Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım bende 12. Haftamda gitmiştim ,çıkıntı yok dedi ama belki oluşmamış da olabilir demişti . 16 . Haftamda kız dedi .

Ya kizlar bundan 3 4 gun once icimde kelebek ucusmasi balik gibi yuzme hareketleri fln vardi bi iki gundur hissedemiorm korkuyorum kalbi mi durdu acaba die bide salya sümük grip oldum bu korkuyla nasil zaman gececek

Reşat bey eski doktorum benim
İlk hamileligimde ona gidiyordum
Mükemmel bir sezeryan gecirdim.
En ufak bir ağrım sızım olmadi
Şimdi onur beye gidiyorum :)

Reşat bey eski doktorum benim
İlk hamileligimde ona gidiyordum
Mükemmel bir sezeryan gecirdim.
En ufak bir ağrım sızım olmadi
Şimdi onur beye gidiyorum :)
Hangi hastaneydi? Ben çiğli can hastanesine gidiyorum kadın hst ve doğum dalında ödül almışlar kısmetse normal doğum istiyorum

Ben bugün sürekli ağlama modundayım sizedir oluyo mu böyle şeyler eskiden olan şeyleri falan hatırlayıp ağlıyorum mesela. İstemsizce ama

ben 2 kez gittim elif hanıma, kendisini de oğlumun çocuk doktoru tavsiye etmişti. çok iyi bir hekimdir demişti
çok tatlı bir kadın birkere rahat seni gereksiz strese sokmuyor ama doğum yapan tanıdığım yok, sezaryana mı yönlendiriyor diye gece doğumlara geliyor mu? Ayrıntılara dikkat ediyor mu merak ediyorum.

Merhaba hangi doktora gidiyorusun acaba ben agah han beye gittim hiç memnun kalmadım Gülsüm Feyza’ya gitmeye düşünüyorum
Aslında genelde agahandan memnunlar duyduklarım.ben yasemin e gidiyorum eğer normal doğum düşünüyorsan feyzaya git derim

çok tatlı bir kadın birkere rahat seni gereksiz strese sokmuyor ama doğum yapan tanıdığım yok, sezaryana mı yönlendiriyor diye gece doğumlara geliyor mu? Ayrıntılara dikkat ediyor mu merak ediyorum.
ben ilk doğumumu sezaryen ile yaptım. ssvd arzuladığımı söyledim kendisine ama hastanede doğumhane ve ameliyathane aynı katta değil. bir sıkıntı olsa dakikalar içerisinde seni ameliyata almam gerekir ama bu hastanenin fiziki şartları buna uygun değil demişti. aslında detaylı bir şekilde anlattı o noktada iyiydi.

Hımm acaba ben normal desem ne diycek :) aslında medikalparkta suda doğumda var ama elif hnmın uzmanlığı degil :/

Hamile kaldığımdan beri bez,ıslak mendil,emzik,kıyafet yedekleyeni çok gördüm duydum da doktor yedekleyen ilk seni duyudm çok yaşa emi.
Aslında ben doktor yedeklemeyeni alternatif doktor oluşturmayanı duymadım :) birkere yorumuna güvendiğin doktroların olmalı ve kafan sıkıştığında ve şüpheye düştüğünde soracağın kişiler olmalı.
Doğum anın yaklaştığında doktoruna ulaşamadığında başka alternatif doktorun olmalı diye düşünüyorum :)

O zaman sayemde duymuş oldun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…