Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
aynen öyle canım ben sadece anneme gittikçe onlarla beraberdim ama kardeşim annem daha kötü oldular
ama takdiri ilahi alacak nefesleri bitmiş yapacak bişey yok tabiki Rabbim dayanma gücü versin hepimize

aynen öyle canım ben sadece anneme gittikçe onlarla beraberdim ama kardeşim annem daha kötü oldular
ama takdiri ilahi alacak nefesleri bitmiş yapacak bişey yok tabiki Rabbim dayanma gücü versin hepimize
Amin cnm

Başka şehirlerde ne en uygunmuş fiyatlar. Ankara da olan var mı? Ben uzun süredir araştırıyorum 8 bin den başlıyor fiyatlar. Ayrıntılı ultrasonda yok hiç birinde ona ekstra ücret alıyolar

Başka şehirlerde ne en uygunmuş fiyatlar. Ankara da olan var mı? Ben uzun süredir araştırıyorum 8 bin den başlıyor fiyatlar. Ayrıntılı ultrasonda yok hiç birinde ona ekstra ücret alıyolar
Ankaradayım 7 bin vericem sigorta şirketinden satın alıcam.

Benim sağlık sigortam kapsıyor kuzu konuşmadım oyüzden.

Arkadaslar ne kadar cok konusmussunuz ya vallahi okumaya calistim ama yetisemedim

Bugun devlet hastanesine gittim perinatolog geliyomus 2 hafta sonra baslicakmis şansima bakin valla ozel doktordan daha guzel baktilar devlette hayret ettim.
Kendi ozel doktorumu da biraktim. Cunku beni korkudan öldürcekti. Her gittigimde hadi yat bebekler canlimi bakalim diyodu. Sinir oluyodum. Baska doktora gidicem artik.

Bu arada belki cinsiyet ogrenirimm diye devlete gitmistim. Biri erkek gibi digeri sirti donuk dedi erken zaten sen dusunme bunlari sen yemek ye su ic yat dinlen dedi kafalarini ellerini kollarini bacaklarini her yerini olctu midesini kalbini beynini gozlerini dudaklarini burnunu herseyini gosterdi

Ben guzel haberlerle geldim. Sizlerde her kontrolunuzden gule oynaya donun insallah . Butun guzel annisleri bebislere sagliklar guzellikler ve bol uykular diliyorum

Ben 2 yıl önce Ank da çukurambar koru hast Dr.Mehmet fırat mutlu ile normal doğum yaptım. Şu an kendi muayenesini açtı tobb hast ile anlaşmalı ve paket fiyatı var. Tobb da sadece doğum fiyatına kendisi tüm muayeneleri testleri ayrıntılı ult fiyatını dahil etmiş. Ank da olsam düşünmeden dr.umu seçerdim. Ayrıntılı ult ücret talep etmeden kendisi yapıyor.

Bugün doğum günümdü eşim bana doppler almış adam ya artık kafaya takdıkça dinlerim kalp atışını
Nice yıllara ❤ ogluma hamileyken ben de istemistim. Çünkü onceki gebeligimde kalp atışı durdugu icin sonlanmıştı. Fakat eşim karşı çıktı tabi. Başımıza iş mi cikarcaz dedi artik kalp atışını her duyamayisinda doktorun yolunu tutturursun bize dedi

Kizlar birsey merak ettim. Saglik ocaklarinin hepsinde bebek kalp atisini dinlemek icin cihaz var mi? Ben kayitli oldugumu aramistim gorevli adam ekg cihazi yok dedi. Simdi aklima geldi de ekg yetiskinler icin ve buyuk bir cihaz hamileler icin daha portatif ve tasinabilir biseyle bakiyorlardir bence sizin bilginiz var mi?? Mesela internette satilan doppler cihazi gibi???

Valla bizim buradaki saglık ocagı gazlı bezi pamuğu vs ürünleri eczaneden aldırtıyor tedavi etmek için

Evet küçük doppler cihazla dinliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…