Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benimde 2. gebeligim canim bende hissetmiyorum bagirsaklardan ayirt edemiyorum 12+3. haftamdayim bende istahin nasil peki kusma arar ara oluyor bende

Bir de @adrenalin_6784 ve yildiz63 gebelik sürecinde evhamdan ölmeden nasıl ortaya çıkardınız o bebeleri? İlk çocuk diye sorun bizde mi?
Kendi adıma diğer çocuklarında hiç evham yapmadım..Ama bu cocugumda kadınlar kulübü 'ndeki konuları okuyunca aaa bu varmış aâa bu olurmu deyip çok korktuğum evham yaptığım oldu ..demem o ki çok fazla da araştırmak iyi değil birazda oluruna bırakmak lazım..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

lansolin meme ucuna krem kullanmistim ben doguma 2 ay kala yumusacik yapiyor dogumdan sonrada surebiliyorsun o kremi cocuga hic bir zarari yok demislerdi benimde bildigin kurumus toprak gibidir meme uclarim iyi gelmisdi yine o kremi alicam
2 hamileligim lansonih bnde kullandim ama hic etkisi olmadi ne yapacagimi bilmiyorum olacagi varsa oluyor sanirim

Hindistan cevizi yagini bilmiyorm ama ayva cekirdegini bi miktar suyun icine koydugunda jel gibi bir kivam aliyor onu surebilirsin hem dogal

vanilya86 ben ilk bebeğimde soğan suyu sürdüm meme uçlarına. Tüm yaralarımı iyileştirdi. Şimdi Allah o günleri gösterirse doğumdan bikaç gün önce başlayacağım. Sen şimdiden yap istersen. Tavsiye ederim. Soğanı ikiye kesip ortasını biraz çay kaşığı ile oyuyorsun. Sonra o soğanlarla meme uçlarına 5-10 dakika masaj yapıyorsun.

Urfadan birileri olaydı iyidi:)))) urfalı yokmuuuuu huhuuu
MERHABA CANIM URFADAYIM BEN.ÇARŞAMBA AKŞAMI BABAANNEMİ KAYBETTİK İŞE BUGÜN BAŞLADIM,BURAYA DA ŞİMDİ GİRME FIRSATI BULDUM.BABAANNEMİ YIKAMAYA GİRDİM YORULMADIM AMA SANIRIM ÜZÜNTÜDEN KASIKLARIMA AĞRI GİRDİ KRAMLAR OLMUŞ KONTROLE GİTTİM DİNLENMEN LAIZM DEDİ AMA TABİ OĞLUM 1 YAŞINDA TAZİYEDE KADINLAR ANNEMLERDEYDİ OTURMAK UZANMAK NE MÜMKÜN..ŞİMDİ YİNE BİRAZ AĞRIM VAR İNŞALLAH SIKINTISIZ ATLATIRIM

Merhaba cook üzüldüm..başınız sağolsun...keşke siz yıkamasaydınız hep aklınızda kalacak üzüleceksiniz..geçmiş olsun buarada hangi doktora gidiyorsunuz benimde kasiklarimda ağrı vardı magnezyum alıyorum şimdi dikkat et Rabbim seninde hepimizde yardımcısı olsun sağlıkla atlatırız insaAllah üzülme

yaa herkes öyle diyor ama babaannemin emeği çoktu üzerimizde,bana hep aç günümün ekmeği derdi, beni çok severdi iyi yaptığımı düşünüyorum yanında olmakla..Çok teşekkür ederim dostlar sağolsun..Ben metrolifte gülnur hanıma gidiyordum ilk doğumumuda onda yaptırdım,ancak çok hastası var diye tuna akçal başlamıştı ona gitti ama onada bilemedim ısınamadım farklı birilerini deneyeceğim bir arkadaşım metrolifeta sanırım esra hanımmıydı suna hanımmı bir isim verdi ama suna hanıma taziye çıkışı gittim memnun kalmadım.Arayışlardayım valla siz hangisine gidiyorsunuz

Rabbim mekanını cennet eylesin InşaAllah....
Bende gülnur hocaya gidiyorum..şimdilik memnunum ama mehmet ağar a da görünmek istiyorum açıkçası. Benimde diğer doktorum kadir yamandı..Çok övdüler diye gülnur hocaya gittim iyi biri bakalim normal doğummu sizinki o mu giriyor doğuma

benimde 2. gebeligim canim bende hissetmiyorum bagirsaklardan ayirt edemiyorum 12+3. haftamdayim bende istahin nasil peki kusma arar ara oluyor bende
12.haftanın sonuna doğru bulantılar kesildi iştahım da normal. Bugün doktorumun asistaniyla konuştum gitmeme gerek olmadığını söyledi Allah korusun kötü bir şey olsaydı mutlaka rahatsızlanırdınız dedi biraz rahatladım ve esime söz verdim negatif düşünmeyeceğim diye umarım basaririm

canım benim sezeryan oldu ilk doğumum,gülnur sezeryana giriyor zaten onda sıkıntı yok,ama normal doğuma burda bir çok doktor en son geliyormuş ,benim kızkardeşim ebe istanbulda açılmayı beklemiyorlar,hemen kıt kıt kesiyorlar abla dedi,eğer ben evlenir hamile kalırsam, normal doğum konusunda istediğim gibi bir doktor olmazsa,spinal sezeryan oalcağım dedi.Yani demem o ki sen sancıyı vs hep ebelerle yada yalnız çekiyormuşsun,ha instagramdan bakabilirsin tuna akçalın sayfasınbdaa normal doğuma epey ilgili görünüyor.Onuda bir dene istersen,haftasonu antebe gidiyordu doğuma,Ben ilk gülnur hoca sezeryan deyince güvenmedim mehmet ağara gittim,bebek iri görünüyor doktorun haklı,eski kadınlara bakma sen minyon bir kadınsın şimdi ben kuzu gibi bir oğlan doğurdum tarlaya gittim çalıştım derler ama devir o devir değil dedi.Yoksa bende normal doğumu destekliyorum dedi.Herşey kişilere göre değişiyor canım benim bir aradaşımı gülnur metrolife da normal doğurttu ama hiç memnun kalmadı,ben sezeryan oldum memnun kaldım.İnşallah seninde gönlünce olur

Benimki normal dogum du kadir bey sonda geldi evet ..gülnur hocaya sordum siz mi doğuma giriyorsunuz diye girince ekstra ücret alınıyor dedi..bakalim tuna hanımı takip ediyorum ama bilemedim hepsi öyle ilgili duruyor ama pek ısınmadım belkide yanılıyorumdur...nasip herşey bakalim zaman ne gösterecek

Merhaba bende mayis sonu haziran bashianne olacagim inshAllah. Hepinizin Allah yardimciniz olsun. Benim 4cu bebegim. Benide araniza alirsaniz sevinurim
Hepimiz hayırlısıyla kucagimiza alalım inşallah. Sen tecrubelisin ne güzel benim gibi gereksiz evham yapıp strese girmiyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…