Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ya biri beni durdursun ya
her aksam koca bir paket cips yemeden duramıyorum
resmen hayalini kuruyorum is yerindeyken
aksam olsa da yesem diye
cok zararli ya off duramiyorum
tiryaki gibi bisey oldum
Ben de 7 ve 8’inci haftamda berbat beslendim. Cips falan dahil. Şimdi akıllandım hem kilo almak hem bebeğe zarar vermek. Hç gerek yok. Artık ekmek tatlı bile yemiyorum.

ya biri beni durdursun ya
her aksam koca bir paket cips yemeden duramıyorum
resmen hayalini kuruyorum is yerindeyken
aksam olsa da yesem diye
cok zararli ya off duramiyorum
tiryaki gibi bisey oldum
Bana var ya en büyük paketi ver gene dibine kadar yerim öyle pis midem var ama en iyisi uzak durmak çünkü bağımlılık yapıyor.

Hamburgerlerde dahil mi

Hamburgerlerde dahil mi

sanırım evet
haftada 2 gun burger kingteyim
ranch sosu nerdeyse kaşıkla yicem
ill hamileligimde resmen organik beslendim
ictigim suyun ph ina kdr bakardim
noldu bana böyle anlamadim
pis boğaz kotu beslenen bi hamile oldum
kendimi cok pişman ve mutsuz hissettim.
su dakika milat olsun birdaha yemicemmm

Hamburgerlerde dahil mi
Evet ne yazık ki dahil, benim de mesela canım durup durup o hamburgerlerden istiyor. Halbuki yerken hiçbirşeye benzemiyor, köfte demeye bin şahit.. Hatta köfteci yusuf'un patateslerinde de msg bulundu, zincir restaurantların çoğunda var. Ben de çok kötü besleniyordum ama dediğim gibi gebelikte direkt zehir olarak düşünüp uzak duruyorum.

Bnde hamburger aşırdım resmen geçenlerde üşenmedim en yakin avmye gttim ranch sos barbeku sos uff smdi bile cnm istedi ama yedikten snra pişmn oldum orda ev yemekleri dururken nie yedim dedim ama cok cnm istemişti bidahada yemem

Herkese mrb benim ikinci hamileligim ve doktor 15+4te %70 kız dedi ne zaman kesinlesir sizce. Bi de ikinci hamilelikte hareketler daha cabuk hissedilir dediler fakat henüz net kıpirti yok sizde durumlar nasil

İnşallah @balikcik önemli olan o inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Herkese mrb benim ikinci hamileligim ve doktor 15+4te %70 kız dedi ne zaman kesinlesir sizce. Bi de ikinci hamilelikte hareketler daha cabuk hissedilir dediler fakat henüz net kıpirti yok sizde durumlar nasil
16 20 haftalik kesinlesir diye dusunuyorum.ben iki hafta once gittim %95 kiz dedi bakalimnyarin gene gidiyorun ne diyecek

Bende hissetmiyorum sade bazen gobek deligimin altinda bir sertlesme oluyor geciyor ama net bisi hissetmiyorum

Benimde 2. Olacak allah nasip ederse bende sizin gibiyim henuz net bir kipirti yok 16. Haftadayim

Arkadaşlar merhaba. İkili test sonucum. 1.604. orta risk grubundayim
Ultrason bulgularim normal. Fetal DNA iciin kan verdim sonuç bekliyorum.benim gibi olan varmı.
Benim 1/3540 düşük risk çıktı ama yaptirsam mi diye düşünüyorum fetal dna testini. Hangi sehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…