Valla çalışanların Allah yardımcısı olsun Evde otururken bile yoruluyorum şu sıra. hamileliğin balayı dedikleri 2. Trimesterdeyim ama hala enerji dipte Bu enerji ne zaman full olacak acaba
ya ne balayı nereden çıktı ? balını kim yiyor bilmem biz ayı kısmındayız bence, her gün vesvese her gün telaş, randevulara gün saymalar.. Allah beterinden korusun ama beklemek zor. hele ki bizim gibi uzun süre sonra mucize taşıyan ilk bebek bekleyenler için. mr_ca
ve durumlarını bilmediğim tüm anne adayları için ulusa seslendim şuan
ya ne balayı nereden çıktı ? balını kim yiyor bilmem biz ayı kısmındayız bence, her gün vesvese her gün telaş, randevulara gün saymalar.. Allah beterinden korusun ama beklemek zor. hele ki bizim gibi uzun süre sonra mucize taşıyan ilk bebek bekleyenler için. mr_ca
ve durumlarını bilmediğim tüm anne adayları için ulusa seslendim şuan
Biyokimyasal risk 1/445 diyor o heralde. Tarama testi 1/3540. Yaştan dolayı artıyor heralde kombine risk. Düşük risk demis test sonucunda. Ya da 3lu yaptır dedi doktor ama onu hele hiç istemiyorum ayaptirmak
Biyokimyasal dediği risk grubu kan tahlili sonucunda çıkandır, tarama testi riski de kombine risk değeri. 1/3540 oranı da gayet düşük bana göre, evet yaş etkiler dedi benim doktorum da. Eğer çok huzursuz olduysanız 3'lü testi de yaptırın.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM, BENİM DE KABIZLIKTAN DOLAYI İSTEMSİZ IKINMA SONUCU RAHİM AĞZINDA HAFİF AÇILMA OLMUŞTU SENİ VE KORKUNU ÇOK İYİ ANLIYORUM..
DUALARIM SENİNLE...
SERKLAJ'A GEREK KALMADAN DİNLENEREK SOLUNA YATIP GÖBEĞİN ELİNDE BOL DUA EDEREK ATLATIRSIN İNŞALLAH BU SÜRECİ
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM, BENİM DE KABIZLIKTAN DOLAYI İSTEMSİZ IKINMA SONUCU RAHİM AĞZINDA HAFİF AÇILMA OLMUŞTU SENİ VE KORKUNU ÇOK İYİ ANLIYORUM..
DUALARIM SENİNLE...
SERKLAJ'A GEREK KALMADAN DİNLENEREK SOLUNA YATIP GÖBEĞİN ELİNDE BOL DUA EDEREK ATLATIRSIN İNŞALLAH BU SÜRECİ