Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
öyleyse hiç işe yaramadı valla çünkü 2 yıl geçti hala koca göbekle geziyorum. Korse kullanmamıştım. Korse kullananlar çabuk toparlıyor sanırım.
Göbek için değil canım bebeğin bulunduğu rahim iç kısım için dr demişti

Harmony test yaptırdıysanız başka tarama testi yaptırmanıza gerek yok

çok merak ettim

esenlerdeki kadin dogum temiz guzel yakinsa

Bende ilk hamilelgimde sezryen oldum ozel bi hastanede ama karnima bastirma falan olmadi yasamadim.o tarz bsey.normal dogumda bastrldigini duydum da sezryende vahset bence karina bastirmak tehlikeli bsey.

Mhrs den sürekli takip ediyormusun?Semt poliklinikleri oluyor onlara da gidebilirsin.Bebekle hastane zor ama bende gidiyorum bazen,hamileliğin ilk hamileliğimde aynı mı?değişiklik var mı?anlarsın belki

canım mesela benim sağlık ocağımda var doppler ilkinde bakmışlardı bana
ama ablamlar hamileyken ikisinide asm farklı ve ikisinde de yoktu bakmamışlar ben söyleyince şaşırmışlardı
Bugun dayanamadim ebemi aradim el doppler cihazi varmis ama duyamayabilirim basit bir alet endise etmezsen gel dedi ben de yok ben kafama takarim dedim vazgectim bir de 20 haftadan once duymayiz dedi, bu cihazi alan arkadaslar denediniz mi evde? İlla ki 20 hafta dolmak zorunda mi

En önemlisi doktoru sevmek güvenmek zaten hastane çok önemli değilmiş.

İlerlemesi için dört gözle bekliyoruz gerçekten çok stres dolu zor süreçmiş hamilelik daha yolumuz çok
Benimde biraz zor gibi arada kahve lekem oluyor tedirgin oluyorum ama çok şükür yolunda hersey. Hamilelige dair tüm belirti ağrı kramp bulantı baş ağrısı hepsini haftasında teker teker yasiyorum resmen

Gayet net duyuluyor 14. Haftam bitmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…