Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Felç gecirdi Bi ara bana da serum verilirken iğneyi hızlı yaptılar serumu içine annem anlattı kriz gecirir gibi oldun yapan da korktu falan dedi babama da orantısız iğne yaptılar kalp yetmezliği oldugu için kaldıramadı bünyesi

Bugun burnum kanadı kısa bir süre kızlar basına gelen var dimi

Dogumdan 1 ay once baslayarak lansinoh krem surmustum ben de bi sorun yasamadim sukur

Off.ya neler olmus ya allah korusun

Ahshajhsa valla ben 12haftayi doldurduktan sonra saymayi biraktim benim icin sinir deger oydu simdi soranlara mesela 16haftalik diyorum onlar kendileri ufak bir hesap yapip hee 4 aylik diyolar hic bozuntuya vermiyorum. Ama ben de 4e girdim, 4bucuk oldu, 4u doldurmaya bir hafta kaldi seklinde aciklama yapıyorum anlamayanlara kolay oluyo bu arada evet o muhalefetci kisi benim hatta ortamlarda cok dayak yedigim icin burda da sivrilmiyim dedim yoksa ohooo buralari birbirne katarim

Ben isim dolayısıyla geçen yıl başlamıştım buyil 4 dozu alicam tetenoz biraz ağır iğne yanma kolda uyuşma yapabiliyor ateşin olursa ihmal etme ama

arkadasim bence akinti ama kalbini ferah tutmak icin dr danis burda yazan arkdslar olmustu onun bezi varmis ordan anlasiliyormus o sivi olup olmadigi

benimde cok stresli gecti 3 ay kucuk kizimin esimin evin stresi hic birseye yetememek gurbette kimsesiz olmak yasadiklarim cok yipratti benide

Trendyoldan bebek bezi alıcam iki paket. Her ay bişeyler almalı bence.

bu da ayrimiş 0 aylik ne ya onu anlamadim 4 haftalik olunca 1 aylik
Canım senin hesapla 40 hafta 10 ay yapıyor ama hamilelik 9 ay Biz adet tarihinden itibaren saydığımız için 4 hafta 1 ay yapmıyor. Döllenme adetin 14. günü oluyor çünkü.. 4 hafta hamilelikte aslında bebek 2 haftalık oluyor.

Trendyoldan bebek bezi alıcam iki paket. Her ay bişeyler almalı bence.
Kızlar arkadaşım hamileliğinde primalardan stok yaptı sonra bebek doğdu ve o minik popişi alerji oldu ve o bezleri kullanamadı birkaç marka denedi. Aklınızda bulunsun stok işi biraz sıkıntı yaratabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…