Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben cok yoruluyorum bu ara.
Ev tasidim malum bir de gelen giden basladi artik bir sure gelir giderler.
Illa hazirlik vs ayakda kaliyorum.
Dinlenmek istiyorum artik.
Uykumdan kolum uyusmus bacagim uyusuk falan uyanmaya basladim.
Oglumda kramplar zorluyordu beni uykumdan uyandirirdi.
Simdi bunda da kramplar mi baslicak korkusu sarmaya basladi

Günaydın kızlar. Hamileliğin başından beri olan beyaz yapışkan gibi olan akıntı 4 gundur çok azaldı. Normal mi sizce? Sebebi ne olabilir

Bu kulot depend ı kullanınca hasta pedi gerekmiyor mu? Ben tek kullanımlık külot üstüne hastanenin verdiği hasta pedini kullanmıştım. Külot depend emici mi o kadar?

Günaydın kızlar. Hamileliğin başından beri olan beyaz yapışkan gibi olan akıntı 4 gundur çok azaldı. Normal mi sizce? Sebebi ne olabilir
Günaydın. Benim önceki hamileligimde çok olmuştu akıntı. Bu sefer başlarda oldu simdi baa bi azaldı benim de. Normaldir bi sıkıntı yok merak etme

Benimde suan azaldi.
Belki bu donemlerde azaliyor olabilir

Günaydın. Benim önceki hamileligimde çok olmuştu akıntı. Bu sefer başlarda oldu simdi baa bi azaldı benim de. Normaldir bi sıkıntı yok merak etme
Benimde suan azaldi.
Belki bu donemlerde azaliyor olabilir
Teşekkür ederim cevaplarınız için. İçim rahatladi. İnşallah sorunsuz geçiririz hepimiz bu dönemi, bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.

Allah yardımcın olsun... Seni anlıyorum düşüğün belki yok ama açıklık var rahim ağzımda. Çok çok fazla kanamam oldu. Doğumhaneye aldılar. Bebeğim gitti dedim. Şükür şu an benimle ama. Çektiğin üzüntüyü kısa süre yaşadım. Allah'ım yardımcın olsun. Sağlıkla dünyaya gelecek bir bebek nasip etsin sana. Umarım kısa sürede toplarsın. Sabırlar diliyorum.

Kızlaarrr daha önce hamilelik yogası yada pilatesine giden var mı? Önceki hamileliklerinde falan? Ne zaman başlamak gerek? Ben düşünüyorum ve doktorum da daha ben sormadan kendisi önerdi bana..
Ben istemiştim ama açılmamıştı burada o zaman 4 ay dolması lazım diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

Günaydın kızlar işe gitmeye çalışıyorum öğüre öğüre doktor bana çok kusmuyorsan bir şey yapmaya gerek yok psikolojiktir senin. geçmesi lazım diyor deli mi ne ya ilk hamileğimde psikolojim yok muydu hiç bulantım olmadı

benim 12 de 2li tarama zamanı erkek olabilir dedi 14 te erkek dedi

daha neler çıkıyo şoka giriyoruz
Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…