Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

evet bu konuyu ben de merak ediyorum, bu kanama ameliyat sonrası olan bir durum mu? uzun süre adet görülmez diye biliyordum ama ?
Doğumdan sonra ilk 40 gün civarı kanama oluyor. İlk 1-2 haftası baya yoğun, sonrası azalıyor baya. Ondan sonra da uzunca bir süre adet olunmuyor. Ben sezeryan oldum, normal doğumda da aynı şekilde...

Doğumdan sonra ilk 40 gün civarı kanama oluyor. İlk 1-2 haftası baya yoğun, sonrası azalıyor baya. Ondan sonra da uzunca bir süre adet olunmuyor. Ben sezeryan oldum, normal doğumda da aynı şekilde...

aman allahım

teşekkür ederim bilgi için gerçekten. bunu hiç duymamıştım.

Doğumdan sonra 40 gün süren bu kanama var bu kanamaya lohusalik kanaması deniyor normal doğum sezeryan farketmiyor.ha bazılarının kanaması daha az ve kısa surebilliyor .ama benimki 40 gün sürdü iki haftası da çok yoğundu son günlere doğru azdı esomesom mr_ca

9 ay adet görmüyoruz 9 ayin acisini da dogumdan sonra 40 gün boyunca cekiyoruz adetim de 5. Aylikti kizim o zaman ilk kez adet olmuştum. Kimisinde 1 seneye kadar uzuyormus. Aman diyim süt korur diye de bisey yok hanimlar

9 ay adet görmüyoruz 9 ayin acisini da dogumdan sonra 40 gün boyunca cekiyoruz adetim de 5. Aylikti kizim o zaman ilk kez adet olmuştum. Kimisinde 1 seneye kadar uzuyormus. Aman diyim süt korur diye de bisey yok hanimlar
Ben doğumdan sonraki 65. Günümde adet olmuştum ağlıcaktım o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…