Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

İveett, dogum dogumdur gercekten tek bebek iki bebek farkimi olucak
Ay ben ne guzel 1 bebek fiyatina 2 bebek aliyorum diye guluyodum
benim bulunduğum şehirde özelde arada fark oluyordu ikinci operasyon denilip 500-600 fazla alınıyordu ama sizin orayı bilemem sor bakalım

iyiyiz iyi herşey yolunda Allahın izniyle

Karnına basma nedeni rahim çabucak küçülüp kendini toparlamasıymış,bana da bastırdılar kendin ovala dediler

öyleyse hiç işe yaramadı valla çünkü 2 yıl geçti hala koca göbekle geziyorum. Korse kullanmamıştım. Korse kullananlar çabuk toparlıyor sanırım.

Kızlar ev yapımı hamburger yada burger house ları deneye bilirsiniz hem etleri ekmekleri daha dogal ve sağlıklı oluyor :)
Bu hamburgerle imtihan yaygın sanırım ben de Mc Donalds’a dadandım, arada bir yiyorum valla. Sonuçta ekmeğin arasında köfte nolcak yeaaa şeklinde de tesellim var bir de daha da masumlaştırmak için menüdeki içeceği ayran olsun diyorum. Miiis

Ben de bu bastırma muhabbetin neden bu kadar korkunç bulunduğunu anlamadım açıkçası. Çocuk doğuracaz sonuçta. Annelik bazı şeylere katlanmayı gerektiriyor. Ve bu acılar her zaman fiziksel olmayacak. Yarın öbür gün çocuk hasta olduğunda karnımıza basılmasından daha çok canımız yanacak.
Çok takılmayın arkadaşlar. Hiçbir acı dayanılmaz değil. Öyle olsa kimse bir daha doğurmazdı.
Yani ben bunu bilmeyen arkadaşlar için söyledim. Sürpriz olmasın diye. Çünkü kanama muhabbeti bile bir çok kişi için yeni öğrenilen birşeydi.
Nereden de söyledim arkadaş. Hay dilimi eşek arısı soksun diyesim geliyor.

Aynen eskiden sezaryana kum torbası normal doğumdada karnını çarşafla bağlarlardı sıkıca kolay toparlansın diye ama hayal meyal hatırlıyorum ozamanları biraz çocuktum :)

Evet çarşafı da duymuştum. Çarşaf tülbent falan...

var değişik bir alet kızımda dinlemişlerdi dr değil de ebe bakıyor ,aşılarını takip eden kişi

Ahahahahah evet ayran önemliiiii

Ben kendi adıma söylemenden rahatsız olmadım,öğreniyoruz işte bişeyleri. Kanamayı da yeni öğrendik,sorun yok devam edin aydınlatmaya bence. İlk anneler olarak okuyunca aaa buda aklımızda olsun diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…