- 15 Ağustos 2019
- 336
- 516
- 103
- 31
Peki bunlari igneyi vurulduktan sonra ogrenmekHayir cezasi falan yok ben asm deki hemsireye sordum sadece yaptirmayacagina dair bir kagit imzaliyorsun sorumluluk aldigina dair. Benim arkadasimin düşük tehlikesi vardi ve doktoru tetanozu vurulmasini istemedi cunku bu igne de erken dogumlara vs sebep oluyor. Ayrica bir arkadasin dedigi gibi artik ameliyathaneler steril ve dikkat ediliyor bu igne genelde 3.dunya ulkelerinde vuruluyor temizligine guvenilmediginden. Almanaya da vs falan yok mesela. Benim annem taaa beni dogurdugu zaman bile bu asidan olmamis ki eskiden hastaneler daha vasat bir durumdaydi. Yani tabii tercih yine bize kalmis ama ben de igneyi olmiycam. İciniz nasil rahat olacaksa ona karar verin. Yine birseylere muhalefet oldum @esomesom tutamiyorum kendimi
Selam bana sormadın ama görünce cevap vermek istedim belki yanlış yapıyorsam öğreneyim diye. Doktor aynı saatte almaya çalış dediği için 13.00 gibi öğle yemeğimde alıyorum. Yemekle beraber al dediği için yoğurt salata ne varsa onunla alıyorum ben.B broken1985Kartalice_35 Kendimi_7_im Temmuz17 kızlar selam, umuyorum ki sağlıkla kavuşuruz meleklerimize Bişey sorucam multivitaminlerinizi gündüz mü yatmadan mı alıyorsunuz? Benim değişken oluyor da. İçeriğinde demir olduğu için yoğurt,ayran vs tükettiysem hemen almıyorum. Günün hangi vakti daha etkili bilemedim. Dr yede sormayı unutuyorum.
Ne ara vurdurdun bana 20. Haftada dedi ebePeki bunlari igneyi vurulduktan sonra ogrenmek
Selam canım kahvaltıdan 2-3 saat sonra alıyorum ben genelde gündüzB broken1985Kartalice_35 Kendimi_7_im Temmuz17 kızlar selam, umuyorum ki sağlıkla kavuşuruz meleklerimize Bişey sorucam multivitaminlerinizi gündüz mü yatmadan mı alıyorsunuz? Benim değişken oluyor da. İçeriğinde demir olduğu için yoğurt,ayran vs tükettiysem hemen almıyorum. Günün hangi vakti daha etkili bilemedim. Dr yede sormayı unutuyorum.
Primanin yeni doganini hic tavsiye etmem huggies yeni dogandan cok memnun kalmistim.Kızlar arkadaşım hamileliğinde primalardan stok yaptı sonra bebek doğdu ve o minik popişi alerji oldu ve o bezleri kullanamadı birkaç marka denedi. Aklınızda bulunsun stok işi biraz sıkıntı yaratabilir
Merhaba. Ben de yaşadım alt bacak kaşıntısı. Cildim aşırı kurudu ve döktü.hindistan cevizi ve argan yağı karışımı sürdüm bir süre sonra geçti. Sonra leğen kemiği ve karnımda başladı hala devam ediyor. Sebepsiz kaşıntılar olabilir dedi doktorum. Karındaki kaşımtı da çatlak habercisi olabilir bol au iç ve çatlak kremi başladi dedi. Yani sizin de vücudunuz böyle tepki vermiş olabilir gebeliğe. Vitamin kaynaklı olduğunu sanmam. Geçmiş olsun bol su içip nemlendirin cildinizi.kızlar selam doktorum bana innate diye bir multivitamin verdi yanlız ondan mı başka bişeyden mi bilmiyorum dizlerimin altı bacaklarım çok kaşınıyor böyle birşey yaşayan var mı? yani başka bi sebebi de olabilir
Beni bugun genel kontrol icin cagirdi ebe igneyi vurulcagmida orda ogrendm yoksa onceden arastirirdm. Bnde 20. Hafta diye biliyordm ama 17+1 im bilemedmNe ara vurdurdun bana 20. Haftada dedi ebe
Tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize. Ben vinelac kullaniyorum kahvalti sonrasi tok kullan yazmislar kutuya. Ama ben duzenli kullanamiyorum acikcasi.B broken1985Kartalice_35 Kendimi_7_im Temmuz17 kızlar selam, umuyorum ki sağlıkla kavuşuruz meleklerimize Bişey sorucam multivitaminlerinizi gündüz mü yatmadan mı alıyorsunuz? Benim değişken oluyor da. İçeriğinde demir olduğu için yoğurt,ayran vs tükettiysem hemen almıyorum. Günün hangi vakti daha etkili bilemedim. Dr yede sormayı unutuyorum.
İceriginde demir varsa icmeden 1 saat oncesi ve 2 saat sonrasi sut ve sut urunleri çay tuketmemen gerekiyor diye biliyorm hatta ben demir hapimi sabah 8de uyanp iciyorm 10 da uyaniyorm garanti olsn diyeSelam bana sormadın ama görünce cevap vermek istedim belki yanlış yapıyorsam öğreneyim diye. Doktor aynı saatte almaya çalış dediği için 13.00 gibi öğle yemeğimde alıyorum. Yemekle beraber al dediği için yoğurt salata ne varsa onunla alıyorum ben.
