Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar azönce face de gördüm dogum sonrası adet cok yogun oluyormuş hasta bezi takın yazıyorlrdı Dogru mu ki

Kızlar ben de sezeryan oldum. Belden uyuşturmalı. Artık spinal mi epidural mi bilemicem.
Doğumdan çıkınca altına bir yatak koruyucu örtü seriyorlar ve bolca gazlı bez. Altın çıplak oluyor. Zaten belden aşağı hissetmiyorsun. Hemşireler ebeler Gelip gelip karnına bastırıp gidiyorlar işte onu hissediyorsun. Korkunç bir acıydı. Bu basınçla sanırım kanamanın artıp içerinin temizlenmesini tetikliyorlar. Çünkü kanama miktarını kontrol ediyorlar sürekli. Kanama az olursa yada olmazsa bu kötü birşey. Aynı günün sonunda falandı sanırım hasta bezi getirdiniz mi diye sordular. Depend külot getirmiştim. Ona geçtik. Depend külot mucizevi bişe. Ben haziran ayında doğum yaptım ama ne terleme ne pişik. O kadar rahat bişey ki pamuk gibi. Adet sırasında kullandığımız pedlerden çok çok iyi dokusu. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu kanama 40 gün falan sürüyor ama 40 gün hasta bezi koyacak kadar olmuyor tabi. Külot dependi ben 10 gün falan kullandım.

Bende belden uyusturmalı istiyorum eger annem gibi mutfakta dogurmazsam

İlk doğum yapacak arkadaşları korkutmasak daha güzel olmaz mı ? Bende sezaryen oldum, spinal oldum hatta ama altım tamamen çıplak değildi. Yatak koruyucu vardı ama yatağa alındığımda odada hasta bezi gibi bir şey koymuşlardı. Hemşire gelip kanamamı kontrol etti ama acı çektirecek kadar bastırmadı. İlk yürüme gerçekleşeceğinde de çok güzel temizlediler beni depend emici kilotu giydirdiler. Bu yorumumu yanlış anlamayın ama kötü tecrübelerimizi çok paylaşmayalım bence. Önyargıyla gitmesin kimse doğuma.

Haklısınız ama ben çok bilgisiz kaldım ilk doğumunda aslında biraz örnek olmak iyi bişey tabi normal doğum altta dikiş olunca kullandırmıyorlar mesela sezeryan yapan arkadaşım depend önerdi diye götürdüm eşime git hasta bezi al dedim saat gece 12 o da depend almış başkasından hasta bezi bulduk,3 takım pijama takımı aldım,gecelik lazımmış alt kısmım açık kaldı apar topar önü düğmesiz gecelik almışlar ön kısmı kestik çok komik durudaydım

Selammm güzeller. Bende maşallah enerji tavan bugün 8 bin adım yürümüşüm şimdi de termal otele gidiyorum 3 gün ordayım ama sıcak suya girmicem tansiyonumu düşürür o, normal havuzda çimicem
MaşaAllah..sakın sıcak havuza girme ..bizde derler doğuma yakın hamama git açılman kolay olsun diye sıcak su iyi değil

Aslında sezeryan da da karinda dikiş oluyor ve depend uzun göbek deliğine kadar çıkıyor.ama hemşireler giyme demedi iyi yapmışsın bunu almakla dediler alt dikiş eğer estetik dikisse sorun olmayabilir bence.normal doğumda daha çok gecelik tarzı iyi oluyormuş .inşallah bu doğum sonraniz daha iyi geçer

Kizlar kizlar pendik medikalpark giden var mı ?
Ben elife gidiyorum duyan bilen yorumu olan var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…