Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynı fikirdeyim, benim haberim yoktu bu aşı meselesinden, hastaneye değil özel muayenehaneye gittiğim için sağlık bakanlığının hamile olduğumdan haberi yok normalde gebelik sgk sistemine girilince aile hekimlikleri arayarak aşıya davet ediyormuş çünkü bana da eltim dedi (elti ne ya) fakat doktoruma sorduğumda şart değil ama sakıncası da yok demesine rağmen yaptırmak istemiyorum. Aile hekimliklerinde vademecum yardımıyla ilaç yazılıyorken açıkçası gebe gebe gidip aşı olamicam oralarda.

Greensey Koşşş ruh ikizini buldummmm..

birde şu cinsiyetler artık değişmesin ya ben kızıma ciciler almaya başladım :))) lütfen değişmesin.
Ben gözümle gördüm oğlumun pipişkosunu emzik şekeri gibi duruyor ultrason fotoğrafında maşşallah kız olunca da bi şey görmeyince tamam deniyor galiba :) ciciler almak çok zevkliii

Biz 12. haftada öğrendik, doktorum aksi mümkün değil mesleği bırakırım diyecek kadar net erkek olduğunu söylemişti. Sanırım biraz şans, bebeğim göstermesi, doktorun tecrübesi, ultrason cihazının kalitesi vs.. Yoksa döllendiği anda belli yavrularımızın cinsiyeti malum :)

Hariçten gazel okuması kolay olur biliyorum, geçenlerde beni de bir şey çok üzdü ve ağlattı, bağırdım çağırdım, neyse ki eşimle ilgili değildi ama o kötü duyguyla bebeğe zarar mı verdim endişesi, ben bu haldeyim o küçücük canıyla o ne halde korkusu müthiş sarsıyor. He de geç bence, neden biliyor musun, ne yaparsan yap değişmeyecek, kendi istemediği sürece. Sen yavrunu düşün, bu yüzden üzülme. Sen onun biricik meleğisin, annesinin üzülnesini istemez.

Erkek anneleri belirtilerinizi yazında biz daha öğrene medik belki belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız
Benim bütün belirtilerim kız diyordum, ekşiler tuzlular ağzıma süremediğim adını duymaya dayanamadığım tatlılar ve nicesi. Hiçbir şey duymadan doktorumuzdan kız olduğuna neredeyse emindik ( nerden eminsek) bir gittik 12. haftada erkek dedi doktor :) yani belirtiyle anlaşıcak bir şey değilmiş. Daha doğrusu cinsiyetin bir belirtisi yokmuş.

kızlar bende decavit başladım, kan ilacını da bugun alıcam. gece alıyorum ilacı tok karnına artık folbiol yutulmuyor değilmi ?

Bende olmayacam saglık sektöründe çok açık var orası Dogru ama ameliyatta kullanılan malzemelerde paslı olacağını düşünmüyorum

Bu kan ilacı Doguma kadar mı kullanılıyor ben hariç herkes günde 1 içiyor bana 3 yazmış o kadar mı kansızmışım yahu

Öyle ama, her kış grip aşısından köşeyi dönüyor ilaç firmaları, oysa grip virüsü her yıl başka bir forma geçer mutasyona uğrar, aşılar da bir sene önceki virüse uygun üretilir. E benim olduğum aşıya direnç kazanmış virüse benim naçiz vücudum n’etsin? Böyle onlarca konu var. Hamileyken daha da kıymetli ilaç milaç meseleleri. Ben kola bile içebiliyorum bazen ama ilaca çoo tepkiliyim. Sen de gel madem Greensey sohbet edelim

Hamileliğin boyunca her gün kullan dedi. İştahımda ekstra artış görmedim Vinalac’tan sonra. Zararı yoktur umarım her gün almamın.
Yoktur sanmıyorum. Önceki hamileligimde her gün kullanıyodum. Bi sıkıntı olmadi. Ekstra iştah artışı da yok zaten iştahım acıktı

Kendimi birilerinin izdivacına sebep olmuş esra erol gibi hissettim

Günaydınlar arkadaşlar,dr.a gittim 10 gün sonra sonuç almaya gel demişti.Şükür 2 li testim iyi ama yaş 32 olunca 3 lü test yapalım 10 gün sonra dedi idrar enfeksiyonum varmış ilaç verdi,bebeme tam bakamadım ama çok şükür

Annişler hadi herkes bebeğinin haberini nasıl aldığını, nasıl öğrendiğini paylaşsın. Ben başlıyorum.
Denemelerin 5. ayındaydık ve 4 ay hep hüsrana uğradık arada adetim de gecikiyor ama testler negatif çıkıyordu. 5. ayda eşim adet zamanım yine geçince bu defa test yapmayalım bekle iyice geçsin dedi ben de onu dinledim. 13. günde akşam eve geldi yemek yedik saat 9’a geliyordu dayanamicam kalk hastaneye gidiyoruz dedi, acilde kan verdik yarım saatin sonunda sonuç kağıdını aldık, doktora göstericez ama titriyoruz hcg değerine bakamıyorum derken gözüm takıldı bir baktım 12 binden fazla gözlerim yuvalarından fırladı demeye kalmadan içeri girdik doktor kısa bi an kağıda baktı ve alalade bir tonla “olumlu” dedi. Hayatımda gamsızlığına meftun olduğum ve ömrümce hatırlatacağım tek doktor oldu böylece o ruhsuz beyefendi. Müjde veriyorsun canlan biraz di mi biz de sarılıp ağladık, muhteşemdi. Sonra herkesi arayıp haber vermeye başladık. Son sigaramı içtiğim geceydi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.

Kimsenin işine karışmam ama tavsiyede bulunabiliriö,34 yaşındayım,2li normal çıkmıştı şükür yaşıma rağmen,doktorumda başka bir testin adını bile anmadı,birçok kadın 2li test normal olduğu halde 3lü testin sonucunda risk sonucu aldı,yoktan yere üzüldüler,ve doktorları da pahalı olan birçok teste yönlendirdi. Ben araştırmayan,eşelemeyen,doktoruna çok güvenen biri olarak,2li testin kafi olacağına inanıyorum. Sadece fikir benimki. Elbette karar senin. Hayırlısı inşallan.

Cok saol dun cok korkmustum bugun dokrora gittim ama yoktu yarin mutlaka özele gidicem bu arada bez dedigin nedir
merhaba, önceki hamileliğimde (ilişki yaşamamışken) su gibi akıntım gelmişti. dr a gittiğimde orada bir test yapıldı sonrasında gazlı bez ve pamuktan ped yapıp arasına turnusol kağıdı gibi kağıtlar koydular. renk değişimi olursa amniyon sıvısı demektir demişlerdi. ama renk değişimi olmadı. sonrasında ben o kağıtlardan bulamadım. medikalcilerde oluyor demişlerdi ama bulamadım. sonra yakındaki bir özel hastaneye gidip o kağıtlardan hastaneden alıp kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…