- 15 Ağustos 2019
- 336
- 516
- 103
- 31
Bende cok merak ediyorm hissetigim bagirsak harekiti mi yoksa kipirdak oglusum mubir de ilk çocuk olup hareketleri hissetmeye başlayan var mı?
ne zaman hissedicez biz bu minik kelebekleri?
evet oğlum var şuan 4 yaşını geçti ondada mide bulantısı hiç yaşamadımBenim 2 hafta önce azaldı, 1 haftadır tamamen geçti şükürler olsun, hayatım felce uğramıştı 4 ay boyunca.fer_nur şanslıymışsın
BOŞVERİN BURDA KENDİNİ BİLEN BİLİYOR 4 AYDIR BU FORUMDAYIZ BİRBİMİZİ TANIYORUZ KISMEN HERKES SOHBETİNDE HERKES FİKİR PAYLAŞMA ÇABASINDA.. İŞ ARASINDA 2 GÜLME PEŞİNDEYİZ..Burada bir kısmımız tecrübeli bir kısmımız tecrübesiz anne adayları olarak fikir alışverişi yapıyoruz. Anlaşılmayan bir durum olduğunda soruyoruz, bilen kişiler sağolsun yardımcı oluyor. Ama yazılan mesajı alıntılayıp bunun nesini anlamadın minvalinde dalga geçer vari bir tavır takınmak hiç doğru değil. Hepimizin bildiği, bilmediği, anladığı, anlamadığı konular var o sebeple bu forum kendi adıma benim için çok faydalı. Ama dediğim gibi dalga geçer vari alıntılamak kırıcı olmuş. Burada en çok bileni aramıyoruz, birbirimize destek için varız
aa günlerimiz aynıymışBenim 2 hafta önce azaldı, 1 haftadır tamamen geçti şükürler olsun, hayatım felce uğramıştı 4 ay boyunca.fer_nur şanslıymışsın
Büyük harflerle hakaret yağdırarak konuşan ben değilim, bundan çok memnunum tam da yazdıklarınız hasebiyle. Dalga geçmenin tam olarak ne anlama geldiği konusunda hemfikir olmayabiliriz. Kimse kimseyle dalga geçmiyor. Ana hanımefendi ısrarla hakaret yağdırıyor. Tüm mesajlarını şikayet ettim. Aynı fikirdeyim kimsenin burda huzur kaçırmaya hakkı yok. Büyük harflerle yazmanın adap kurallarına aykırı olduğunu ve yazı lisanında bağırmak sayıldığını herkes biliyordur diye düşünüyorum. Sevgi dolu günaydınlar yazan herkesle gülen eğlenen biriyim. Bu da bu konu hakkındaki son yorumum. Biz muhabbete devam ediyoruz, doğumlardan tarihlerden konuşuyoruz. Buyrun siz de.Burada bir kısmımız tecrübeli bir kısmımız tecrübesiz anne adayları olarak fikir alışverişi yapıyoruz. Anlaşılmayan bir durum olduğunda soruyoruz, bilen kişiler sağolsun yardımcı oluyor. Ama yazılan mesajı alıntılayıp bunun nesini anlamadın minvalinde dalga geçer vari bir tavır takınmak hiç doğru değil. Hepimizin bildiği, bilmediği, anladığı, anlamadığı konular var o sebeple bu forum kendi adıma benim için çok faydalı. Ama dediğim gibi dalga geçer vari alıntılamak kırıcı olmuş. Burada en çok bileni aramıyoruz, birbirimize destek için varız
05.05 de fena olmaz sarksa sanki :) kendi doğum günüm 11.11 bebiş de böyle ahenkli tarih de doğsa olur benceaa günlerimiz aynıymış
aynen zaten 03.05. pazara denk geliyor05.05 de fena olmaz sarksa sanki :) kendi doğum günüm 11.11 bebiş de böyle ahenkli tarih de doğsa olur bence
''Ana hanımefendi ısrarla hakaret yağdırıyor.''Büyük harflerle hakaret yağdırarak konuşan ben değilim, bundan çok memnunum tam da yazdıklarınız hasebiyle. Dalga geçmenin tam olarak ne anlama geldiği konusunda hemfikir olmayabiliriz. Kimse kimseyle dalga geçmiyor. Ana hanımefendi ısrarla hakaret yağdırıyor. Tüm mesajlarını şikayet ettim. Aynı fikirdeyim kimsenin burda huzur kaçırmaya hakkı yok. Büyük harflerle yazmanın adap kurallarına aykırı olduğunu ve yazı lisanında bağırmak sayıldığını herkes biliyordur diye düşünüyorum. Sevgi dolu günaydınlar yazan herkesle gülen eğlenen biriyim. Bu da bu konu hakkındaki son yorumum. Biz muhabbete devam ediyoruz, doğumlardan tarihlerden konuşuyoruz. Buyrun siz de.
