Aynı fikirdeyim, benim haberim yoktu bu aşı meselesinden, hastaneye değil özel muayenehaneye gittiğim için sağlık bakanlığının hamile olduğumdan haberi yokAçıkcası hastanelerin yaptıgı tüm genel serum ve ignelerden korkuyorum korku iğne korkusu değil başımıza gelen ve arkadasımın küçükken başına gelenlerden sonra fazla ya da az konulan ilaçlar olabilir tarihi gecmiş olabilir bilemiyorsun ki
Aynı fikirdeyim, benim haberim yoktu bu aşı meselesinden, hastaneye değil özel muayenehaneye gittiğim için sağlık bakanlığının hamile olduğumdan haberi yoknormalde gebelik sgk sistemine girilince aile hekimlikleri arayarak aşıya davet ediyormuş çünkü bana da eltim dedi (elti ne ya ) fakat doktoruma sorduğumda şart değil ama sakıncası da yok demesine rağmen yaptırmak istemiyorum. Aile hekimliklerinde vademecum yardımıyla ilaç yazılıyorken açıkçası gebe gebe gidip aşı olamicam oralarda.
Ben gözümle gördüm oğlumun pipişkosunubirde şu cinsiyetler artık değişmesin yaben kızıma ciciler almaya başladım :))) lütfen değişmesin.
Biz 12. haftada öğrendik, doktorum aksi mümkün değil mesleği bırakırım diyecek kadar net erkek olduğunu söylemişti. Sanırım biraz şans, bebeğim göstermesi, doktorun tecrübesi, ultrason cihazının kalitesi vs.. Yoksa döllendiği anda belli yavrularımızın cinsiyeti malum :)Nisan annelerinde cinsiyeti değişen çok olmuştu, ben de tedirgindim ama 12+3te de 16+3te de kız dedi doktor.. İkili testi yapan doktor da kız dedi. Artık değişmez heraldeSağlıklı olsunlar da inan fark etmiyor kız erkek.. Ama insan merak ediyor işte yine de..
Hariçten gazel okuması kolay olur biliyorum, geçenlerde beni de bir şey çok üzdü ve ağlattı, bağırdım çağırdım, neyse ki eşimle ilgili değildi ama o kötü duyguyla bebeğe zarar mı verdim endişesi, ben bu haldeyim o küçücük canıyla o ne halde korkusu müthiş sarsıyor. He de geç bence, neden biliyor musun, ne yaparsan yap değişmeyecek, kendi istemediği sürece. Sen yavrunu düşün, bu yüzden üzülme. Sen onun biricik meleğisin, annesinin üzülnesini istemez.Hamilelik haberi ile beraber bir eve neşe gelir değilmi, benim eve haberin ilk geldiği zamanlarda geldi o neşe...
Sonrası kavga kıyamet artık korkmaya başladım biliyomusunuz nedeeennn
Neden anlayış yok neden strese sokuyor beni bu adam, hiçmi düşünmez karnımda ki ikimizinde evladı. Bu nasıl vicdan aklım almıyor. İnat, gurur Bi adamda bu kadar mı baskın olur, aklımı yitiricem ya
Gebeliğimi 15. Haftasındayız kaç haftadır 2 gün iyi 3 gün kötü geçiyor, iştahımda iyice kapandı hiç yemiyorum desem yeribiliyorum kafaya takma diyeceksiniz ama gurbet ellerde düşünmemek eldemi hiç ama hiç iyi değilim korkuyorum çok korkuyorum
Benim bütün belirtilerim kız diyordum, ekşiler tuzlular ağzıma süremediğim adını duymaya dayanamadığım tatlılar ve nicesi. Hiçbir şey duymadan doktorumuzdan kız olduğuna neredeyse emindik ( nerden eminsek) bir gittik 12. haftada erkek dedi doktor :) yani belirtiyle anlaşıcak bir şey değilmiş. Daha doğrusu cinsiyetin bir belirtisi yokmuş.Erkek anneleri belirtilerinizi yazında biz daha öğrene medik belki belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız
Koşun bence de ikiz hatta üçüz olalımmGreensey Koşşş ruh ikizini buldummmm..
