Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Unibaby yenidoğanın içeriği değişti inceleyin derim

Merhaba kızlar rubella şüpheli çıktı kan alıp yolladılar 10 güne çıkar benim gibi olan var mı
Benim rubella lgg iyiydi ama lgm düşük düzey pozitif çıktı lgm şu anda kızamık geçirdiğini gosteriyormus . Bende gecirmiyordum doktor zaten lgg yüksek çıkmış bu hastalığı daha önce geçirdiğin anlamına geliyor istersen testi tekrarla büyük ihtimalle hatalı çıkmıştır dedi ben tekrarlamadim .

Yok stok değil 1 numara sleepy 48’li paket. 2 numara sleepy 170’li paket alıcam. Paketlerce stok yapmicam ama inşallah aldıklarım da uyar yavrucuğumun popoya.
Mecbur 1 beden almak lazım zaten,Bende hepsini denedim bezlerden 2 yaş sonrası hiç topaklanmayıp sızdırmayan prima sleepy de iyi ama topaklanma oluyo benim eşim eczacı saolsun bana bırakmaz pamuk bezle siler ıslak kalmamasına dikkat eder mustela pişik kremi sürerdi çok şükür pişik yaşamadık bez değişince o da nem yapan sıvı sızdıran bi bez olunca 1 kere yaşadık

Kendimi_7_im çocuk olduktan sonra daha bi aile oluyosunuz erkek daha sahipleniyo evliliği daha içselleştiriyo.. tabi sizin gibi ufak tefek şeylerden tartışanlar için bu böyledir, temel konularda anlaşamayan ailelerde çocuk belkide olumsuz etkiliyodur.. inşallah bebek olunca eşin daha anlayışlı biri olucaktır sen keyfine bak bebeğine yoğunlaş boşver umursama canım.

Slm benim 163 e düştü 5 gün iğne olacaksın Dedi doktor artı aç karnına birde sabahları ilaç alıyorum yarın son iğnem.. benim de saçlarımda dökülme vardı halsizlik felan vardı tahlil yapınca belli etti b12 mis sebep

Benim de saçlarım çok dökülüyor. İğne iyi geldi mi size

Bende tekrarladım yine aynı sonuç ıgg pozitif ıgm 1.9 çıktı

zorunlu hatta cezasi varmis dr demisti
Hayir cezasi falan yok ben asm deki hemsireye sordum sadece yaptirmayacagina dair bir kagit imzaliyorsun sorumluluk aldigina dair. Benim arkadasimin düşük tehlikesi vardi ve doktoru tetanozu vurulmasini istemedi cunku bu igne de erken dogumlara vs sebep oluyor. Ayrica bir arkadasin dedigi gibi artik ameliyathaneler steril ve dikkat ediliyor bu igne genelde 3.dunya ulkelerinde vuruluyor temizligine guvenilmediginden. Almanaya da vs falan yok mesela. Benim annem taaa beni dogurdugu zaman bile bu asidan olmamis ki eskiden hastaneler daha vasat bir durumdaydi. Yani tabii tercih yine bize kalmis ama ben de igneyi olmiycam. İciniz nasil rahat olacaksa ona karar verin. Yine birseylere muhalefet oldum @esomesom tutamiyorum kendimi

valla bende taramalar zorunlumu dedim doktora aşılar hariç hiçbirşeyin zorunlu değil dedi bilmiyorumki sağlık ocağına gittiğimde soriğim bi onlar ne dicek ben sezeryan olacağım için riske girmem vurunurum kesin :)

Benim de 3hafta once bakilmisti 124 cikmis sizinkinden de dusuk. Doktorum dil altina sikilan bir sprey verdi onu kullaniyorum hergun bakalim bir hafta sonra falan tekrar test yaptiricam insaallah yukseklmistir

Evet taramalar da zorunlu degil. Saglik ocaklarindaki doktorlar hemsireler falan nedense bu konularda daha bi bilmisler. Doktor izin verse de onlara birsey oluyor sanki canavara donusuyorlar birseyi reddettiginizde insaallah sizinkiler anlayislidir. Sezaryen konusunu bilmiyorum belki gerekli olabilir doktorunuz sizi daha iyi yonlendirir tabii ki

saglık ocagında mı yaptrdnz test benm doktor hiç yaptırmadı muayenelerde

Benim de 3hafta once bakilmisti 124 cikmis sizinkinden de dusuk. Doktorum dil altina sikilan bir sprey verdi onu kullaniyorum hergun bakalim bir hafta sonra falan tekrar test yaptiricam insaallah yukseklmistir
Bu haftalarda b12 çok önemliymiş dikkat etmek lazım..insaAllah yükselir

O kadar saçma sebepler oluyor ki zannedersin ki ben değil o hamile onun hormonları değişiyor anlatsam okuyan güler sebeplere, bırakıp gideyim diyorum onu da yapamıyorum
Sizin yasadiklarinizi yasayan egitimli egitimsiz calisan veya ev hanimi binlerce kadın var emin olun yalnız degilsiniz. Seni degersizlestirmesine izin verme sen onun hicbiseyine muhtac degilsin o sana ve dogacak cocugunuza muhtaç. Karnindaki bebegin sana daha fazla ihtiyaci var onu dusun güclü ol ki o da güclü olmayi simdiden ogrensin. Bol bol dua et Allaha sığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…