Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Mhrs den sürekli takip ediyormusun?Semt poliklinikleri oluyor onlara da gidebilirsin.Bebekle hastane zor ama bende gidiyorum bazen,hamileliğin ilk hamileliğimde aynı mı?değişiklik var mı?anlarsın belki
Akşam gece saat 3de arıyorum hergün ama malesef kısmet olmuyor vallaha degişiklik de bunda biraz mide bulantısı yaşadım kızımda 5 aylığa kadar kustum bunda 7 8 kere belki oda bazen kendimi zorluyordum midemi boşaltırsam rahatlarım diye

Bahar daha guzel Elvan'dan. Benim de ikincisi kiz geliyormus :)) Benim ilk kizimin ismi Hayat. Kardeşine nefes veya dünya düşünüyorum

Benim öncellikle hamile olduğumu öğrendiğimde ilk hissettiğim cinsiyet kızdı ( Ben farketmez diyodum) yüzük testi,karbonat testi,yağ testi, cildimin bozulması,göğüslerin kararmaması , çin takvimi,maya takvimi,kıza işaret ediyodu bunlar tuttu Yapmadigim testte kalmamış çoğu kızdı

Mhrs.com dan kendin gir bak internet üzerinden öğlene falan bulursun belki,

Bende var cnm aldım ben 16hafta yazıyor kulanım da ama ben denedim duyuluyor doktorum da önermiyoruz dedi sorun olduğunu hissettiğin de ebeye git dedi

Eklentiler

• E4310718-0DAC-4FF8-8165-BA60C3F267EF.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 59
Cinsiyetini ögrenen kızlar cin takvi mi doğru çıktı mı :) ? Yada bir arkadaş paylaşmıştı yaşa artı birşey eksi birsey eklenerek hesap yapıyordun onu deneyip tutan var mı?
Ilk kizimda erkek gosteriyordu kiz cikti simdi kiz gosteriyor doktor erkege benziyor dedi ☺

Randevü tutturamıyorum ki
Vallahi baktim senin için bilmem bu semtleri ama mhrs den 28. ve 29 'na var randevu, sen alamıyorsun herhalde Esenler deki hast daha rahat sanırım cünkü yakın tarihler var. 6 aralıkta bahçelievler hast de var.Bağcılar ve avcılar bakırköy yok ama randevu bilgin olsun

Karbonat testi ve yağ testi nasıl oluyor :)))

Yani muhabeti kacirdim ama bende de hic oyle bastrma felan olmadi sezeryan oldum
Kardeşimde sezeryan olmustu yanımdaydı doğum sonrası onada yapmamıslar,hatta o sordu niye diye dr.a rahim çabuk eski haline dönmesi için bastırdıkça kanama oluyor içerdeki kan boşalmasını hızlandırmak için

Yani hastaneye doktora gore degisir ama o dikisler oyle aciyor ki dik yurumek bile mumkun degilken zalimce geldi bana umarim 2. Sezeryanimda boyle bir uygulama ile karsilasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…