Kızlar arkadaşım hamileliğinde primalardan stok yaptı sonra bebek doğdu ve o minik popişi alerji oldu ve o bezleri kullanamadı birkaç marka denedi. Aklınızda bulunsun stok işi biraz sıkıntı yaratabilir
Yok stok değil 1 numara sleepy 48’li paket. 2 numara sleepy 170’li paket alıcam. Paketlerce stok yapmicam ama inşallah aldıklarım da uyar yavrucuğumun popoya.
Kabaca konuya açıklık getirmek gerekirse bir hafta 7 gün 4 hafta 28 gün. Evet bir ayda 4 hafta var diyoruz ama bir ay ortalama 30 gün baz alındığında her aydan 2şer gün eksik kalıyor. 9*2=18 gün yapıyor yani 18 gün daha eklenecek. bir de 9ay 10 gün deki 10 günü de eklersek (hamilelik süresi 9 ay olarak bilinse de aslında 9ay 10 gündür) ediyor 18+10=28. 28 gün de 4 hafta eder. Yani o fazladan çıkan bir ay ordan döllenmeyle 14 günle falan hiç bir alakası yok
Kizlar bugn saglik ocagina gittim 17+1 iz cok sukur kalp atislarini dinledik gayet guzel güm güm burasi isin en guzel kismiydi sonraa bi kan aldi bide tetanoz dedi ben şok cok korkarm igneden ve su an eve geldm hasta gbi yatiyorm bi bayginlk geliyor usume terleme icinizde yaptiran var mi bir ben mi boyle oldum
Kani ne için aldılar? Ben tetanos yapirmamistim doktorum gerek yok demişti. Nasıl bir ortamda doğum yapacağınıza da bağlı tabi. Güvenmiyorsanız yaptır derim
Arkadaşım hevesini kırmak istemem ama sleepy de benim kızı fena pişik yapmıştı 1 gecede mantara çevirdi. Sen doğumu bekle bez için bence deneme yanılmayla bul en iyisini seneye bu zamanlar stok yaparız grupcak
Arkadaşım hevesini kırmak istemem ama sleepy de benim kızı fena pişik yapmıştı 1 gecede mantara çevirdi. Sen doğumu bekle bez için bence deneme yanılmayla bul en iyisini seneye bu zamanlar stok yaparız grupcak
Kani ne için aldılar? Ben tetanos yapirmamistim doktorum gerek yok demişti. Nasıl bir ortamda doğum yapacağınıza da bağlı tabi. Güvenmiyorsanız yaptır derim
Kanı genel kontrol icin aldilar. Sadece dogm yapacağım ortam icin degil normal hayattada herhangi bir durum icin gerekli olabilecegini dusundgm icin yaptrdm
Kızlar şubat ayında ebebek vs bebek mağazaları çoğunlukla indirim yapıyor, o yüzden ben şubata kadar bez,göğüs kremi vs bu tür şeyler almayı düşünmüyorum. Şubat ayıda alışveriş için ideal ay bence doğumumuza 3 ay kalmış olcak nasipse.. lcw falanda 23 nisanda epey indirim yapıyo.
BettyRuble
ben kızıma prima premium care kullandım 15gün önce tuvalet eğitimi verdim ve bezi bıraktık. Bu 2 yıllık süreçte sleepy natural denedim 1 kez dahi pişik olmayan kızım pişik oldu bi arada goon kullandım ilk defa idrar yolu enf oldu ve ilk kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Dr a göre her ikiside bez değişiminden.. o yüzden bu bebeğimede prima premium care ile başlayıp tuvalet eğitimi verene kadar değiştirmeyi düşünmüyorım. Islak mendilde de 2 yıl boyunca hiç değiştirmeden unibaby yenidoğan kullandım. Islak bezden çok memnundum. Bikaç kez ağzını elini silmek için unibaby mavisini aldım ama avcuma alıp mendili sıktığımda şapır şapır köpük akıyor o yüzden şu an hala her ihtiyacımızda unibaby yenidoğan kullanıyorum.
Cok saol senden baska kimse yazmadi dun cok korktum bugun hastaneye gittima ama doktor yoktu yarin mutlaka bi özel hastaneye gidicem cok saol cevabin icin bu arada o bez dedigin nedir
Cok saol senden baska kimse yazmadi dun cok korktum bugun hastaneye gittima ama doktor yoktu yarin mutlaka bi özel hastaneye gidicem cok saol cevabin icin bu arada o bez dedigin nedir
Kızlar b12 değerim 175 çıktı biraz düşmüş. Uykuda ellerim uyuşuyor dediğimde doktorum bakalım dedi sonuca bakınca da iğne yazdı 5 günlük bana biraz fazla geldi sanki iğne olacak kadar da düşük değil gibi sonucum ama iğne olan var mı aranızda