Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar bende decavit başladım, kan ilacını da bugun alıcam. gece alıyorum ilacı tok karnına artık folbiol yutulmuyor değilmi ?
Canım bana doktorum ilk başta decavit vermişti bende aşırı iştah yapmıştı. Sağlık ocağındaki hemşire bi çok kişide bunu duydum dedi. Aman dikkatli ol

yaaa sen çok yaşa asıl emi...
aynı şeyi yazıp aynı mantıkta bir olamamak değişik bir şeymiş dikkatli ve iyi okursak
mutabık kalııciğğiizzz hanım efendiciğimmmm, umarım anlaşabilmişizdirrrrr

simonskitty ben Doç.dr Mehmet Fırat Mutlu ile takipte kalıp doğum yaptım, instagramdan takip edebilirsin tek kelimeyle mükemmel bir dr, her soruna mutlaka dönüş yapar sakin bilgisine son derece güvendiğim hekim.. çukurambar korudaydı bikaç ay önce kendi muayenesini açtı tüm tahlil ayrıntılı ult vs kendi muayenesinde oluyor. Doğum paket fiyatı var TOBB da doğum yaptırıyor.

Yazıp yazıp anlaşılmıyorsa o zaman seni mantığa davet etcez tatlış hanfendiciğimmm

aynı şeyi yazdığımızı anlamayan siz, bana kalkıp mantık mı sunuyorsunuz.
İşinize bakın hanım efendiciğiimmmmm
Sizin meseleniz bana kalırsa yazılandan çok okunanla ilgili. Okuduğunuzu anladığınızda yazılanın neden aynı olduğunu da çözersiniz diye düşünüyorum. Zira bu konuda yazılacak başka bir şey yok. İyi günler. The end.

Bizimki plansızdı adetim 5 gün gecikti eşim normal dedi benim 1 gün bile aksamaz adetim akşamına test aldık eşim 2 tane aldı birini şimdi yap dedi öbürünü sabah yap dedi haliyle aksam yapılan Dogru çıkmıyor negatif oldu sabah 6 da kalktım yaptım 3 dk bekledim yine negatif geri uyudum 1 saat sonra uyandım ikinci çizgi silik akşam ki teste bakıyorum tek çizgi değişmemiş bu niye değişti gittik kan verdik hamileymişim tabi ben gitmeden sigaralarım eşime kalmasın diye test sonucu çıkana kadar tüttürdüm

10 tane içseydin üst üste bulantılarım geçince ara ara canım ister oldu şu zıkkımı, umarım doğumdan sonra tekrar başlamam. Bu kadar süre içmemişken devam etmek acizlik olur. İlk çocuk mu?

Benim meselemi yorumlayacak kadar samimiyetimizin olmadığını düşündüğüm için sizin meselenizi ben sorulamıyorum sorgulamayacağımda.....
Tanıdığım kişi değilsiniz.. Bu sayfada gerinlik hiç olmadı, düzenide bozmaya niyetim yok...
işinize bakın hanımefendi. İyi günler...

M Meri Chanel mr_ca

Hormonlarınıza yenilmeyinnnn
Sizi sükuta davet ediyorum

Şoktayım valla, soru sorup cevapla dalga geçeni, üstüne de kendisi cevap alınca bozulanı ilk defa gördüm ben burda. Çok da talihsiz şeyler yazıyor, cevap vermeyeceğim öpüyorum seni güzel kalpli davetin için güzel kalpler bir olsun

Nisan ayında bebeklere ne giydirilir? Temmuz_ağustosta örneğin,kısa kollu giydirecek kadar sağlam olurm mu bebeler? Hadi tecrübeli anneler bizlere biraz eğitim verin yaaa

Nisan ayında bebeklere ne giydirilir? Temmuz_ağustosta örneğin,kısa kollu giydirecek kadar sağlam olurm mu bebeler? Hadi tecrübeli anneler bizlere biraz eğitim verin yaaa
Benim ilk bebeğim tecrübem yok ama o yaşadığımız yerlerin iklimine bağlı olur diye düşünüyorum, ben Antalyadayım mesela burda soğuğu ara ki bulasın ama yine de yaz tam girmeden tedbirli olmak gerekiyor olsa gerek.

Kaçar tane zıbın tulum bez koyacağız çantamıza? Dolabı doldurduk şimdiden ama hepsi neredeyse 0-3 aylık için. Bir kısmı uzun kollu bir kısmı kısa kollu. çantalara neler koyacağız hanımlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…