Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlaarrr daha önce hamilelik yogası yada pilatesine giden var mı? Önceki hamileliklerinde falan? Ne zaman başlamak gerek? Ben düşünüyorum ve doktorum da daha ben sormadan kendisi önerdi bana..
Ben ilk hamileligimde gitmedim ama bunda en azından evde yapmak istiyorum
Bu konuda benim de aydinlatilmaya ihtiyacim var

Tabi ki uyuduysa görünmemiş olabilir, bizde doktor kendi söylemedi eşim sorunca tahmin edeyim dedi. bir de benim ölçümlerimde hep 1 haftaya yakın önden gidiyor.

Herkese iyi akşamlar. Burada pek çok endişeli anne adayı var. Kimseye yeni endişeler katmayayım diye ayrıntıya girmeyeceğim ama üç aylık serüvenim sona ermiş bulunuyor. Bu şekilde aranızdan ayrılmış oluyorum.
Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim de canım kızıma sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Hoşçakalın

Şimdi okudum
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne dicemi bilmiyorum. Bir şey mi oldu da böyle sonuçlandı canım doktorun ne dedi.

Noldu canım hayırdır inşaAllah. Profiline girip tahmini doğum tarihi kısmını silip boş bırakırsan takvim de kalkar.
Yaptım canım teşekkürler. Kısmet değilmiş diyelim. Benim için 3. kayıp oldu ama elimden gelen her şeyi yaptım. Görecek günü yaşayacak ömrü yokmuş

Cok uzuldum canim.rabbim kizinada guzel ömurler versin.hayirli zamanda tekrar guzel haberlerini aliriz insallah

Çok geçmiş olsun Allah sana ve kızına sağlık versin

Ah be canım, çok çok üzüldüm. Galiba sürekli bir şeyler paylaşmasak da bir şekilde birbirimizi benimsiyoruz... Dilerim en kısa zamanda gönlüne göre olur her şey. Sarılıyorum kocaman

Merhaba...

İkinci hamileliğim Sat 2 ağustos tdt 08.05.2020. Cinsiyet belli değil.

12+1 de detaylı ultrasona gittim.
Cinsiyeti söylemedi..
hepinizin cinsiyeti belli olmuş merak ettim tam tamina kaç hafta kac gunluktunuz ?
kontrolum ayın 30unda, iyice merak sardi beni..
bana 13. haftada kız dedi suan 14+3 olduk.
Bir daha 18.haftaya tekabul ediyor cagirdigi tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…