Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ya objektif olmamakla suçlanırım diye yorum yapmadım ama gerçekten senin neyi anlamadığını ben de anlamadım Meri. Onun ilk yaptığı yorumu herkes anlamıştı aslında,konu bir tablo yorumuydu,öncesini okudun mu mesajların? Aynı tezi savunuyosun onunla ama tepkin zıt yönde oldu. mr_ca zihninde tasavvur ettiğin gibi biri değil,bunu buradaki herkes onaylar. Bence cidden yanlış anlama var.

bende beyaz çıtçıtlı badi aldım kollu kolsuz cinsiyet haftaya netlik kazanırsa birşeyler bakmaya başlayacağım

bir de ilk çocuk olup hareketleri hissetmeye başlayan var mı?
ne zaman hissedicez biz bu minik kelebekleri?

Çok da talihsiz şeyler yazıyor, cevap vermeyeceğim...

YAA SEN BANA CEVAP VERSEN NE OLURRR VERMESEN NE OLUR YAAA...???

TALİHSİZ ŞEYLER YAZIYOR NE DEMEK??? İNSANI KIŞKIRTMA BURADA HERKES SOHBETİNDE MUHABBETİNDE... KİMSENİN KİMSEYLE BÖYLE SAVAŞI LAF SOKMA AMACI YOK.. HERKES SEVGİYLE İLETİŞİMDE BURADA.. NEYİN GERGİNLİĞİ BU??

YANLIŞ ANLADINIZ İLK MESAJIMI, SİZİN TARZINIZLA SİZE CEVAP VERDİM? DAHA UZATACAK MISINIZ?..
GERÇEKTEN 4 AYDIR BURADAYIM İLK DEFA BÖYLE SAÇMA VE ANLAMSIZ MUHABBETİN İÇİNDEYİM...
GERÇEKTEN İŞİNİZE BAKIN HANIMEFENDİ... GERÇEKTENN....

YANLIŞ ANLAŞILMA OLABİLİR AMA ÜSLUP BOZULMADAN ANLAŞMAK ÖNEMLİ.. BELLİ Kİ HANIMEFENDİ BENİ TANIMADAN KENDİNCE BENİ YORUMLAYA KALKABİLİYOR ZATEN ANLAŞAMAYACAĞIMIZ BU ŞEKİLDE BELLİ OLDU, HERKES MUTLU OLSUN HERKES EVLADINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALSIN. DAHA DA CEVAP VERMEYECEĞİM KIRICI OLMANIN Bİ ANLAMI YOK HERKES BURAYA FİKİR PAYLAŞMAYA MUHABBETE GELİYOR..
SAYFALARI BÖYLE ANLAMSIZ ŞEYLERLE DOLDURMAYA GEREK YOK..

Benim anlamadığım bir şey yok sorun o zaten kendisinin anlamadığı şeyi anlatmaya çalıştım olay bu.
Bir mesaj okudum başını sonunu berisini bilmem, soru soruyor kaç hafta kaç aya denk gelir gibi, ben de cevap verdim sadece ve öyle safça sormuş ki inanılmaz eğlendim tane tane anlattım kalpler böcekler koydum falan, a aa sonra bana bir çıkışsın, ben tanımam bilmem kimdir nedir, yazdıklarından ibaret birisi benim için, özel bir tahayyülüm yok hakkında. Biz burda son derece güzel vakit geçiriyoruz, sık sık yazamadım çoğu zaman ama mayıs başında doğum yapacağım için bu sayfaya ilk katılanlardanım. Benim de canavar ruhlu olduğumu söyleyen biri çıkmayacaktır neyse bomboş uzayan bir konu. Zıbınlı cinsiyetli mevzuları tercih ediyorum öpüyorum.

ramazan başlangıcıda 24 nisan demi

Eevt,işinbir güzel kısmı da o. İftardı sahurdu derken,ziyarete gelecek insanların performansında düşüş olur biz de dinleniriz :) kısmet olursa bayramdan sonra mevlüde artık :) yavrularımız yeni dünyasına biz de onlara alışmış oluruz

bir de ilk çocuk olup hareketleri hissetmeye başlayan var mı?
ne zaman hissedicez biz bu minik kelebekleri?
Ben geçenlerde buna benzer bir şey sormuştum ama kaynadı aralarda. Doktorum daha hissetmezsin diyor ama ben hissettiğime eminim, 18. haftadayım, minik minik pıt pıt yapıyor.

benim oğlumda kurban bayramına denk geliyordu arefe günü ama 1 hafta önce oldu arefe günü göbeği düştü

Burada bir kısmımız tecrübeli bir kısmımız tecrübesiz anne adayları olarak fikir alışverişi yapıyoruz. Anlaşılmayan bir durum olduğunda soruyoruz, bilen kişiler sağolsun yardımcı oluyor. Ama yazılan mesajı alıntılayıp bunun nesini anlamadın minvalinde dalga geçer vari bir tavır takınmak hiç doğru değil. Hepimizin bildiği, bilmediği, anladığı, anlamadığı konular var o sebeple bu forum kendi adıma benim için çok faydalı. Ama dediğim gibi dalga geçer vari alıntılamak kırıcı olmuş. Burada en çok bileni aramıyoruz, birbirimize destek için varız

öyle safça sormuş ki inanılmaz eğlendim ? HALA ISRARLA KAŞIYORSUNUZ HANIMEFENDİ LAFLARINIZA BAKIN....

ORADA Kİ MUHABBETE ATLADINIZ DALGA GEÇERCESİNE... HEMDE BENİM YORUMUMUN AYNISINI BANA YAPMIŞKEN....

HADSİZLİĞE TAHAMMÜLÜM YOK........ İŞİNİZE BAKIN ARTIK GERÇEKTEN YETER... UFAK KELİMELERİNLE BANA CEVAP YETİŞTİRME... KONU UZAYACAK GEREKSİZ GERGİNLİKLER OLACAK.. İYİ GÜNLER

amin inş.

Sen çok güzel bir kadınsın... kalbinden öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…