Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Erkek canım insan stres altında içmek istermiş sürekli yanımda yiyecek bulundurmam lazım

Allah bagıslasın ikiz gibi büyürler ikincinin cinsiyeti belli mi

Kizlar ben de pit pit biseyler oluyor, bagirsak desem onceden boyle davranmazdi hic bagirsaklarim bence bu bebek ama cok erken mi hissettim kiii?? Ozellikle oturdugumda yani karnimi sıkıstırdıgımda oluyor. Tecrubeli annişler hislerimde yaniliyor muyum aydinlatin beni bir zahmet

Nisan ayında bebeklere ne giydirilir? Temmuz_ağustosta örneğin,kısa kollu giydirecek kadar sağlam olurm mu bebeler? Hadi tecrübeli anneler bizlere biraz eğitim verin yaaa
Nisanda içlerine kısa kollu zıbın üzerine de bir uzun kollu bir tulum mis gibi olurlar, malum o günlerde dışarısı ılık ama evler soğuk oluyor en azından Antalya’da öyle oluyor evde de bir yelek giydiririz öper kokarlarız sonra Temmuz ağustosta da kısa kollular, şortlar giyerler minnaklar.
Kaçar tane zıbın tulum bez koyacağız çantamıza? Dolabı doldurduk şimdiden ama hepsi neredeyse 0-3 aylık için. Bir kısmı uzun kollu bir kısmı kısa kollu. çantalara neler koyacağız hanımlar?
Çanta dediğin hastane çantası mı arkadaşım eğer öyleyse ben kızımda 3 takım hastane çıkışı 2 takımda alt üst ve iç takım koydum yetmişti 2 gece kalmıştık hastanede.

Haftalarımız çok yakın bende 4-5 gündür hissediyorum tam göbek deliğimin alt tarafında hatta elinle bastırırsan daha çok hissediyorsun

Bilimsel bir açıklama araştırmaya başlayalım pıtpıtların nedeni ne? Kızmıyosun dimi? Seni sevdiğim için takılıyorum araştırmacı gazeteci ruhlu anam benimmm

Bence doğrudur. Ben oğlumu 18.haftada hissetmiştim gıdıklanır gibi kelebek hareketi gibi çok minik bir hareketti pıt pıt yapıp durmuştu sağ tarafımda bağırsak hareketinden çok farklı kesinlikle

bebiş onlar bebiş bağırsak olsak duramazdık

Cok saol bugun doktora gittim allaha şükür bi sıkınti yok dedi normal akintiymis iltahab olma riskine karsi fitil verdi umarim herşey yolunda gider

Aynı şeyi konuşuyorduk demin o pıtlar daha önceki bağırsak pıtlarına benzemiyor, kasığıma çok yakın yerlerde hissediyor bu yüzden bu kadar aşağıda olamaz diyordum ama dün akşam eşimin elini koydum o pıtlamaya gözleri açıldı hissedince. Bağırsak pıtını eşler hissetmez bence bunlar bebiş pıtı.

Haftalarımız çok yakın bende 4-5 gündür hissediyorum tam göbek deliğimin alt tarafında hatta elinle bastırırsan daha çok hissediyorsun
Ama benim ilk bebek olcak genelde 20.hafta hissedersin diyolar bir de zayifim yani gobegimde yağ miktari cok az ondan da hissediyo olabilir miyim kafamda deli sorular
Bilimsel bir açıklama araştırmaya başlayalım pıtpıtların nedeni ne? Kızmıyosun dimi? Seni sevdiğim için takılıyorum araştırmacı gazeteci ruhlu anam benimmm
Benim unide ilk kazandigim bölüm molekuler biyoloji ve genetik yani tam bir biyoloji asigiyim arastirmak benim genlerimde var niye kizayim mutlu oluyorum
Ben de 17.haftanin icindeyim birkac gundur bu his var
bebiş onlar bebiş bağırsak olsak duramazdık
Bu kadar bagirsak hareketine tuvaletten cikamamam lazim zaten

Ay ben gecenlerde esime dinlettirdim bak bakiyim biseyler duyuyo musun diye sadece su borusu tesisat sesleri duyuyorum demisti ya bu ilk bebeklerde ebeveynler olarak biz de cok komik hallerde oluyoruz benim de hep sol tarafta ayni yerde olmasi beni suphelendirdi ya bagirsagin orasinda bir kacak var ya da yumruklanmaya oradan basladim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…