıııııı karamürselllldennnnnnnn ikinciii erkekkkkk anası olmayaa hazırlanannnn bir adetttttttttttt Ebruuuuuuuuuuuuuu
Hahahahahhh yaa sana bayılıyorum amaa gelin olarak eregliyee gittim balıkların diyarı lazların en mohtileriiiineee hahahh

Hahahahahhh yaa sana bayılıyorum amaa gelin olarak eregliyee gittim balıkların diyarı lazların en mohtileriiiineee hahahh

aa şahsi fikrim karamürselden daha sevimli bir yer Ereğli. böyle ufak bir sahil kasabası gibi, halbuki bizim Ereğli yani. balık yemeğe geliyoruz sürekli severim orayı.

Gökhan bey çok duydum ama sevmedim bende hep sorgulayıcıydı doktorunu sevmene sevindim :) bende kızım 14 aylık şimdi gene hamileyim 3 senedir doktor doktor geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…