Aslında sezeryan da da karinda dikiş oluyor ve depend uzun göbek deliğine kadar çıkıyor.ama hemşireler giyme demedi iyi yapmışsın bunu almakla dediler alt dikiş eğer estetik dikisse sorun olmayabilir bence.normal doğumda daha çok gecelik tarzı iyi oluyormuş .inşallah bu doğum sonraniz daha iyi geçer
Kizlaar cinsiyeti 12. Haftada kiza benzetmisti doktorum dün erkek oldugunu ögrendik. Kiza cok hazirlamistim kendimi erkekmis. Bi süre atlatamadim şoku ama kendime geldim sonunda moon83
cinsiyeti Güncelleyebilir misin canim
Kizlaar cinsiyeti 12. Haftada kiza benzetmisti doktorum dün erkek oldugunu ögrendik. Kiza cok hazirlamistim kendimi erkekmis. Bi süre atlatamadim şoku ama kendime geldim sonunda moon83
cinsiyeti Güncelleyebilir misin canim
İlk doğum yapacak arkadaşları korkutmasak daha güzel olmaz mı ? Bende sezaryen oldum, spinal oldum hatta ama altım tamamen çıplak değildi. Yatak koruyucu vardı ama yatağa alındığımda odada hasta bezi gibi bir şey koymuşlardı. Hemşire gelip kanamamı kontrol etti ama acı çektirecek kadar bastırmadı. İlk yürüme gerçekleşeceğinde de çok güzel temizlediler beni depend emici kilotu giydirdiler. Bu yorumumu yanlış anlamayın ama kötü tecrübelerimizi çok paylaşmayalım bence. Önyargıyla gitmesin kimse doğuma.
bencede doğum muhabbetlerene hiç girmeyin hiç stres yapmayın kızlar doğum ürkünç bişey olsaydı millet 3-4.cocuğu doğurmazdı değilmi???? özellikle doğum anılarını dinlemeyin herkesin ayrı bir hikayesi varmış eve geldim şimdi listeye bakıyorum efendimmmmmmmmmmmmmmmm
Allah gönlüne göre versin insallah. İnsan unutuyo ne olacagini ögrendikten sonra. İstek falan kalmiyo simdi tamamen erkege modlanmis durumdayim ilk olunca böyle tabi durum oglun varsa durum degisebilir
Ikinci çocuk sat 31/08/2019 doğum tarihi 06/06/2020 cinsiyet daha belli değil.emeğine sağlık . Bu arada satlarin 2019 olması gerekmiyor mu ? Tabloda hep 2020
Allah gönlüne göre versin insallah. İnsan unutuyo ne olacagini ögrendikten sonra. İstek falan kalmiyo simdi tamamen erkege modlanmis durumdayim ilk olunca böyle tabi durum oglun varsa durum degisebilir