Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
dün bütün günüm ağlayarak geçti
annemin kedisi vefat etti çok üzüldük hepimiz
başağrım tabi ağladıkça daha da arttı bugün daha iyiyim şükür
bebeğimde iyidir inşallah
geçen sene 19 yıllık kedisini kaybetmiş biri olarak bazılarına komik gelen o acı resmen felaket can acıtıyor çok iyi anlıyorum sizi, başınız sağ olsun.

Günaydın mayıs anneleri
Dün 12+1 de ikili için gitmiştim doktor ben cinsiyeti sorunca bacak arasında çıkıntı göremiyorum kız olabilir dedi. 12. Haftada cinsiyet öğrenip doğru çıkan var mı merak ediyorum

12de var gibi dedi 14 te çıkıntı var erkek dedi. kzıımdada 12 de yok demişti kız gibi demişti 15 te kız dedi

Ayy benimde kontrolüm haftaya 2 ki testte %51 kız demişti geçen hafta göremedi şimdi pat diye erkek demesin

bende sezeryan oldum kimse biryerimi bastirmadi ayaga kalkar kalkmaz kanama basladi genel olmustum tabiki arkadaslarima tek onerim keyfi sezeryan olmayin normal dogum yapmak herzaman en guzeli doganin duzeni sonucda

Bana da ayni seyi dedi delirdim degstrdim doktoru .hormonlarm ne halde dusunmeden konustu okumus ama bse anlamamis dedim insan psikoljk olarak kendni bu hale.sokarmi hic kafaya takma canim bende ayni durumdayim.insallah cabuk gecer

Bende anadolu yakasındayımmm..
Gebze John Hopkins ASM'ye/ Zeynep Hnm'a gidiyorum..Şeker gibi bir kadın inanılmaz pozitif dinamik...

Kizlar kizlar pendik medikalpark giden var mı ?
Ben elife gidiyorum duyan bilen yorumu olan var mıdır ?
ben 2 kez gittim elif hanıma, kendisini de oğlumun çocuk doktoru tavsiye etmişti. çok iyi bir hekimdir demişti

Bundan daha korkunc bir hikaye duydum bütün hamişlerden uzak
Ben ilk kizimi kadin dogum hastanesindesezeryanla dogurdum gidene kadsr ne hikayeler dinledim ne kadar korktum ama o kadar iyi gecti ki tabi ozel hastane konforunu aramamak lazim ama devlet hastnesine gore cok cok iyiydi kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…