Doğru davranıyorsunuz. Ben de gece yatmadan önce alıyorum. İçinde demir olduğu için sütt ürünleri ve çay ile alımı emilimi etkiler. Eğer süt ürünü ve çay içmeyeceksenizyemeklerlee de alabilirsiniz.B broken1985Kartalice_35 Kendimi_7_im Temmuz17 kızlar selam, umuyorum ki sağlıkla kavuşuruz meleklerimize Bişey sorucam multivitaminlerinizi gündüz mü yatmadan mı alıyorsunuz? Benim değişken oluyor da. İçeriğinde demir olduğu için yoğurt,ayran vs tükettiysem hemen almıyorum. Günün hangi vakti daha etkili bilemedim. Dr yede sormayı unutuyorum.
çok teşekkür ederimmm bilgilendirdiğiniz için cildim zaten normalde de kuru belki de ondan bi deneyeyim bende yağlardanMerhaba. Ben de yaşadım alt bacak kaşıntısı. Cildim aşırı kurudu ve döktü.hindistan cevizi ve argan yağı karışımı sürdüm bir süre sonra geçti. Sonra leğen kemiği ve karnımda başladı hala devam ediyor. Sebepsiz kaşıntılar olabilir dedi doktorum. Karındaki kaşımtı da çatlak habercisi olabilir bol au iç ve çatlak kremi başladi dedi. Yani sizin de vücudunuz böyle tepki vermiş olabilir gebeliğe. Vitamin kaynaklı olduğunu sanmam. Geçmiş olsun bol su içip nemlendirin cildinizi.
Hm buna dikkat edeyim o halde, içeriğinde demir var evet.İceriginde demir varsa icmeden 1 saat oncesi ve 2 saat sonrasi sut ve sut urunleri çay tuketmemen gerekiyor diye biliyorm hatta ben demir hapimi sabah 8de uyanp iciyorm 10 da uyaniyorm garanti olsn diye
B broken1985Kartalice_35
Bana herangi bi vitamin yazmadı doktorB broken1985Kartalice_35 Kendimi_7_im Temmuz17 kızlar selam, umuyorum ki sağlıkla kavuşuruz meleklerimize Bişey sorucam multivitaminlerinizi gündüz mü yatmadan mı alıyorsunuz? Benim değişken oluyor da. İçeriğinde demir olduğu için yoğurt,ayran vs tükettiysem hemen almıyorum. Günün hangi vakti daha etkili bilemedim. Dr yede sormayı unutuyorum. sadece demir hapı alıyorum kahvaltıdan 1-2 saat sonra.
CKendimi_7_im çocuk olduktan sonra daha bi aile oluyosunuz erkek daha sahipleniyo evliliği daha içselleştiriyo.. tabi sizin gibi ufak tefek şeylerden tartışanlar için bu böyledir, temel konularda anlaşamayan ailelerde çocuk belkide olumsuz etkiliyodur.. inşallah bebek olunca eşin daha anlayışlı biri olucaktır sen keyfine bak bebeğine yoğunlaş boşver umursama canım.
İnşallah canım inşallahKendimi_7_im çocuk olduktan sonra daha bi aile oluyosunuz erkek daha sahipleniyo evliliği daha içselleştiriyo.. tabi sizin gibi ufak tefek şeylerden tartışanlar için bu böyledir, temel konularda anlaşamayan ailelerde çocuk belkide olumsuz etkiliyodur.. inşallah bebek olunca eşin daha anlayışlı biri olucaktır sen keyfine bak bebeğine yoğunlaş boşver umursama canım.
Ben herhangi Bi vitamin kullanmıyorum gebeliğimi 8 haftalıkken öğrendiğim için hala folik asit e dvm ediyorum bitmedi 16. Haftada kont var o gün sorucam bakalım Dr u maB broken1985Kartalice_35 Kendimi_7_im Temmuz17 kızlar selam, umuyorum ki sağlıkla kavuşuruz meleklerimize Bişey sorucam multivitaminlerinizi gündüz mü yatmadan mı alıyorsunuz? Benim değişken oluyor da. İçeriğinde demir olduğu için yoğurt,ayran vs tükettiysem hemen almıyorum. Günün hangi vakti daha etkili bilemedim. Dr yede sormayı unutuyorum.
Tek dozdan sorun olmaz canim bir de dedigim gibi bu tercih meselesi hepsini vurulan da var birsey olmuyo. Benim sahsi görüşüm bu yönde genel olarak tum ilaclara karsi oldugumdan bu konuda da boyle dusunuyorum, sen icini ferah tut birsey olmaz merak etmePeki bunlari igneyi vurulduktan sonra ogrenmek
Kan sulandırıcı iğne mi canım ? Kacıncı haftada bıraktın ? Bende kan pıhtılasma sorunu var mı yokmu bılmıyorum ,tüp diye verdi .şimdi 8.haftadayım bırak dedi de ya bende pıhtı sorunu varsa nolcakBen zaten tup bebekle oldugu icin gunde 2 ayri igne gobekten yapiyorum canim 8.haftaya kadr yapacam sonra doktor devam yada birak dicek
Peki şu anda kızamık geçiriyor musun ?Bende tekrarladım yine aynı sonuç ıgg pozitif ıgm 1.9 çıktı
Bana kağıt falan imzalatmadılar. Sezeryan olmuştum ben de. Tetanos asisi ve düşük arasında bir ilişki var mi bilmiyorum ama doktorum gerek yok demişti sadece. Ama karar sizin tabivalla bende taramalar zorunlumu dedim doktora aşılar hariç hiçbirşeyin zorunlu değil dedi bilmiyorumki sağlık ocağına gittiğimde soriğim bi onlar ne dicek ben sezeryan olacağım için riske girmem vurunurum kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?