Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana da doktorum bir gün al bir gün alma dedi doğru mu bilmiyorum

Günaydınlar. Ankaradaki arkadaşlar önerebileceğiniz doktor var mi? Doktorum daha önce doğum yaptığım doktorum. Yine sezeryan olucam onun yapmasını isterim ama gebelik takibi ve yönlendirme konusunda biraz sıkıntı oluyor. Ankaradakiler memnun olanlar tavsiyesi olanlar?

Trendyoldan bebek bezi alıcam iki paket. Her ay bişeyler almalı bence.
Ben de öyle yapıyorum her şeyi neredeyse tamamladım bu şekilde 5 ay olacak ama belli başlı eksik kaldı. Karnımız burnumuza gelince zor olacak bazı işlerle ilgilenmek böyle yapmak faydalı bence. Ama bez özelinde 2 paketten fazla alma derim. Beni de doktorum böyle yöblendirdi. Bebeğin cildi o markayı kabul etmezse sonra elinde kalabilir paketlerce bez. Hastane çantası hazırlığı öneririm :) bebeğin kıyafetleri, senin geceliğin falan çok keyifli :)

valla canım ben de 40 çıkınaa kadar çektim sonra kalkan ile kurtuldum gümüş olan değil de normal kalkan. e vitamini, tahin yağı, lansinoh, babe, ayva jeli........ madecasol hametan falan kim ne derse denedim ama yok yani zor olmuştu, çatlak kanama falan. kalkanım var Allah'tan nemli tutuyor anne sütü o bölgeyi galiba ondan iyi geliyor bir de atlet falan değmiyor

Çözemediğim çok şey var bu tabloda
0-4=1 Ay
4-8=2. Ay şeklinde dolması gerekiyor mantık olarak
ilahi, çok güldüm, çok yaşa sen. Öyle ayırırsan kafan karışır, 0-4 hafta 1 aylık olmaz ki bebek, sadece 4. haftada bir aylık diyebilirsin, ondan önce 2 haftalık olur, 3 haftalık olur. Ya da 7 haftalık olur 8. hafta 2 aylık oldu dersin. 1 ay 4 hafta ya :) umarım anlatabilmişimdir.

Teşekkür ederim. Bir paket aldım dün trendyoldan birkaç bir şey alırken. Bir paketten bir şey çıkmaz sanırım. Ay inşallah skt’si geçmez

Ya ben rüyalardan bezdim ya gece ayrı mesai başlıyor sabaha kadar Lara Croft gibiyim 5 dk popomun üstüne oturmuyorum maceradan maceraya akıyorum

internette bi cok cesit var Hangi kalkani kullandin bnde smdiden almayi dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…