Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hamilelikte yatış pozisyonu nasıl olmalı?
Sol yanına doğru kıvrıl, büktüğün dizlerinin arasına yastık koy. Burada dizlerini bükme şeklin hem senin hem bebeğinin rahatı için önemli. Hamile yastığı daha rahat bir uyku için sana çok yardımcı olur. Bazı kadınlar karınlarının altına yastık koymayı tercih ederler. Sen bir minderin üstünde yatmayı drneyebilirsin.
Hamilelikte sol tarafa yatmak, bebeğine daha fazla kan ulaştıracağı için vücudundaki ödemin azalmasını da sağlar.
Alinti

Aslında genelde agahandan memnunlar duyduklarım.ben yasemin e gidiyorum eğer normal doğum düşünüyorsan feyzaya git derim
Ben 30 yaşındayım 7 aylık evliyim vajinusmus sorunum vardı ve polikistik over olduğundan 7 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve çocuk düşünmeyecek kadar korkularım vardı ve rabbimin mucizesi oldu resmen jinekolojik olarak her türlü şeyden korktuğum için normal doğum asla yapamam zaten Feyza hanıma ayın 7 sine randevu aldım ama galiba Tuğba Atasaral ile gebelik takibi yaptıracağım Ağahan bey genelde çoçugu olmayanlarla çok ilgileniyor bence 3 kere gittim 3 de fiyasko oldu benim için

neden resat beyi biraktiniz bende resat beye gidoyorum...
Şubat ayında spiralimi cikarttirmak için gittim yurt disindaydi sonrasında bir kaç kez daha kontrole gittim birkaç hafta arayla yine yoktu 6 ay sonra tekrar gitmem gerekti yine yoktu her seferinde de arayıp ons randevu istiyordum
Onur beye alışınca da onda kalmaya karar verdim
Sezeryanim.cok rahat geçti ama 2 saat sonra ayaktaydim hemşirelere lokum dağıtmaya çıktım üst kata
Eve gelince de hiç yatmadım
Reşat bey insana çok güven veren bir doktor
Yüzünü görmek bile o güven duygusunun geçmesine neden oluyor içiniz rahat olsun.
Olumsuz bir durumdan bırakmadım yani

12+2 de aynisini banada söyledi. Bende kız moduna girdim. 16. Haftamdayim iki gün önce erkek oldugunu ögrendim ama benimki cok erken daha Kesin bisey soylemek icin demisti

Başka şehirlerde ne en uygunmuş fiyatlar. Ankara da olan var mı? Ben uzun süredir araştırıyorum 8 bin den başlıyor fiyatlar. Ayrıntılı ultrasonda yok hiç birinde ona ekstra ücret alıyolar
Siz bir de İstanbul’da fiyatları bir görseniz geçen sene bir kaybım oldu. Ondayken araştırmıştım tek tek gidip konuştum hastanelerle en uygun fiyat 8-9 binlerdeydi ve yılbaşında zam gelecek demişlerdi. Medical park falan 12 binlerle açmıştı kapıyı .

Sizde mi Van da kalıyorsunuz

Benim bi tane oglum var 5 yasinda onda nasil hamilelik gecirdiysem bu da aynı ondan erkek diye dusunuyordum şaşırdım biraz doktor kız deyince. Saglıkla gelsinler insallah
Benimde oglumla ayni gidiyor gebelik belirtileri surec.
Ama banada kız dedi

Kizlar yag, kreme basladinizmi?
Bende ilk dogumdan catlak var zaten ama karnimin nem kazanmasi adina bayadir hindistan cevizi yagi suruyorum.
Bio oil de alsammi donusumlu kullansam.
Karnim tenim suan nemli gayet yumusak.
bu 2liyle mi devam etsem kafam karisti.

Oglumda bebeyagi kullanmistim ama catlayacagin varsa catliyorsuna inaniyorum.
Ama hani catlicam zaten mantigiylada bisi surmeden bos gecmek istemiyorum.

ya biri beni durdursun ya
her aksam koca bir paket cips yemeden duramıyorum
resmen hayalini kuruyorum is yerindeyken
aksam olsa da yesem diye
cok zararli ya off duramiyorum
tiryaki gibi bisey oldum
Bence zaten onlarda bagimlilik yapan bisi var.
Esimle oglum bi donem her aksam paket paket yiyorlardi.
Sonra oglumda sivilceler fazlalasinca(ergen caginda zaten) esime kizdim.
Almicaksin dedim.
Almadi simdi yemiyorlar.
Kolayida ben hamile kaldikdan sonra aldirmiyorum.
Alinca iciliyor illa.

Canimda istemiyor şükur.
hic cips,kola,hamburger falan aklima gelmiyor.

Sadece sütlü tatlilarla sinaniyorum.
Canim istiyor surekli yapiyorum cesit cesit yiyor oglumla esimde.
Ama icinde seker var.
Her tatli icin yarim su bardagi kadar kullaniyorum borcam olcusune.

Bu da iyi degil bıksam diye bekliyorum.
Dun kibris tatlisi yaptim mesela sabah tatli diye gozumu actim

canım mesela benim sağlık ocağımda var doppler ilkinde bakmışlardı bana
ama ablamlar hamileyken ikisinide asm farklı ve ikisinde de yoktu bakmamışlar ben söyleyince şaşırmışlardı

Günaydın, ben geceleri uyumadan hemen önce Lierac kullanıyorum, bu çatlak önleyici bir jel, çok fazla arkadaşım tavsiye etti sana da öneririm. Benim ilk gebeliğim umarım hiç çatlamam :)

Günaydın, herkese keyifli bir cuma günü diliyorum. Dün bebişim 18. haftasına girdi. Ben zaman zaman hareketlerini hissediyorum gibi geliyor, fakat doktorum henüz hissetmezsin dedi, sizce durum nedir? Bu aylarda hisseden var mı? :)

Düşündükçe insanın canı cekiyor o yüzden düşünmüyorum bu aralar canım daha çok bazlama börek gözleme tarzı şeyler çekiyor geceleri rüyama giriyor

Kızlar bugün gardrop siparişi verdik Çok erken biliyorum ama dayanamadım
valla ilkinde eksik o kadar çoktu ki mecbur her ayın maaşına bişey bağlamıştım o yüzden erken almıştık bişeyleri hatta çok kızan oldu
ama herşey bizim için doğum yaptıktan sonra nasıl yetişecek illaki alınacak yani bunlar
ki dolap almışın her türlü kullanırsın
bende dün ağız mendili aldım bimden ilk bebeğime bu oldu aldığım şu an
şu doktor kontrolünde de iyi olduğunu inşallah göreyim sonra hissetmeye başlayınca içim rahat eder de inşallah eşya alıcam
ikincide ihtiyaçlar çok az tabiki yani abiden kalanları kullanacak bir çok şey de

oğlumu 18 haftalık hissettim böyle pıt pıt sadece
sakince uzandığında bi pıtlama oluyorsa bence bebektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…