Nice yıllara ❤ ogluma hamileyken ben de istemistim. Çünkü onceki gebeligimde kalp atışı durdugu icin sonlanmıştı. Fakat eşim karşı çıktı tabi. Başımıza iş mi cikarcaz dedi artik kalp atışını her duyamayisinda doktorun yolunu tutturursun bize dedi
Hah ben demeden almış adamım çünkü benden de telaşlı ben ilkinde sürekli aile hekimliğinin yolunu tutardım şimdi gerek kalmadı bi de profesyonel oldum pat diye buluyorum
Aylık kontrollerde sağlık ocaklarında kalp atımı da dinliyorlar. Benim 2 aralıkta kontrolüm var, ebemiz kalp atımı dinleyeceklerini ve kan tahlili yapacaklarını bundan dolayı da aç gelmem gerektiğini söyledi.
Dopler ile kalp atışı dinlemek zararlı olabilir mi? Çünkü en son 12.haftada gittim perinatolog kesinlikle dopler kullanmıyor. Çok küçük olduğu için etkilemesini istemiyorum dedi. Bu arada bir sonraki randevu 10 Aralık ve günler geçmek bilmiyor
Dopler ile kalp atışı dinlemek zararlı olabilir mi? Çünkü en son 12.haftada gittim perinatolog kesinlikle dopler kullanmıyor. Çok küçük olduğu için etkilemesini istemiyorum dedi. Bu arada bir sonraki randevu 10 Aralık ve günler geçmek bilmiyor
Süpermiş. Benim bi kaybım var diye sanırım sigorta şirketlerinden daha yüksek fiyatlar aldık hep.medical park en uygunuydu. Hangi Hastane hangi doktor belli mi
Ben 2 yıl önce Ank da çukurambar koru hast Dr.Mehmet fırat mutlu ile normal doğum yaptım. Şu an kendi muayenesini açtı tobb hast ile anlaşmalı ve paket fiyatı var. Tobb da sadece doğum fiyatına kendisi tüm muayeneleri testleri ayrıntılı ult fiyatını dahil etmiş. Ank da olsam düşünmeden dr.umu seçerdim. Ayrıntılı ult ücret talep etmeden kendisi yapıyor.
Profiline baktım şimdi sempatik birine benziyor gerçekten. Ben 8. Haftada aldım paketimi çoktannn daha avantajlı oluyo diye. Allah korusun kötü bi durumda iade var nasılsa. Özel durumum gereği hem Prof hem riskli gebelik uzmanı olan bi doktor seçtim baya pahalıya geldi bana ama inşallah sağsalim kucağıma alırımda görmez gözüm hiçbişey
Doplerin bilinen kanıtlanmış bir zararı yok. Ses dalgası ultrasound mantığıyla çalışıyor radyasyon vs kullanmıyor. Deli gibi elinde doplerle evde dolanmayın zaten sonuçta takıntılı pimpirikli anneler evde duramayıp oram buram agrıdı deyip dr gidip ultrasona girmiyormuyuz benim elimin altında kafama takılırsa kor dinlerim olmayanda dr dan cekiniyorsa çok gitmekten tüm sağlık ocaklarında mevcut kapısına gittiğin hiçbir sağlık personeli seni geri çevirmez
ya biri beni durdursun ya
her aksam koca bir paket cips yemeden duramıyorum
resmen hayalini kuruyorum is yerindeyken
aksam olsa da yesem diye
cok zararli ya off duramiyorum
tiryaki gibi bisey oldum
ya biri beni durdursun ya
her aksam koca bir paket cips yemeden duramıyorum
resmen hayalini kuruyorum is yerindeyken
aksam olsa da yesem diye
cok zararli ya off duramiyorum
tiryaki gibi bisey oldum
Diğer atıştırmalıklar neyse de cips gerçekten zararlı çünkü içinde msg denilen bir kimyasal, halk arasındaki adıyla çin tuzu bulunuyor. Bu sayede yediğiniz şey beyninize lezzetli birşeymiş gibi kodlanıyor ve canınız sürekli onu yemek istiyor. Okuduğum bazı yayınlarda gebelikte bebeğe geçip zeka geriliğine falan sebep verebiliyormuş, üstelik kanserejon de bir madde, Allah esirgesin Fast food zincirleri, hazır soslar, cipsler ve bir çok paketli üründe bu madde mevcut. Siz de beyninize bunu zehir olarak kodlarsanız bir daha canınız istemez, bende baya işe yaradı açıkçası.
Süpermiş. Benim bi kaybım var diye sanırım sigorta şirketlerinden daha yüksek fiyatlar aldık hep.medical park en uygunuydu. Hangi Hastane hangi doktor belli mi