Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Amiiiiinnn inşallah..estetik dikiş ama kuruması için dediler nemli kalmaması lazım o bölge hassas bakteri olacak yerler ya ondan mış

Kizlaar cinsiyeti 12. Haftada kiza benzetmisti doktorum dün erkek oldugunu ögrendik. Kiza cok hazirlamistim kendimi erkekmis. Bi süre atlatamadim şoku ama kendime geldim sonunda moon83 cinsiyeti Güncelleyebilir misin canim
Sağlıkla gelsin insaAllah.... bakalim bana yarın ne dicek kızım olsun istiyorum ama nasip

Bundan daha korkunc bir hikaye duydum bütün hamişlerden uzak

bencede doğum muhabbetlerene hiç girmeyin hiç stres yapmayın kızlar doğum ürkünç bişey olsaydı millet 3-4.cocuğu doğurmazdı değilmi???? özellikle doğum anılarını dinlemeyin herkesin ayrı bir hikayesi varmış eve geldim şimdi listeye bakıyorum efendimmmmmmmmmmmmmmmm

Sağlıkla gelsin insaAllah.... bakalim bana yarın ne dicek kızım olsun istiyorum ama nasip
Allah gönlüne göre versin insallah. İnsan unutuyo ne olacagini ögrendikten sonra. İstek falan kalmiyo simdi tamamen erkege modlanmis durumdayim ilk olunca böyle tabi durum oglun varsa durum degisebilir

Ikinci çocuk sat 31/08/2019 doğum tarihi 06/06/2020 cinsiyet daha belli değil.emeğine sağlık . Bu arada satlarin 2019 olması gerekmiyor mu ? Tabloda hep 2020
o eski ilk sayfaya bakın cnm :)kafa hesap kitaptan ucmuştu bir arkadaş düzelltirdi;)rica ederim ekliyorum

Allah gönlüne göre versin insallah. İnsan unutuyo ne olacagini ögrendikten sonra. İstek falan kalmiyo simdi tamamen erkege modlanmis durumdayim ilk olunca böyle tabi durum oglun varsa durum degisebilir
Amin cümlemin insaAllah...2 tane oğlum var çok şükür 1 de presesim olsa çok güzel olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…