Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
BOŞVERİN BURDA KENDİNİ BİLEN BİLİYOR 4 AYDIR BU FORUMDAYIZ BİRBİMİZİ TANIYORUZ KISMEN HERKES SOHBETİNDE HERKES FİKİR PAYLAŞMA ÇABASINDA.. İŞ ARASINDA 2 GÜLME PEŞİNDEYİZ..
YANLIŞ ANLAŞILMALARA HER ZAMAN AÇIĞIZ AMA ÜSLUP BİLEREK BELLİ BİR SEVİYE İÇERSİNDE

Büyük harflerle hakaret yağdırarak konuşan ben değilim, bundan çok memnunum tam da yazdıklarınız hasebiyle. Dalga geçmenin tam olarak ne anlama geldiği konusunda hemfikir olmayabiliriz. Kimse kimseyle dalga geçmiyor. Ana hanımefendi ısrarla hakaret yağdırıyor. Tüm mesajlarını şikayet ettim. Aynı fikirdeyim kimsenin burda huzur kaçırmaya hakkı yok. Büyük harflerle yazmanın adap kurallarına aykırı olduğunu ve yazı lisanında bağırmak sayıldığını herkes biliyordur diye düşünüyorum. Sevgi dolu günaydınlar yazan herkesle gülen eğlenen biriyim. Bu da bu konu hakkındaki son yorumum. Biz muhabbete devam ediyoruz, doğumlardan tarihlerden konuşuyoruz. Buyrun siz de.

''Ana hanımefendi ısrarla hakaret yağdırıyor.''
SİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM DALGA GEÇEN SİZ BANA HAKARET EDEN SİZ BİRDE ÜSTE ÇIKIYORSUNUZ GERÇEKTEN ALLAHIM GÖRÜYOR ONA HAVALESİNİZ...
(
İŞ YERİNDE WEB'DEN YAZIYORUM İŞTEKİ PORTFÖYÜM İŞİM SEBEBİYLE HARFLERİM BÜYÜK BUNU BİLE ADAP KURALLARINA AYKIRI DİYE GÜNAH ALIYORSUNUZ...)

SİZDE HAMİLESİNİZ SİZE HİÇ BİR ŞEY DEMİYORUM.. GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN..

11.11 denince n11 aklıma geldi bu tarihte indirim vardı
İşte o ahenkten dolayı her sene 11 kasımda atraksiyonlu bir takım şeyler yapılıyor. Ben de bana doğum günü hediyesi diye kişiselleştiriyorum ama 34. yaşımın en güzel hediyesi oğluşum oldu. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Okuduğunu anlamadığını söylemek, öyle safça konuştu ki eğlendim demek (ki bu tam olarak dalga geçmek demek) , talihsiz şeyler yazıyor demek birini aleni olarak kışkırtmak oluyor. Böyle ifadeleri kimsenin birbirine kullanmaya hakkı yok. Emin olun birisi size kullanmış olsaydı sizi de rahatsız ederdi ve tepki gösterirdiniz. Benim de konuyla ilglili son yorumum bu, iyi günler dilerim.

amin.

Çirkin yazışmalar gitsin diye uğraşırken aklımdaki bir sürü soruya da cevap arıyorum :)

17+2'deyim inanılmaz gaz problemi yaşıyorum ama zaten bu problem ilk günden beri var. Dün bütün gün karın ağrısıyla uğraştım. Ağrım ya da gazım olmadığında kendimi eksik hissediyorum.

10 tane içseydin üst üste bulantılarım geçince ara ara canım ister oldu şu zıkkımı, umarım doğumdan sonra tekrar başlamam. Bu kadar süre içmemişken devam etmek acizlik olur. İlk çocuk mu?
Evet ilk hamileliğim içtim içtim acısını çıkarttım inşallah bende başlamam eşim de içiyor şu an kokusu igrenc geliyor ama bazen canım çok çekiyor benimde

Aynı sebepten ne bulursam cevaplıyorum poliiis diye bağırıcam yoksa.
Bana doktorum böyle bir sorun yaşarsam sıcak duş almamı söylemişti. Yaşamadım ama tavsiye kulağımda

Evet ilk hamileliğim içtim içtim acısını çıkarttım inşallah bende başlamam eşim de içiyor şu an kokusu igrenc geliyor ama bazen canım çok çekiyor benimde
Sigara içen kokuyormuş bırakınca anladım. Eşim de içiyor, yatmadan dezenfekte ediyorum onu yoksa sigara kokusu çekilir şey değil

Bebeyin kızmı erkekmi bende iki hamileligim içemiyorum eşime izin vermiyorum eşim işten gelir gelmez dişlerini fırçalıyor rahatsız oluyorum diye dogumdan 3 ay sonra geri başlıyorum bir ay içtim tekrar hamile kaldım şuan kızım 8 aylık bende 17+4 düm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…