Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Erkek deyip kız olan varmi acaba merak.ettim ...hep kız diyip erkek çıkıyor neden acaba

1000e doğru yaklaşmış iken size bikaç dizi tavsiyesi yapayım: The terror, Dark, Stranger Things, The Handmaids Tale, See, Peaky Blinders, The Spy, Summer of Rockets. Bunlar ilk aklıma gelenler.
The Handmaids Tale izletip anaların psikolojisini mi bozcan kız şöyle eğlenceli şeyler öner

Cinsiyet değişme kabusu içimde var ama bastırıyorum dotkoruma güvenim tam amaa işteeeee hep bir kurtttt var valllahi hem 19 ekimde hem 2 kasımda kız dedi,bu cumartesitam 1 ay sonra kontrole gidicem,erkek derse aldığım 3-5 kıyafeti o kadına giydiririm sizi de şahit tutarımmm

Ben de 3 kg aldım ama benim vücudum 7-8 kilo alsa böyle belli ederdi anca. Dün gece eve geldik aman Allahım karnım futbol topu gibi şişmiş dedim neler oluyor. Ama gaz sancısından doğru düzgün yürüyemiyordum bile. Sabaha neyse karnım biraz indi ama daha bu sabah düşündüm hamileliğimi öğrendiğim andan beri vücudum mayalanmış hamur gibi şişkin yahu.

Happy Mom uygulaması geçen gün hamilelik boyunca vücudun 6-7 litre ödem tuttuğunu yazmış.Ben bu pofidikliklerime ödem dicem mutlu olmak için napim

The Handmaids Tale izletip anaların psikolojisini mi bozcan kız şöyle eğlenceli şeyler öner
Haha ben onu ilk kez geçen seferki hamileliğimde izlemiştim. Hamileyken 10 şiddetinde etki ediyor. Ağlamaktan yüzüm gözüm şişiyordu bazı bölümlerde

Haha ben onu ilk kez geçen seferki hamileliğimde izlemiştim. Hamileyken 10 şiddetinde etki ediyor. Ağlamaktan yüzüm gözüm şişiyordu bazı bölümlerde
O diziyi ilk sezon yarıya kadar izledim mahvoldum hamileyken asla izlemem hamilelik felsefem pozitif olmak mutlu olmak

Heh en iyi tabir bu oldu bence. Bildiğin mayalanmış hamur gibiyiz. O mayalanmış hamur bekleyip iyice şişecek. Sonra kızgın yağda bir güzel pişireceksin. Yanına da yeni demlenmiş mis gibi çay... Oh be! Olsa da yesek

Ben geceleri “Artık az yiycem. 10 kilo hedefimi geçmiycem” diye ahkam kesip sabah gözümü açmamla yemeklere yumuluyorum. Kızım az ye, bak kilo aldın diyenlere de “Hamileyim ben be, tabii kilo alıcam” diye çemkiriyorum. Ühühü

O diziyi ilk sezon yarıya kadar izledim mahvoldum hamileyken asla izlemem hamilelik felsefem pozitif olmak mutlu olmak
Ben son sezonu geçtipimiz haftalarda bitirdim. İlk seferden hiç ders almadım. Sonra da ağlamaktan 2 gün başım ağrıdı. Ben yandım siz yanmayın a dostlar. Tamam, listeden hemen çıkarıyoruz.

Ne güzel bulantin yok çaydan yada kizartmadan benim hala hafif bulantı var caydan tiksimdim çok.

Ben de kilo aldın diyenlere “yaniii evet aldım ama aldığımdan çok almış gibi görünüyorum” falan bi açıklama yapma modundayım
Oysaki hamilelik öncesi gibi besleniyorum ama memişler ayrı cumhuriyet kurmuş göbek ayrı. Kendileri bilir

Bana da 12. Haftada erkeğe benziyor dedi dr. Öyle diyorsa kesin erkektir. Ama yine de belki değişir diye sonraki randevumu bekliyorum heyecanla. Naparsın umut fakirin ekmeği

Bana da 12. Haftada erkeğe benziyor dedi dr. Öyle diyorsa kesin erkektir. Ama yine de belki değişir diye sonraki randevumu bekliyorum heyecanla. Naparsın umut fakirin ekmeği

İlk bebek kısmetse o yüzden hiç fark etmez ama şimdi kız algısı yarattı yani bu saatten sonra şaşırırım. Olsun ne yapalım sağlıkla bitsin gitsin şu günler,ne gelirse sağlıkla gelsin yeter.

Ben sana erkek anası olacaksın demiştim ilk haftalar atıp tutarken. Öyle işkembeden sallamakla olmuyor tabii bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…