Annişler hadi herkes bebeğinin haberini nasıl aldığını, nasıl öğrendiğini paylaşsın. Ben başlıyorum.
Denemelerin 5. ayındaydık ve 4 ay hep hüsrana uğradık arada adetim de gecikiyor ama testler negatif çıkıyordu. 5. ayda eşim adet zamanım yine geçince bu defa test yapmayalım bekle iyice geçsin dedi ben de onu dinledim. 13. günde akşam eve geldi yemek yedik saat 9’a geliyordu dayanamicam kalk hastaneye gidiyoruz dedi, acilde kan verdik
yarım saatin sonunda sonuç kağıdını aldık, doktora göstericez ama titriyoruz hcg değerine bakamıyorum derken gözüm takıldı bir baktım 12 binden fazla gözlerim yuvalarından fırladı demeye kalmadan içeri girdik doktor kısa bi an kağıda baktı ve alalade bir tonla “olumlu” dedi. Hayatımda gamsızlığına meftun olduğum ve ömrümce hatırlatacağım tek doktor oldu böylece o ruhsuz beyefendi. Müjde veriyorsun canlan biraz di mi
biz de sarılıp ağladık, muhteşemdi. Sonra herkesi arayıp haber vermeye başladık. Son sigaramı içtiğim geceydi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.