Kan vermedin i 10 güne çıkıyoBenimde rubella igm dusuk cikmis 0.08
Rubella igg cok yuksek cikmis 38.9
Valla 2 gundur korkudan ölcem. Yarin randevu. İnsallah problemsiz atlatiriz
Koşun bence de ikiz hatta üçüz olalımm
Bende olmayacam saglık sektöründe çok açık var orası Dogru ama ameliyatta kullanılan malzemelerde paslı olacağını düşünmüyorumYok bu topicte 2 kişisiniz 3üncünüz henüz yok :) yani şu manada;Greensey sağlık sistemindeki birçok uygulamaya karşı,aşı,iğne,ilaç.. siz de aşı olmayacağım deyince kafamda eşleştiniz. Hayırlara vesile olsun :)
Öyle ama, her kış grip aşısından köşeyi dönüyor ilaç firmaları, oysa grip virüsü her yıl başka bir forma geçer mutasyona uğrar, aşılar da bir sene önceki virüse uygun üretilir. E benim olduğum aşıya direnç kazanmış virüse benim naçiz vücudum n’etsin? Böyle onlarca konu var. Hamileyken daha da kıymetli ilaç milaç meseleleri. Ben kola bile içebiliyorum bazen ama ilaca çoo tepkiliyim. Sen de gel mademYok bu topicte 2 kişisiniz 3üncünüz henüz yok :) yani şu manada;Greensey sağlık sistemindeki birçok uygulamaya karşı,aşı,iğne,ilaç.. siz de aşı olmayacağım deyince kafamda eşleştiniz. Hayırlara vesile olsun :)
Yoktur sanmıyorum. Önceki hamileligimde her gün kullanıyodum. Bi sıkıntı olmadi. Ekstra iştah artışı da yok zaten iştahım acıktıHamileliğin boyunca her gün kullan dedi. İştahımda ekstra artış görmedim Vinalac’tan sonra. Zararı yoktur umarım her gün almamın.
Öyle ama, her kış grip aşısından köşeyi dönüyor ilaç firmaları, oysa grip virüsü her yıl başka bir forma geçer mutasyona uğrar, aşılar da bir sene önceki virüse uygun üretilir. E benim olduğum aşıya direnç kazanmış virüse benim naçiz vücudum n’etsin? Böyle onlarca konu var. Hamileyken daha da kıymetli ilaç milaç meseleleri. Ben kola bile içebiliyorum bazen ama ilaca çoo tepkiliyim. Sen de gel mademGreensey sohbet edelim
Ahahahahaha Esracım senden de ikiz olur bana, çok güleriz gelKendimi birilerinin izdivacına sebep olmuş esra erol gibi hissettim
Günaydınlar arkadaşlar,dr.a gittim 10 gün sonra sonuç almaya gel demişti.Şükür 2 li testim iyi ama yaş 32 olunca 3 lü test yapalım 10 gün sonra dedi idrar enfeksiyonum varmış ilaç verdi,bebeme tam bakamadım ama çok şükür
merhaba, önceki hamileliğimde (ilişki yaşamamışken) su gibi akıntım gelmişti. dr a gittiğimde orada bir test yapıldı sonrasında gazlı bez ve pamuktan ped yapıp arasına turnusol kağıdı gibi kağıtlar koydular. renk değişimi olursa amniyon sıvısı demektir demişlerdi. ama renk değişimi olmadı. sonrasında ben o kağıtlardan bulamadım. medikalcilerde oluyor demişlerdi ama bulamadım. sonra yakındaki bir özel hastaneye gidip o kağıtlardan hastaneden alıp kullanmıştım.Cok saol dun cok korkmustum bugun dokrora gittim ama yoktu yarin mutlaka özele gidicem bu arada bez dedigin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?