Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gerçektn çok eksik var bende aynı sizin gibi düşünerek aldım her ayın maasıyla anca öyle biter istediklerim birde olumsuz düşünmek istemiyorum nasip yasayıp göreceğiz Rabbim sağlıklı kavuşmayı nasip etsin hepimize

ay son aylar yatmak daha zor oluyor bir yaz hamilesiydim ve nefes alamazdım çok zorlandım yazın hem sıcak hem nefes sorunu o yüzden kış inşallah daha güzel geçecek

amin inşallah aynen öyle

oy oy bu kilolar doğumdan sonra kalmaz inşallah benim basenler büyümeye basladı
yani ilkinde 25 kilo aldım ama veriliyo ama zaman tanımak lazım kendimize 2 sene sonra çocukta annede tam düzene girdiği için daha iyi oluyor zayıflamak

Günaydın hanımlar
Güzel ve huzurlu bir gün geçirelim umarım.

Hamburger ile sınanıyorum ben de,ama 1 hamburger ile bebeklerin sağlığına bir şey olacağını düşünmüyorum. Bulduğum ilk fırsatta gidip hunharca yemeyi planlıyorum. Hamileyim ben canım istiyor alla allaaa..

Alışveriş konusunda geçmişteki kötü tecrübelerim yüzünden çok şüphedeydim ama 1-2 haftadır başladım almaya. Nasibi varsa sağlıkla kullanır benim güzel kızım.

Vesvese yapmaktan zehir ediyoruz kendimize bu güzel günlerimizi. Biz her gün mr_ca ile birbirimize söz veriyoruz ama ana yüreği işte hep telaş

Bende hastane çıkışlarına bakıyordum,kızlarınki ne kadar güzel,oğlumun kıyafetlerini vermiştim,mavilencem yine, iyi araştırın kızlar 3 yıl önce 1300 liraya bebek arabası aldık kullanamadık sığdıramadık bagajaiki baston eskittik ama sonra

Aynen katılıyorum,Bende aralarda ödüllendiriyorum,kendimi canım istiyor,
Suriyeliler falan ne kolay doğuruyorlar ne vitamin ne bişey Rabbimin sağlıkla nasip etsin inşallah olacağın önüne geçilmiyor,heves etmek çok güzel güzel yaşamak lazım bu günleri

Ozaman normal doğum dusunmuyorsan feyzaya hiç gitme derim normal doğumda iyi ve normal doğum yapman için çok zorluyor.sezeryanda pek iyi sayılmaz. Yasemin de feyzanin yanında hemen yaseminden memnun kaldım aklında bulunsun belki denemek istersin. tugbayi hiç duymadım . Akdamarda da çağlar di galiba ondan da memnun olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…