canım benim sezeryan oldu ilk doğumum,gülnur sezeryana giriyor zaten onda sıkıntı yok,ama normal doğuma burda bir çok doktor en son geliyormuş ,benim kızkardeşim ebe istanbulda açılmayı beklemiyorlar,hemen kıt kıt kesiyorlar abla dedi,eğer ben evlenir hamile kalırsam, normal doğum konusunda istediğim gibi bir doktor olmazsa,spinal sezeryan oalcağım dedi.Yani demem o ki sen sancıyı vs hep ebelerle yada yalnız çekiyormuşsun,ha instagramdan bakabilirsin tuna akçalın sayfasınbdaa normal doğuma epey ilgili görünüyor.Onuda bir dene istersen,haftasonu antebe gidiyordu doğuma,Ben ilk gülnur hoca sezeryan deyince güvenmedim mehmet ağara gittim,bebek iri görünüyor doktorun haklı,eski kadınlara bakma sen minyon bir kadınsın şimdi ben kuzu gibi bir oğlan doğurdum tarlaya gittim çalıştım derler ama devir o devir değil dedi.Yoksa bende normal doğumu destekliyorum dedi.Herşey kişilere göre değişiyor canım benim bir aradaşımı gülnur metrolife da normal doğurttu ama hiç memnun kalmadı,ben sezeryan oldum memnun kaldım.İnşallah seninde gönlünce olur