Dün bir kaç arkadaş vardı listeye ekledim onları ama malum sayfalar çok ilerlemiş.Gözümden kaçan olabiliyor özel mesaj atarsanız gözümden kaçma ihtimali olmaz birkaç kişi öyle yapmış iyi oluyor öyle şuan eklenmemiş varsa bana mesaj atarsa eklerim
Slm nerdeyse aynı zaman doğumlarımız yarın benimde kontrol var bakalım ne diyecek benim 1 kızım var illa kız kardeş istiyor eşimde kız istiyor bana farketmez ama erkek olsa süper olur bi kız bir erkek defteri kapatırım
Slm nerdeyse aynı zaman doğumlarımız yarın benimde kontrol var bakalım ne diyecek benim 1 kızım var illa kız kardeş istiyor eşimde kız istiyor bana farketmez ama erkek olsa süper olur bi kız bir erkek defteri kapatırım
InşaAllah hayırlı haberlerle geliriz...eşim de bende kız istiyoruz küçük oğlumda hayır erkek olsun diyor bakalim nasip olacakmı heyecan var bir tarafımda söylemez belki doktor erken der diyorum ..o zmzn umutlanırım erkek hemen kendini gösterirmiş derler ama bakalim:)
Kızlaarrr daha önce hamilelik yogası yada pilatesine giden var mı? Önceki hamileliklerinde falan? Ne zaman başlamak gerek? Ben düşünüyorum ve doktorum da daha ben sormadan kendisi önerdi bana..
Olumsuz yönleri: İnatçı, esneklikten uzak, sahiplenici
Bir boğa bebeğine istemediği bir şeyi asla yaptıramazsınız. Yaptırmaya çalıştığınız şeye karşı cevabını inatçı tekmeleriyle, bir “boğa” gibi verecektir. Ona sevmediği bir şeyi yedirmeye çalıştığınızda ağzını sımsıkı kapatacak ve sadece memnuniyetsizliğini ifade edebilmek için açacaktır. Onunla aşamadığınız her problemi sevgi dolu bir kucaklamayla çözebilirsiniz. Boğa bebekleri sevgi gösterilerinden ve dokunulmaktan çok hoşlanırlar.
Hatalarından ders çıkarmayı bilirler. İnatçılığın ve sahipleniciliklerinin belirtilerini çok küçükken görebilirsiniz. Boğa bebeklerine karşı sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Ona paylaşımcı ve duyarlı olmayı sabır ve sevgiyle öğretebilirsiniz.
Kızlaarrr daha önce hamilelik yogası yada pilatesine giden var mı? Önceki hamileliklerinde falan? Ne zaman başlamak gerek? Ben düşünüyorum ve doktorum da daha ben sormadan kendisi önerdi bana..
Cnm ben ikinici cocukta hastanede plates egitim vermislerdi baya gobegimiz buyuktu topun ustunde zipliyordukben cok faydasini gormedim.dogumdada cocuk gelmeyince gene meshur top geldi onda zipladik o sanciyla ama gelmedi bebek..yuruyus cok iyi vakit varsa.
InşaAllah hayırlı haberlerle geliriz...eşim de bende kız istiyoruz küçük oğlumda hayır erkek olsun diyor bakalim nasip olacakmı heyecan var bir tarafımda söylemez belki doktor erken der diyorum ..o zmzn umutlanırım erkek hemen kendini gösterirmiş derler ama bakalim:)
Cnm ben ikinici cocukta hastanede plates egitim vermislerdi baya gobegimiz buyuktu topun ustunde zipliyordukben cok faydasini gormedim.dogumdada cocuk gelmeyince gene meshur top geldi onda zipladik o sanciyla ama gelmedi bebek..yuruyus cok iyi vakit varsa.
Hamilelgi guzel gecenler tadini çıkarsın kesnlkle dogum anini dusunmesin.herkesin dogumu ayni kivamda gecmez agri esiklerimiz farkli bikere .ve dediklei gibi bebisin kokusu burnumuza geldiginde cekilen hersey bitio.bitmese 9 ay kusmustum kizimda ve sonnda sezryen oldum tovbe dedm 5 sne sora tekrar yaptim.smdi yine perisanim 2 aydr ise gitmiorum paso kusuyorm ama yine de hamdolsun saglkla dogsun hayrli evlat olsunlar.hamilelgi guzel gecenler cok sanslilar onlara hep imrendim masallah..
12+1 de detaylı ultrasona gittim.
Cinsiyeti söylemedi..
hepinizin cinsiyeti belli olmuş merak ettim tam tamina kaç hafta kac gunluktunuz ?
kontrolum ayın 30unda, iyice merak sardi beni..
Cinsiyeti söylemedi..
hepinizin cinsiyeti belli olmuş merak ettim tam tamina kaç hafta kac gunluktunuz ?
Cinsiyeti söylemedi..
Galiba detaylı ultrason dediğiniz ikili tarama testi için yapılan ultrason. Ben 12+5'te ikili taramayı yaptırdım ve cinsiyeti %80 kız dedi, 1 hafta sonra gittiğimde de kesin kız dedi.
Galiba detaylı ultrason dediğiniz ikili tarama testi için yapılan ultrason. Ben 12+5'te ikili taramayı yaptırdım ve cinsiyeti %80 kız dedi, 1 hafta sonra gittiğimde de kesin kız dedi.
evet cnm aynen 2li taramadaki ultrason..
yani 1 hafta falan varmış aşağı yukarı senle aramizda, ben bebise baktigimda hic hareket etmiyodu ,uyuyo dedi dr. sirtustu yatmis bacaklarini dizlerinden kendine dogru cekmisti acaba ondan mi göremedi