Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya tam sağlıklı yaşama adım atmışım hamburgerler ranch soslar noluyo aa kızarım ama

Ben kendi adıma söylemenden rahatsız olmadım,öğreniyoruz işte bişeyleri. Kanamayı da yeni öğrendik,sorun yok devam edin aydınlatmaya bence. İlk anneler olarak okuyunca aaa buda aklımızda olsun diyoruz.
Muhabbetin başını yakalayamadım sezaryende mi oluyormuş bu bastırma kanama olayı?

Merhabalar bende bugün kızımı görmeye gidicem bakalım 3 lü test yapacaktı hayırlısı:)))) kızım diyorum inşallah değişmemiştir:))%95 di kız

Ben kendi adıma söylemenden rahatsız olmadım,öğreniyoruz işte bişeyleri. Kanamayı da yeni öğrendik,sorun yok devam edin aydınlatmaya bence. İlk anneler olarak okuyunca aaa buda aklımızda olsun diyoruz.
Teşekkür ederim. Sevindim.

Muhabbetin başını yakalayamadım sezaryende mi oluyormuş bu bastırma kanama olayı?

Kanama lohusalık döneminde normal doğumda da sezeryanda da olur. Bastırma olayı da evet sezeryandan sonra yapıyorlar. Normal doğumda da yapıyorlar mı onu hiç duymadım. Onda kanama daha kolay oluyor sanırım, zaten bebek o yolla doğduğu için.
Ama üzerinde çok düşünüp tasalanacak bişey değil tekrar söylüyorum. Korkunç eyvah napçaz şimdi dicek bişey değil. Kimseyi korkutmak için söylemedim. Ki ikinci çocuğuma hamileyim. O kadar kötü bişey olsa bir daha yeltenmezdim. Evet acıyor ama hiç acı çekmiyor muyuz. Diş ağrısı baş ağrısı adet ağrısı doğum sancısı mide ağrısı... Gelip geçecek bişey...

İnanmiyorum köfteci yusuftadami var ondan baska hicbiryerde köfte yemiyordum hatta hamilelikten beri hic et yiyemiyordum artik onuda yemem

evet genel oldum bende bastırdıklarını duymuştum yengemden kanamanın gelmesi için demişti bilmiyorum bende uygulanmadı

Karnına basma nedeni rahim çabucak küçülüp kendini toparlamasıymış,bana da bastırdılar kendin ovala dediler
banada emzirmenin rahimin küçülmesine çok faydası var dediler kızımda emmişdi bende şişkinlik hemen gitmedi göbeğimde cocuk unutmuşlar gibiydi bak resimde çok belli :)

Eklentiler

• 20150724_223811.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 100
banada emzirmenin rahimin küçülmesine çok faydası var dediler kızımda emmişdi bende şişkinlik hemen gitmedi göbeğimde cocuk unutmuşlar gibiydi bak resimde çok belli :)
Oyyy maşallah kızınıza.
Hakikaten sizin karnınız çok büyükmüş doğumdan sonra. Benimki bu kadar değildi. Hiç yok da değildi ama , bu kadar büyük şiş durmuyordu, pörsümüştü

kızlar benimde karnıma bastırıldı 5 er dakika arayla annem bastırdı çok acıdı evet ama geçti
devamında doktorum bir tülbentle hafif sar demişti öyle sardık
ve cidden toparladı he tamamen tabiki inmedi zaten mevcut göbek biraz vardı onu geçtim
9 ay şişen karın bildiğin pörsüyo kaslar gevşiyo yani karnımız bastırıldı diye toparlanmaz
bastırılma rahim için gerekli kanamayı pıhtıyı atsın toparlansın diye
korkulacak birşey yok ama şu an mesela yapmıyorlar
değişken çok bu

haha aynı ben babam ayrı doktor ayrı dedi içerde bi tane daha var heralde diye kocamandı karnım çok zor indi

Dogum esnasında bebek çıktıktan sonra bastırıyorlar diye duymuştum yataga gecince oldugunu bilmiyordum sade bez yada topralayıcı korse takıldığını söylüyorlrdı

12+2 de aynisini banada söyledi. Bende kız moduna girdim. 16. Haftamdayim iki gün önce erkek oldugunu ögrendim ama benimki cok erken daha Kesin bisey soylemek icin demisti
Anladım canım bana da erken dedi ben sorunca tahminde bulundu bir ay net söylerim dedi. Hayırlı olsun oğlun bu arada canım. Benim 18 aylık oğlum var bakalım bu bebiş ne olacak.

İnşallah canım bekliycem artık bi dahaki kontrolü

Normal dogumdada bebek ciksin diye bastiriyorlar bir sekilde bastiriyorlar yani sag salim kucagimiza alalimda onlarin kokusunu icimize cekelim hersey unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…