Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gruplar birleşmiş hızınıza yetişemiyoz artık eskiden her yazilani okurdum ama 50 sayfa birden artmiş yoruldum bea

Ben genesiste ümit bey e gidiyorum canım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
amin cnm inşallah.ben değirmenaltı sağlıkocağına geliyorum takibe üniversitenin o tarafta. çok bilmiyorum tekirdağ tekira kısmına gidiyorum yeni geldik sayılır öğreneceğim inşallah :)

Doğumdan sonra ilk 40 gün civarı kanama oluyor. İlk 1-2 haftası baya yoğun, sonrası azalıyor baya. Ondan sonra da uzunca bir süre adet olunmuyor. Ben sezeryan oldum, normal doğumda da aynı şekilde...
Evet bende normal doğum yapmıştım dediğiniz gibi yaklaşık 40 gün kanamam oldu ilk 1 hafta yogundu daha sonra azaldı kesildikten 3 ay sonrada normal adet olmaya başlamıştım

Bu kötü tecrübe değil aslında olacak olan şey. Sezeryan olduktan sonra gelip bastıracaklar. Ve evet kanama da olacak. Çıplaktan kastım da altınızı açık bırakacaklar değil tabi. Zaten ben de aynı şeyi yazdım gazlı bezlerden bez yapıp koyuyorlar ve altına örtü seriyorlar. E üstüne çarşaf örtüyorlar tabi yani. Çıplaktan kastım , külot ve pijama giydirmiyorlar.
Siz de yanlış anlamayın ama doğum yapmamış olan insanlar lohusa dönemindeki kanama olayını, doğumdan sonraki kanama olayını bilemeyebiliyor tabi doğal olarak. İnanın benimki kötü tecrübe değil. Doğal olan şey. Olacak olan şey. Siz acı hissetmediyseniz şanslıymışsınız. Anestezi daha yukarı kadar etki etmiş demek.

Ben de normal doğumda depend külot kullandırmadıklarını bilmiyordum mesela. Sorsalar herkese onu önerirdim. Bence herkesin hazırlıklı olmasında fayda var. Katılıyorum.

amin cnm inşallah.ben değirmenaltı sağlıkocağına geliyorum takibe üniversitenin o tarafta. çok bilmiyorum tekirdağ tekira kısmına gidiyorum yeni geldik sayılır öğreneceğim inşallah :)
İnşallah canım çok büyük bir yer değil zaten kısa sürede çözersin

Ne demişler erkeklerin askerlik anısıyla kadınların doğum hikayeleri bitmez

Kızlar boşuna cennet annelerin ayakları altında değil, kimsenin doğumu hiç acı hissetmeden olmuyor elbetteki zor ama hepsi bebeğini kucağına alana kadar. Ben doğum yaptığım halde hiiç doğum anını aklıma getirmiyorum, doğumdan hastane odasına alınıp bebeğini kucağına verdikleri anı düşünüyorum hep ve kalbim kıpır kıpır oluyor, tarifsiz his.. ki ben normal doğum yaptığım için doğum odasından kendi odama sandalye ile getirildim, hemşire yanımda bebeğimi tutuyordu ben kendimi iyi hissettiğim için kendi odama bebeğim kollarımda geldim.. Rabbim sağlıkla o anları günleri hepimize yaşatmayı nasip etsin.

K

Zaten acıydı bilmem neydi düşünmüyorsun o an gerçekten. Bakın kendi isteğimle ikinci çocuğu yaptım. Çok çok korkunç bişey olsa hiç yeltenmezdim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…