Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ataköydeyim ben de☺ doktorum da Bahçelievler memorial’de Volkan bey
Aaa bende Turkuazda oturuyordum eskiden 7.8kisimda. Ailemde orda kaldi esimin işinden dolayı geldik sisliye. Liv hospitala gidiyorum bende Alper Karalök dünya tatlısı bir doktor❤ Arkadaşım memorial bahcelievlerde dogum yapti cok memnun kalmıştı ama dr dışardan gelmişti

Turkuazın tam karşısında ki caddedeyim eskiden eski dostlar vardı şimdi Ataköy garden oldu Yaaa ne güzel ulus liv mi florya liv mi

Turkuazın tam karşısında ki caddedeyim eskiden eski dostlar vardı şimdi Ataköy garden oldu ☺ Yaaa ne güzel ulus liv mi florya liv mi
Evet cok iyi bilirim, Gardeni da arkadaşim açtı. Ulus Liv. Hastane olarak ıyi ama ben dr cok memnunun o yüzden devam ediyorum. Herşey gonlumuzce olsun Sizin haftanız ilerlemiş ne güzel

Evet cok iyi bilirim, Gardeni da arkadaşim açtı. Ulus Liv. Hastane olarak ıyi ama ben dr cok memnunun o yüzden devam ediyorum. Herşey gonlumuzce olsun Sizin haftanız ilerlemiş ne güzel
En önemlisi doktoru sevmek güvenmek zaten hastane çok önemli değilmiş.

İlerlemesi için dört gözle bekliyoruz gerçekten çok stres dolu zor süreçmiş hamilelik daha yolumuz çok

arkadaşım orda Arda lembette doğum yaptı , riskli ikiz gebelikti hem doktordan hem hastaneden aşırı memnun kaldılar. :)
Hastaneye girince insanın hemen doğurası geliyor çok güzel bir hastane

Cinsiyetini ögrenen kızlar cin takvi mi doğru çıktı mı :) ? Yada bir arkadaş paylaşmıştı yaşa artı birşey eksi birsey eklenerek hesap yapıyordun onu deneyip tutan var mı?

Oyyy maşallah kızınıza.
Hakikaten sizin karnınız çok büyükmüş doğumdan sonra. Benimki bu kadar değildi. Hiç yok da değildi ama , bu kadar büyük şiş durmuyordu, pörsümüştü
cok tatliydi ya hemen buyuyorlar doyamadim bebekligine bide kap kara olmustu lekelenmisti gobek hamilelik cok degisik surec

Bende çin tuttu.yuzuk testi tuttu meme olayi tuttu hep kiz.ama en onemlisi ben iki oglumdada hissetmistim bundada hep kiz hissetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…