Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaslar gunaydinn

Bende hastaneye dogum ucretini sordum 1500 dedi normal sezeryan farketmiyormus. Afaki fiyatlar okudum valla burda. Buyuk sehirler olmasindan galiba
Bu arada ben Kutahyada yasiyorum

Arkadaslar gunaydinn

Bende hastaneye dogum ucretini sordum 1500 dedi normal sezeryan farketmiyormus. Afaki fiyatlar okudum valla burda. Buyuk sehirler olmasindan galiba
Günaydın evet ankarada fiyatlar uçuk. İstanbulda da butik hastaneler çok ucuz zincir hastaneler ankaradan fena. :)

Merhaba beni de ekler misiniz 2.hamileliğim sat 16 ağustos. Cinsiyetine %95 kız dedi doktor ama inşallah değişmez

Tamam o halde Yasemin hanımdan randevu alayım tuğba Atasaral özel yeri olan biri hastanede degil şimdi Feyza hanımın İnstagramına baktım da sezeryan sonrası bile normal doğum yaptırmak için çabalıyor insan doğası olarak en iyisi normal doğum ama olmayınca zorlayan doktorlardan hoşlanmıyorum teşekkürler önerin için

Bu kulot depend ı kullanınca hasta pedi gerekmiyor mu? Ben tek kullanımlık külot üstüne hastanenin verdiği hasta pedini kullanmıştım. Külot depend emici mi o kadar?
Çok emici canım başka hiçbir pede gerek kalmıyor. Ve külot şeklinde olduğu için yok öyle oturmama kalkmama dikkat edeyim yok arkadan çıktı mı acaba, geçti mi acaba pijamaya derdin olmuyor. Çok rahat

Bigun hastaneye gidicrz vericez paralari bebekleri alip gelcez Allah izin verirse alisveris gibi dimi
Haha :) benimki doğum paketi, doğumun yanısıra testler, diyetisyen, göz kontrolü, diş kontrolü gibi ıvır zıvırlar dahil. Ben şimdiden ödemeye başlicam anca öderim doğuma kadar

Arkadaslar gunaydinn

kız senin ikiz değilmiydi 1500 den fazla alırlarikizlerde ikinci operasyon var diye biliyorum

bende sezeryan oldum kimse biryerimi bastirmadi ayaga kalkar kalkmaz kanama basladi genel olmustum tabiki arkadaslarima tek onerim keyfi sezeryan olmayin normal dogum yapmak herzaman en guzeli doganin duzeni sonucda

Benim de kanamam vardı aslında ama bastırdılar. Annem ve kayınvalidemle konuştuk hatta onlara eskiden kum torbası koyarlarmış karnına doğumdan sonda hastanede öyle söylediler. Ben de bunu onun için herkese uygulanan birşey gibi düşündüm. İlginç Siz genel anestezi mi oldunuz belden mi?

Önemli değil sormak istediğin birsey olursa sorabilirsin yine

Günaydın kızlar +1 kilo 400 gramla açtım gözümü aldığım ilk kilo. Zaten kiloluyum çokkkk korkuyorum kaçla bitecek acaba bu hamilelik

Kızlar ev yapımı hamburger yada burger house ları deneye bilirsiniz hem etleri ekmekleri daha dogal ve sağlıklı oluyor :)

Böyle tecrübelerinizi paylaşın lütfen :) birşey alıp ziyan olmasından çok korkuyorum ama hepsindeden almak istiyorum :)

Karnına basma nedeni rahim çabucak küçülüp kendini toparlamasıymış,bana da bastırdılar kendin ovala dediler

Karnına basma nedeni rahim çabucak küçülüp kendini toparlamasıymış,bana da bastırdılar kendin ovala dediler

ben anlamadim zaten sezeryan olup dogumdab sonra karnina hic bastirilmamis olanlari
30 dan fazla kisi bilirim farkli farkli yerlerde dogum yapan hepsinde bastirdilar.
bende yeditepe hastanesinde dogum yaptım ilk çocuğumu odaya gelip var gucuyle bastirarak sagdilar resmen beni :)
ki yapilmasi da gerekiyor bence ne kadar kanamaya yardimci olurlarsa o kdr karnim indi
saka gibi gelicek belki size ama benim dogumda 8 kg gitti . basitirilmasindan korkmayin ilk dogum yapacak olan arkadaşlarım o an aciyor olabilir ama bebek yanibasinizda size bakiyor ya herşey geçiyor inanin :)

Aynen eskiden sezaryana kum torbası normal doğumdada karnını çarşafla bağlarlardı sıkıca kolay toparlansın diye ama hayal meyal hatırlıyorum ozamanları biraz çocuktum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…