Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya kizlar bundan 3 4 gun once icimde kelebek ucusmasi balik gibi yuzme hareketleri fln vardi bi iki gundur hissedemiorm korkuyorum kalbi mi durdu acaba die bide salya sümük grip oldum bu korkuyla nasil zaman gececek
Aynı durumdayım,Hastayım bende hissedemiyorum diye düşündüm ama normaldir olur minikler daha korkma Allahın izniyle bişey olmaz

12de var gibi dedi 14 te çıkıntı var erkek dedi. kzıımdada 12 de yok demişti kız gibi demişti 15 te kız dedi
Sağol canım cevabın için büyük ihtimal kız o zaman gene de kendimi şartlandırmayayım kesinleşene kadar

Canım bende 12. Haftamda gitmiştim ,çıkıntı yok dedi ama belki oluşmamış da olabilir demişti . 16 . Haftamda kız dedi .
Sağol canım oğlumda başka doktor 12. haftada erkek dedi tuttu inşallah bu doktor da bilmiştir.

Medical park’a giden gebelerim doğum paketi konusunu hiç konuştunuz mu hastanenizle ? Ben Antalya Medical parka gidiyorum ve muayeneler tahliller sezaryen dahil 6500 tl gibi bir rakam söylediler sizlerde durum ne öğrenebilir miyim ?

ben Kocaeli Medikal Park'a gidiyorum, doğum paketini sormadım sanırım öyle bir uygulama burada yok ama doğum ücretleri hastahanenin ismine göre bile uygun geldi bana. normal doğum 3000 TL, sezaryen 3500 TL, epidural 4100 TL. Kapı süsü, Balon, 10'ar adet fotoğraftan oluşan albüm, Loğusa şerbeti dahil bu fiyatlara. Normal doğumda mesai saatlerinde doğurursan fotoğrafçı mevcut, sezaryende hem ameliyatta hem de ertesi gün odada çekim varmış. Aktarabileceklerim bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…