Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Hah ben demeden almış adamım çünkü benden de telaşlı ben ilkinde sürekli aile hekimliğinin yolunu tutardım şimdi gerek kalmadı bi de profesyonel oldum pat diye buluyorum

Aylık kontrollerde sağlık ocaklarında kalp atımı da dinliyorlar. Benim 2 aralıkta kontrolüm var, ebemiz kalp atımı dinleyeceklerini ve kan tahlili yapacaklarını bundan dolayı da aç gelmem gerektiğini söyledi.

Bana sağlık ocağındaki ebe 20 haftadan önce dinlemiyoruz kalp atışını dedi..

Dopler ile kalp atışı dinlemek zararlı olabilir mi? Çünkü en son 12.haftada gittim perinatolog kesinlikle dopler kullanmıyor. Çok küçük olduğu için etkilemesini istemiyorum dedi. Bu arada bir sonraki randevu 10 Aralık ve günler geçmek bilmiyor

Ben de 11 aralığı dört gözle bekliyorum asla geçmiiiyoorrrrrr

Merhaba, ben de Mayıs 2020 annesi olacağım inşallah:) 4 yaşına girecek bir oğlum var, bir de kızım olacağını bugün öğrendim
Masallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin

Profiline baktım şimdi sempatik birine benziyor gerçekten. Ben 8. Haftada aldım paketimi çoktannn daha avantajlı oluyo diye. Allah korusun kötü bi durumda iade var nasılsa. Özel durumum gereği hem Prof hem riskli gebelik uzmanı olan bi doktor seçtim baya pahalıya geldi bana ama inşallah sağsalim kucağıma alırımda görmez gözüm hiçbişey

Doplerin bilinen kanıtlanmış bir zararı yok. Ses dalgası ultrasound mantığıyla çalışıyor radyasyon vs kullanmıyor. Deli gibi elinde doplerle evde dolanmayın zaten sonuçta takıntılı pimpirikli anneler evde duramayıp oram buram agrıdı deyip dr gidip ultrasona girmiyormuyuz benim elimin altında kafama takılırsa kor dinlerim olmayanda dr dan cekiniyorsa çok gitmekten tüm sağlık ocaklarında mevcut kapısına gittiğin hiçbir sağlık personeli seni geri çevirmez

ya biri beni durdursun ya
her aksam koca bir paket cips yemeden duramıyorum
resmen hayalini kuruyorum is yerindeyken
aksam olsa da yesem diye
cok zararli ya off duramiyorum
tiryaki gibi bisey oldum

ya biri beni durdursun ya
her aksam koca bir paket cips yemeden duramıyorum
resmen hayalini kuruyorum is yerindeyken
aksam olsa da yesem diye
cok zararli ya off duramiyorum
tiryaki gibi bisey oldum
Diğer atıştırmalıklar neyse de cips gerçekten zararlı çünkü içinde msg denilen bir kimyasal, halk arasındaki adıyla çin tuzu bulunuyor. Bu sayede yediğiniz şey beyninize lezzetli birşeymiş gibi kodlanıyor ve canınız sürekli onu yemek istiyor. Okuduğum bazı yayınlarda gebelikte bebeğe geçip zeka geriliğine falan sebep verebiliyormuş, üstelik kanserejon de bir madde, Allah esirgesin Fast food zincirleri, hazır soslar, cipsler ve bir çok paketli üründe bu madde mevcut. Siz de beyninize bunu zehir olarak kodlarsanız bir daha canınız istemez, bende baya işe yaradı açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…