Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Oh çok iyiymiş valla. Ben mecburi sezaryen olucam 3500 tl istiyorlar tek gece kalmalı. Epidural ya da spinal olması fiyatı etkilemiyormuş. Oda süslemek, kapı süsü dahil ben kendim yapamazmışım hastaneden istersem böyle bir hizmet 850 tl ekstra ücret istiyorlar. Fotoğraf hizmetleri yokmuş ben dışarıdan anlaşmalı getirebilirmişim para tuzağı resmen. Eşim yanımda şimdi ona söyledim Kocaelinde doğur diyor şapşal

sezaryende konaklama 2 gece, normalde 1, ücrete refakatçi yemeği vs dahil. ben de oda süsleme vs sevmediğim için bunların hepsini iptal etsek olmaz mı dedim, ücreti değiştirmiyoruz dedi. 2019 fiyatları bunlar, 2020 başında ufak bir zam bekliyoruz dediler ama ne kadar zam gelebilir? vallahi bekleriz buyurun doktorumuz da hastahanemiz de gayet iyi :) nüfusunda Kocaeli yazacak herkese kapımız açık :)

Sezaryen çoğu yerde 2 gece kızımda 2 gece kalmıştım Memorialda ama nedense medical park inatla 1 gece de ısrar etti. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah Teklif içinde çok sağol

geçen sene 19 yıllık kedisini kaybetmiş biri olarak bazılarına komik gelen o acı resmen felaket can acıtıyor çok iyi anlıyorum sizi, başınız sağ olsun.
oy sizinde başınız sağolsun bizimki evimizin annesi asil bir prensesti 5 buçuk yıl yaşadı insan yılına göre ama acısı gerçekten başkaymış

Ben bugün sürekli ağlama modundayım sizedir oluyo mu böyle şeyler eskiden olan şeyleri falan hatırlayıp ağlıyorum mesela. İstemsizce ama
ben ben bu aynı ben en olmadık şeyleri hatırlayıp habire pişman kendine kızma modu içindeyim

kızlar ben bolu da sezeryan da 1 gece kaldım
şimdide inşallah 1 gece kalırım
oğlumu da yanıma alıcam
ve eğer bebeğim erkekse hastanedeyken sünnetini yaptırıcam
ilk oğlumu 1 aylıkken yaptırmıştım hemen ememedi yoksa onu da 1 haftalıkken yaptıracaktım
yenidoğan sünnetini öneririm gerçekten
Peygamberimiz ilk 7 gün içinde demiş inşallah şifa niyetiyle yaptırıyorum ben
ve büyüdükçe iyileşmesi de zor psikolojik travması da

boluda hangi hastane çağsu mu fatma hatunda mı

Bende geldim kontrolden b12 aşırı düşmüş hem iğne hem hap verdi ..cinsiyeti için erken ve zaten sırtını dönmüş dedi...eş hala asagda

dün bütün günüm ağlayarak geçti
annemin kedisi vefat etti çok üzüldük hepimiz
başağrım tabi ağladıkça daha da arttı bugün daha iyiyim şükür
bebeğimde iyidir inşallah
seni en iyi ben anlarım cnm benimde profildeki köpeğim öldü daha bebekti 3 aylıktı çok akıllıydı 1 ay önce vefat etti narkozdan ameliyatta çok özlüyorum onu.günlerce ağladım öyle böyle değil içim sökülene kadar mahvoldum halen gözlerim dolar kokusu tüyleri hiç aklımdan cıkmıyor. belki hamile olmasam çok daha kötü olurdum kendimi onunla avuttum.üzülmeyin elimizden gelen birşey yok malesef ( geri gelmiyorlar bize hatıraları kalıyor.sizde çabuk toparlanmaya çalışın stres iyi değil

benim iki oğlumda 12-13 te öğrendik cnm

Arkadaşlar merhaba. İkili test sonucum. 1.604. orta risk grubundayim
Ultrason bulgularim normal. Fetal DNA iciin kan verdim sonuç bekliyorum.benim gibi olan varmı.

Arkadaşlar merhaba. İkili test sonucum. 1.604. orta risk grubundayim
Ultrason bulgularim normal. Fetal DNA iciin kan verdim sonuç bekliyorum.benim gibi olan varmı.
benim de bugün çıktı sonuçlarım ama bi değer göremedim ben MOM değerinden mi bahsediyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…