Dinlenin bol bol wc harici kalkmayın solunuza yatın 1 hafta dinlenin dikiş banada gerek görüşmedi Allahıma çok şükür Atlattık o süreci, korkular geçmese de zor süreçmiş hamilelik, Allahım evlatlarımızı bağışlasın
Dinlenin bol bol wc harici kalkmayın solunuza yatın 1 hafta dinlenin dikiş banada gerek görüşmedi Allahıma çok şükür Atlattık o süreci, korkular geçmese de zor süreçmiş hamilelik, Allahım evlatlarımızı bağışlasın
Doktorum ördek verdi. Hiç kalkma dedi. Bebeğim de büyümüş kıpır kıpır eli ayağı. Doktor cinsiyetine bakmak istedi poposunu döndü hemen. Allah'ım bana bağışlasın çok dua ediyorum çok konuşuyorum bebeğimle.
12.haftadan sonra yapmüşlardı Sen yerinden bile kalmadan yat dinlen bakabilcek birisi varsa bi süre böle geçir Allahın izniyle bişey olmaz çok geçmiş olsun
ya ne balayı nereden çıktı ? balını kim yiyor bilmem biz ayı kısmındayız bence, her gün vesvese her gün telaş, randevulara gün saymalar.. Allah beterinden korusun ama beklemek zor. hele ki bizim gibi uzun süre sonra mucize taşıyan ilk bebek bekleyenler için. mr_ca
ve durumlarını bilmediğim tüm anne adayları için ulusa seslendim şuan
Doktorum ördek verdi. Hiç kalkma dedi. Bebeğim de büyümüş kıpır kıpır eli ayağı. Doktor cinsiyetine bakmak istedi poposunu döndü hemen. Allah'ım bana bağışlasın çok dua ediyorum çok konuşuyorum bebeğimle.
Ikinci çocuk sat 31/08/2019 doğum tarihi 06/06/2020 cinsiyet daha belli değil.emeğine sağlık . Bu arada satlarin 2019 olması gerekmiyor mu ? Tabloda hep 2020
ay kızlar bi gün iyi bi gün kötüyüm
akşam bi yattım baş ağrısıyla sabah kalktım hala aynı işe geldim ama halim yok
sabah çorba içtim bi o kadar
parol içtim geçer diye yok geçmedi de niye ağrıyo anlamadım
Benim de son iki haftadır ara ara bir gün ara veren ama onun dışında hep devam eden baş ağrım var doktorum nörolojiye yönlendirdi gittim migren dedi dün magnezyum kullanmaya başladım bugün ağrım yok bakalım yarın nasıl olucak??? Bu arada hamilelikten önce de migrenim yoktu ne varsa çıktı hamilelikte