Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende çin tuttu.yuzuk testi tuttu meme olayi tuttu hep kiz.ama en onemlisi ben iki oglumdada hissetmistim bundada hep kiz hissetim
Ayy inşallah hepimizin hisleri tutar 16 da yani
Haftaya 3 lü test yapacak bana da tecrübelerinden yararlanarak 3 lü ve 4 lü farkı nedir ki ?

Ayyy canım nefis yemek tariflerinden ev yapımı hamburger ekmeği ve eti diye bir tarif var ennnfesss oluyo. Hamilelikten önce bu tarifi bulmuştum. Kime yaptıysam bi daha burger kinge yada başka bir hamburgerciye gitmedi. şiddetle tavsiye ederim tüm hamburger aşerenlere

Link ataydı iyiydi

Ayy inşallah hepimizin hisleri tutar 16 da yani
Haftaya 3 lü test yapacak bana da tecrübelerinden yararlanarak 3 lü ve 4 lü farkı nedir ki ?
Dr.aynisi dedi cnm kan aldilar kan gene down sendromu varmi omurgada aciklik.varmi diye bakiyorlarmis

Bizimde.burda ev kofteli hamburger var kowboy bufe.diye.ayda bir yiyorum temiz guzel ayranlari bile ev yapimi mayonez ketcap kullanmiyorum zaten.guvenilir yerlerden yenebilir bence sosilerini bile kendileri ozel.yapiyorlar

Cinsiyetini ögrenen kızlar cin takvi mi doğru çıktı mı :) ? Yada bir arkadaş paylaşmıştı yaşa artı birşey eksi birsey eklenerek hesap yapıyordun onu deneyip tutan var mı?
Bana kiz dedi dr. cin tkv erkek diyordu

Yuzuk testi tuttu bende

Hatta arkadasimda benim icin yuzuk bakmisti o da kizin olcak demisti.

idrar sari olursa kiz diyorlar meme uclari kararmazsa kiz diyorlar bunlarda tuttu bende.
Hep tatli yedim halada tatli yiyorum.
Bilmem cinsiyetle alakasi var mi
Ama kusma vs hic olmadi.
Rahat bir hamilelik geciyorum cok sukur

Beni gören ağız birliği yapmış gibi erkek diyor ki karnım flnda çıkmadi,herşey erkek çıkıyor bakalım yarın doktora gidicem belli olur ins
Aslında hiç cinsiyeti merak etmiyordum ki cokda önemli değil benim için ama bir haftdir deli merak ediyorum

kızlar hamile oldumu biliyordum ama hiç hastaneye gitmedim 12 haftalık olana kadar hiç testlerde yaptırmadım şu an 17 yiz ama şimdide randevü bulamıyorum Bakırköy,Bağcılar, esenler, bahçeli evler, ama malesef sanki kıtlık var ya bebeyimin cinsiyetini şuan merak ediyorum 8 aylık da bir kızım var ondada hiç test yaptırmadım sezeryan oldum kızımda hiç durmuyor istambulda ailelerimiz yok çok zorlanıyorum mide bulantılarım 4 hafta oldu bitti bu arada kızımı bakır köyde sezeryan oldum ama çok pişmanım ordaki doktorlar hepsi sıtajer yani sezeyanımı bile yamuk kesmiş dikişlerimi aldırdımda adam dedi bunasıl bir dikiş yamuk kesmişler senidedi hiç tafsiye etmem yani Allah’a emanet bir bebeyime hamişim bebeyime bir yorum yapmak isterseniz usg fotoğraf atabilirim Bu arada özel hastaneler çok bahalı malum sigortamızda yok 160 tl zaten eşim akşama kadar 90 tl çalışıyor bende vermeye kıyamadım kira elektirik su doğalgaz mama bez anca yetiştiriyoruz özele de gitmeyimmm teşekkürler okudunuz için

Bende bugun doktora gttim kiz gibi dedi
Başka bi doktor erkek gibi dedi
Eşim deli gbi merak içinde ve erkek istiyo 3 hfta snra kntrol 20 gün dha bekleyecem şuan 14+6

Buda benim meleyim yorum yapacak olan varsa bi baksın canıma

Eklentiler

• 4ECD7446-DA80-4025-8FF8-E2548C7D9310.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 44
  • DA305EE7-F9AC-416E-9EBD-892ABF325547.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 7CF959A0-54CF-41BC-84AF-25AC7FAF4CFD.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 45
Ben de sezeryan oldum ilk doğumda
Bastirmwmislardi hiç öyle
Ama kuzenim benden iki yıl önce olmuştu İstanbul'da o da demişti bastirdilar diye
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım bu prosedür

Merhaba arkadaşlar.13 haftalık hamileyim ben de. Tüp bebek. Özel doktorumun isteği üzerine geçen hafta harmony testi yaptırdık. (3500 tl)Sonucu bekliyoruz. Bugün de devlet has. doktoru 2 li test yazdı. Acaba ikisi aynı şeymi, yaptırayım mı sormadım. Bilgisi olan var mı?

Çok emici canım başka hiçbir pede gerek kalmıyor. Ve külot şeklinde olduğu için yok öyle oturmama kalkmama dikkat edeyim yok arkadan çıktı mı acaba, geçti mi acaba pijamaya derdin olmuyor. Çok rahat
Süpermiş o zaman ben de bundan kullanayim bu sefer

Rabbim herkesin yardimcisi olsun sizinde.eltim benimde devlet hastanesinde dogum yapmisti mehmet akif di.sanirim.ikitellide memnun kalmisti

Kızlar bende suan 17.haftaya girdim geçen hafta kontrole gittik 3 lü tarama testini sorduk doktorumuza gerek yok 2 lide sıkıntı çıkarsa 3 ve 4 lu yapıliyor şimdiden geçmiş olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…