Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bulantı yok iştah var. Geceden başlıyorum yarın yiyeceklerimi düşünmeye
ben de geçen gün burada burger muhabbeti dönünce dün burger king’e gittim. fişte şu anketi doldurun king boy ücretsiz olsun yazıyor bugün işe gelince ilk işim anket doldurmak oldu şimdi de hangi menünün king boyunu alsam diye uzaklara dalıyorum
tabi kendime kısıt koydum ayda bir dışarda fast food tüketicem yanlış anlaşılmasın Aralık ayı planımı şimdiden yapıyorum

Ben sabah 4 aylik.aksam.9 aylik gibi oluyorum

Günaydın kızlar Geceleri uyurken istemsizce yüzüstü yatıyorum Bi şey olur mu ki
Canim doktora sordum bende hep oyle yatiyorum baska turlu dalamiyorum bile. Hic bisey olmaz gobegin buyuyene kadar dedi. Ama gecen gun devlete gittim sirt ustu ve soluna yatma sagina yatki bebeklere kan akısı kesilmesin dedi.

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar instagram da egenincisindeanneolmak diye bir sayfa var oradan baktirin cinsiyet tahminlerinize bakalım doğru çıkar var mi

Böyle sonradan değişmesindense son ay öğrenmeye razıyım. Kafamda bir şey oluşunca değişmesinden hoşlanmıyorum
Abimlerde cok uzuldu ismini bile bulmuslardi ama nasip iste.en guzeli hic ogrenmemek

Arada bir böyle kaçamaklar yapmaktan bir şey olmaz canım. Bir tarafımız şişse daha mı iyi. Zaten şişmişiz şişeceğimiz kadar

lansolin meme ucuna krem kullanmistim ben doguma 2 ay kala yumusacik yapiyor dogumdan sonrada surebiliyorsun o kremi cocuga hic bir zarari yok demislerdi benimde bildigin kurumus toprak gibidir meme uclarim iyi gelmisdi yine o kremi alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…