11.11 denince n11 aklıma geldi bu tarihte indirim vardı05.05 de fena olmaz sarksa sanki :) kendi doğum günüm 11.11 bebiş de böyle ahenkli tarih de doğsa olur bence
Mecbur gelecekkkaynen zaten 03.05. pazara denk geliyordoktor bulamayız
diğer hamileliğim kurban bayramının arefesine denk gidiyordu içim içimi yedi herkes izinli tatilMecbur gelecekkk
İşte o ahenkten dolayı her sene 11 kasımda atraksiyonlu bir takım şeyler yapılıyor. Ben de bana doğum günü hediyesi diye kişiselleştiriyorum11.11 denince n11 aklıma geldi bu tarihte indirim vardı
Okuduğunu anlamadığını söylemek, öyle safça konuştu ki eğlendim demek (ki bu tam olarak dalga geçmek demek) , talihsiz şeyler yazıyor demek birini aleni olarak kışkırtmak oluyor. Böyle ifadeleri kimsenin birbirine kullanmaya hakkı yok. Emin olun birisi size kullanmış olsaydı sizi de rahatsız ederdi ve tepki gösterirdiniz. Benim de konuyla ilglili son yorumum bu, iyi günler dilerim.Büyük harflerle hakaret yağdırarak konuşan ben değilim, bundan çok memnunum tam da yazdıklarınız hasebiyle. Dalga geçmenin tam olarak ne anlama geldiği konusunda hemfikir olmayabiliriz. Kimse kimseyle dalga geçmiyor. Ana hanımefendi ısrarla hakaret yağdırıyor. Tüm mesajlarını şikayet ettim. Aynı fikirdeyim kimsenin burda huzur kaçırmaya hakkı yok. Büyük harflerle yazmanın adap kurallarına aykırı olduğunu ve yazı lisanında bağırmak sayıldığını herkes biliyordur diye düşünüyorum. Sevgi dolu günaydınlar yazan herkesle gülen eğlenen biriyim. Bu da bu konu hakkındaki son yorumum. Biz muhabbete devam ediyoruz, doğumlardan tarihlerden konuşuyoruz. Buyrun siz de.
amin.İşte o ahenkten dolayı her sene 11 kasımda atraksiyonlu bir takım şeyler yapılıyor. Ben de bana doğum günü hediyesi diye kişiselleştiriyorumama 34. yaşımın en güzel hediyesi oğluşum oldu. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
benim sezeryan olabilir sezeryan olursa 1 hafta öncesi dedi doktorumSezaryen olmaya kesin karar verip gün alan var mı?
Evet ilk hamileliğim içtim içtim acısını çıkarttım10 tane içseydin üst üstebulantılarım geçince ara ara canım ister oldu şu zıkkımı, umarım doğumdan sonra tekrar başlamam. Bu kadar süre içmemişken devam etmek acizlik olur. İlk çocuk mu?
Aynı sebepten ne bulursam cevaplıyorumÇirkin yazışmalar gitsin diye uğraşırken aklımdaki bir sürü soruya da cevap arıyorum :)
17+2'deyim inanılmaz gaz problemi yaşıyorum ama zaten bu problem ilk günden beri var. Dün bütün gün karın ağrısıyla uğraştım. Ağrım ya da gazım olmadığında kendimi eksik hissediyorum.
Sigara içen kokuyormuş bırakınca anladım. Eşim de içiyor, yatmadan dezenfekte ediyorum onu yoksa sigara kokusu çekilir şey değilEvet ilk hamileliğim içtim içtim acısını çıkarttıminşallah bende başlamam eşim de içiyor şu an kokusu igrenc geliyor ama bazen canım çok çekiyor benimde
Bebeyin kızmı erkekmi bende iki hamileligim içemiyorum eşime izin vermiyorum eşim işten gelir gelmez dişlerini fırçalıyor rahatsız oluyorum diye dogumdan 3 ay sonra geri başlıyorum bir ay içtim tekrar hamile kaldım şuan kızım 8 aylık bende 17+4 dümEvet ilk hamileliğim içtim içtim acısını çıkarttıminşallah bende başlamam eşim de içiyor şu an kokusu igrenc geliyor ama bazen canım çok çekiyor benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?